من گفتم پیکار کنید تا متوجه بشید اصلا ولش کنید من هر کار هم که نکنم شما اون رو قبول دارید و زیر بار نمیرید
عزيز من
نذار مجبور بشم كه پستي رو كه نوشتي و من باهات برخورد كردم رو اينجا بذارم تا بفهمي برخورد واسه چي بوده
سيريوس
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

من گفتم پیکار کنید تا متوجه بشید اصلا ولش کنید من هر کار هم که نکنم شما اون رو قبول دارید و زیر بار نمیرید

الادورا بلک نوشته:
من یه سوال داشتم، من سایت رو به صورت آفلاین نمی تونم داشته بشم اما روی کامپیوتر دیگه سایت رو به صورت آفلاین می شه داشت. چرا؟؟ نمی شه واسه همه کامپیوتر ها به صورت افلاین داشت؟؟

کی گفته تالارهای خصوصی با بقیه جاهای سایت فرق داره و آزادی بیشتر؟
اما دیگر امکان نداره بذاریم مانند قبل در تالار ریونکلا پستای ارزشی زده بشه
همانقدر که گذاشتیم که پستهایی در اونجا زده بشه و تاثیراتشم در بقیه جاهای سایت نشون داده بشه...تا کسی مثل عمو رستم بیاد و از پستا ایراد بگیره.... برای هفت پشتمون کافیه

tire_khalass نوشته:
سلام به مدیران عزیر مخصوصا وب مستر گرام...
تالار های خصوصی مکانیست که فکر کنم یه کم آزادیه ما بیشتره و صد البته تو هر تالار خصوصی جز هافلپاف یه مدیر هست و اون مدیر نقش دسته بیل رو نداره وظیفه اش نظارت به کار اون ناظر و همین طور حواسش به تالار هست...
متاسفانه مدتیه عده ای از مدیران تالار ما رو با انجمن خصوصی مدیران اشتباه می گیرن و روز شبو اونجا می گذرونن...
البته هر مدیری باید خبر داشته باشه از تالار های خصوصیش اما نه تا این حد که هر تقی به توقی در تالار ریون می خوره همه خبر دار بشن...
خواستم بگم قدمتون رو چشم بیاین ولی کمتر یه کم
یه جوری از مرداد شهریور ولدی تلپ بود بعد کوییرل نمی دونم ماجراهای تالار ما رو به طور اتفاقی می فهمید...
البته همه به طور اتفاق بودا شما مطمئن باشین و دیگه عده ای هم که میان ویرایش می کنن پست بچه ها رو خودشون رو رسما عضو تالار کردن و کم مونده پست رولم بزنن تو تالار
البته بازم قدمتون رو چشم تالار ما برای شما ولی خوب یه کم راحت بذارین مارو تا نفس بکشیم...

زاخارياس اسميت نوشته:
ببخشید من تازه گی یه مشکلی پیدا کردم تا روی یک لینک کلیک
می کنم زبانه سایت خود به خود از فارسی به انگلیسی تغییر می کنه می شه بگید چی کار باید بکنم؟
عمو رستم نوشته:
خدای من... پ... پ... پ... پست من؟ ش... ش... ش... شما پست منو دارین؟ نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!! نمیتونم باور کنم.
دوست عزیز معجزه گرم، بنده خودم همون موقع که پست رو زدم یه کپی ازش برای خودم گرفتم اگه میخواستیش میتونستی به خودم بگی بهت بدم که در اثر معجزه کردن خسته نشی!
این که پستم رو هم سانسور کردین واقعا کار زشتی بود... شما که میخواستی سانسور کنی دیگه چرا معجزه کردی؟![]()
tire_khalass نوشته:
مدیران رفتار سیریوس خیلی بد است ناظر سایت اگه میگید نه با یه شناسه عادی وارد سایت بشید تا ببینید برخوردش چقدر بده.