1_ یک بوسه
2_هرچی بخوای
3_پردیس
4_به تو تقدیم میکنم
5_بی تو هیچم
========گروه ارکستر: همون گروه قبلی...

>>یک بوسه<<
دزیره: یک بوسه ...برای قلبم....یک بوسه...برای تو.....یک الف سنج ....با شمیم عشقم....همراه بدو بیرا های تو...
یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک الف سنج با شمیم عشقم همراه بدو بیراهای تـــو....
گرچه از تو یه جوابم نگرفتم این همه سال...غیب میشوم یا غیب شده ام چه قبلا چه الان.....( 2)
گریه بر اب گریه بر بـــاد..گریه های شـــور به خاطره توی احمق که اومدیو رفتی مثل یه خواب....
یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک الف سنج با شمیم عشقم همراه بدو بیراهای تـــو....
مـــوزیـــک....
چه غریبه این نایت الف ...خودشو نشون نمیـــــده....با تو خوبه ..خوشه با تو...یه چراغ نوره امیده ( 2)
من هنوزم غیب میشوم وقتی تورا میبینم...نفس من ولسه با این غیب شدن هــــای بی جــــــــــــــــا....
<< هر چی بخوای >>
بخاطر دلم شده....یه شب بیا بخوابم....برای لحظه ای شده...بیا بمون کنارم.....نکنه کریسمس بری خونه..دلم میگیره بهونه..پس بیا منو با خود ببر...
هر چی بخوای همون میشم...برات غیب نمیشم من دیگه...اگه بگی بیا دزی...هر چی بخوای همون میشه (2)
بخاطره تو از خودم از کادوی کریسمسم میگذرم...کادو چیه بخاطرت از کیک بستنی هم میگذرم...
هرچی که جادوست با نگام نثار چشمات میکنم...گلای دنیارو همه ...نثار دستات میکنم..
هر چی بخوای همون میشم...برات غیب نمیشم من دیگه...اگه بگی بیا دزی...هر چی بخوای همون میشه (2)
ستاره های آسمون...کمه بزنم تو سرت...عطر یه دنیا معجون الفی میگیرم از بوی دهنت...
خورشیدو ماهو میگیرم از آسمون اون چشات...دنیارو آتیش میزنم...با جادوی سیاهت ای بلا!!...
>> پردیس <<
سلام الف به تو ای گل نشونم....سلام از منه الف مهربونم....تورو دوست دارم اندازه ی جونم...خوش اومدی خوش اومدی به خونه ام!!!
بهشت منو پردیسو تالاره من همینجاست...تو بحرون بلا پیشه تو آرامش دنیاست.....
سلام الف به تو ای گل نشونم....سلام از منه الف مهربونم....تورو دوست دارم اندازه ی جونم...خوش اومدی خوش اومدی به خونه ام!!!
چــــــــه جادویی..از چوبدستیت میرسه به دله من...چه موجی میرسه به ساحل من...نگـــــــــاه کن..از سره بهونه ی تو چه جادویی میزنم به رکو روده ی تو...
با تو به حقیقت رسید خواب مزخرف من...من چی بخوام بدتر از این برای مردن.......دلخوش تو خودم رو غیب کردم...هدیه به تو بوی این شعر معطر...
چــــــــه جادویی..از چوبدستیت میرسه به دله من...چه موجی میرسه به ساحل من...نگـــــــــاه کن..از سره بهونه ی تو چه جادویی میزنم به رکو روده ی تو...
با تو به حقیقت رسید خواب مزخرف من...من چی بخوام بدتر از این برای مردن.......دلخوش تو خودم رو غیب کردم...هدیه به تو بوی این شعر معطر...
بهشت منو پردیسو تالاره من همینجاست...تو بحرون بلا پیشه تو آرامشه دنیاست.....
<< به تو تقــــدیم میکنم >>
لا لا لا..لا لا لا...لالالا...لا لا لا لا..لا لا لا...لالالا...لا
با تو آغاز میکنم جغد من به نام تو...مینویسم...قصه ای...تازه از هوهوی تو...ای پرنده ی دل پذیر...مثل شمیم بی نظیر....
به تو تقدیم میکنم..این دونه رو از بپذیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
ای قشنگترین بهانه واسه گفتنه ترانه...من یه دونه ی خوشمزه به تو تقدیم میکنــــــــــــــــــم....
در این تاریکیه شبانه...با صداقت...قلبمو با این ( لوموس) به تو تقدیم میکنــــــم.....
ای هوهوی ماندگار..گله همیشه بهار...به تو تقدیم میکنم هرچه دانه هست در روزگار...
گفته ها...نا گفته ها..هر چه هست در باورم...به تو تقدیم میکنم.... دانه های آخــــــــــــرم.....
ای قشنگترین بهانه واسه گفتنه ترانه...من یه دونه ی خوشمزه به تو تقدیم میکنـــــــــــــــــــــم....
در این تاریکیه شبانه...با صداقت...قلبمو با این ( لوموس) به تو تقدیم میکنـــــم.....
>>بی تو هیچم <<
تو یادم کن فراموشم...تو روشن کن که خاموشم....نبر عشقو از آغوشــــــــــــــــم....
بگو قلبت پشیمونه نبر عشقو از این تالار...تو باور کن...کلام من....
مجنون تر از تو عاشق نمیبینم...بیا و جادو کن...محتاج معجزه ام....
ارامش من...ای عشق دیرینم..بی تو هیچم..بی تو میمیـــــــرم....
ای سرنوشت سارم...ای بال پروازم..من اه ندارم..چه برسد به ناله...
من رفته از یادم..گمگشته فریادم...بی تو اسیرم....با تو آزادم....
میـــــــمیـــــــــــــــــــرم!!!.....میــــــــمیـــــــــرم......میـــــــــــــــــــمیـــــــــــــــــــــرم...
میـــمیـــــرم.....
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج