جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان تیم ها
ارسال شده در: یکشنبه 3 اردیبهشت 1385 00:47
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی جان فکر کنم تو شمارش پستا اشتباه کردی گردباد 35 تا پست زده و بلغارستان 26 تا پس بقیه رولهای تیم ما چی شد ؟
از 35 پست ما فقط 24 تا رو امتیاز دادی پس 11 تای دیگه چی شد من صد دفعه حساب کردم
ولی 26 پست بلغارستان کامله ؟
اگه میشه یه بار دیگه بشمر ببین من درست میگم یا نه
با تشکر
برانستون کاپیتان گردباد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: شنبه 2 اردیبهشت 1385 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اقا لطفا یه تاپیک هم بزنین تا بازیکنان نظرات خودشون رو بیان کنن ؟

خوب الیور عزیز هر انتقاد ، پیشنهاد و مشکلی که دارید میتونید در این تاپیک بگید و امکانش نیست.
نقل قول:
خوب دوست من چند مشکل اساسی هست که باید بگم
-----------------------------------------------------------------
1.من هر بار که میام پست بزنم پشیمون میشم دلیلش هم اینه که واقعا پست های زایه و بی درو پیکری بالاسر پست من یا بعد پست من میاد و واقعا به پستها رسیدگی نمیشه و هر کسی که حتی شاید 2 پست قبلی رو هم نخونده باشه میاد پست میزنه این یکی از مشکلات بود

2. به خاطر این که من سعی میکنم پستام خوب باشه و طولانی اما شما میگی تا 10 خط و....

3.به دلیل این که من نمیخوام اسمم رو در امظام بزارم و لی شما اجباری میگی حتما باید اسمت و این که در تیم عضو هستی در امضات بزاری و.....................
در ضمن من مشکلی با کسی ندارم

1. این مشکل بازیکنان هست منم درک میکنم و امتیازات رو بر همین پایه میدم .
2. ببین من برای این گفتم که خودتو فرض کن وقتی میبینی تعداد سطر ها زیاد خسته میشی و از وندن اون پست منصرف میشی مخصوصا اینکه اون یه مسابقه هست پس خیلی خسته کننده میشه.
3. ببین عزیزم این برای اینه که من وقتی میخوام امتیازات رو بدم بفهمم که تو کی هستی وقتی هیچ نشونی نداشته باشی من متوجه نمیشم که تو برای چه تیمی هستی و برای اینکه اسمت رو نزدی بودی در مسابقه ی قبل هم از بلغارستان 20امتیاز کم کردی پس من گفتم هر کسی به این نحو نباشه ازش امتیاز کم میشه شاید این مسابقه رو ازت قبول کنم ولی از دفعه بعد متاسفم پس حواستو جمع کن امیدوارم دیگه مشکل دیگه ای نداشتی باشی.

با تشکر پرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 2 اردیبهشت 1385 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب دوست من چند مشکل اساسی هست که باید بگم
-----------------------------------------------------------------
1.من هر بار که میام پست بزنم پشیمون میشم دلیلش هم اینه که واقعا پست های زایه و بی درو پیکری بالاسر پست من یا بعد پست من میاد و واقعا به پستها رسیدگی نمیشه و هر کسی که حتی شاید 2 پست قبلی رو هم نخونده باشه میاد پست میزنه این یکی از مشکلات بود

2. به خاطر این که من سعی میکنم پستام خوب باشه و طولانی اما شما میگی تا 10 خط و....

3.به دلیل این که من نمیخوام اسمم رو در امظام بزارم و لی شما اجباری میگی حتما باید اسمت و این که در تیم عضو هستی در امضات بزاری و.....................
در ضمن من مشکلی با کسی ندارم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: چهارشنبه 30 فروردین 1385 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد کوییرل ببین وقتی ناظر رسیدگی نمیکنه مجبورم من دست به کار بشم حرف زشتی هم نزدم من گفته بودم که هیچکس اجازه نداره پس ایشون وسط مسابقه پست زد خوب این از این و در مورد نیک عزیز باید بگم که چرا انقدر عصبانی هستی باشه من چند تا رو جایگزین میکنم و در مورد امتیاز کم کردنت تو نباید توی تاپیک میگفتی تو که این همه پی ام میزنی این یه دونه رو هم با پی ام میگفتی پس دیگه تموم شده
و اینم لیست اعضای جدید :
گردباد *******************************************************
مگاکان ( جستجوگر ( انتخاب شده مونتاگ
برانستون ( مدافع) انتخاب شده پروفسور بینز(کاپیتان)
اوریک( مدافع) انتخاب شده ایگور کارکاروف
اسپور ( دروازه بان ) انتخاب شده انتخاب شده فرانک لانگباتم
آیت( مهاجم) انتخاب شده دولورس آمبریج
استنیس ( مهاجم)انتخاب شده لرد بلرویچ
گاتریسیا ( مهاجم ( انتخاب شده پروفسور تافتی
و
لیست شخصیتها بلغارستان ------------------------------------------------------------------------------
دیمیتروف ( مهاجم ) انتخاب شده الیور وود
ایوانوا ( مهاجم) انتخاب شده پروتی پتیل
زوگراف ( مدافع) انتخاب شده پانسی پارکینسون
لوسکی( مدافع) انتخاب شده جان ریونکلاو
والکف ( دروازه بان ) انتخاب شده نیک بی سر ( کاپیتان)
والکفنات ( مهاجم) انتخاب شده جرج ویزلی
کرام(جستجوگر ) انتخاب شده آموس دیگوری

خوب چند دوست عزیز اضافه شدن به بلغارستان و گردباد.
نکته : تمام بازیکنانی که قصد شرکت د رمسابقه را دارند باید نام تیم ، پست ، و نام مستعاری رو که در بالا هستش ر در امضاشون بزنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی( P ) در 1385/1/30 16:28:31
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1385 11:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در این تاپیک ، بازیکنان تیم ها میتونن ، مشکلات و سوالاتی که درباره تیم های کوییدیچ ، مسابقات و ... دارن رو مطرح کنند . درخواست مجوز برای ایجاد تاپیک و یا عضویت در کوییدیچ ، در تاپیک هایی با همین نام در این انجمن صورت میگیرد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/3 15:54:25
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/13 11:14:23
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید