شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
کلیپ:باز آرتور آمدبا صدای کینگی (خواننده سابق عمادرام) ----------------------------------------------- خدایا هرکه با ما آشنا شد(جینی) نمیدونم چرا از من جدا شد
روز اول که اومد باوفا بود وقتی نازشو کشیدم بی وفا شد
(باز آرتور اومد اشکم در اومد وزارتم سر اومد)2
کله ای دارم ز کله های زمونه که در زیبایی و خوبی نشونه
بگویید بیش نرنجونه دلم را که آهم سردتر از بادخزونه (باز آرتور اومد اشکم در اومد وزارتم سر اومد)2
کلیپ وزیر فروش با صدای کینگزلی! تاریخچه:این کلیپ بر اساس ازدواج کینگزلی با جینی هست که مرلین مدت زیادی عاشقش بود ولی جینی بش پا نداد! اما با اشاره ی کینگزلی باش عروسی کرد! و مرلین که داشت منفجر میشد آرتورو خر کرد و کودتا کرد با اسم آرتور!
دوپ دان دیس دان صحنه:کینگزلی با لباس راه راه داره میخونه مودی هم اون پشت داره تومبا میزنه!!!
وزیر فروش.............. دسته تو رو شده برام قصه ها تو بلد شدم!!!! من وزیر خوبی بودم! بخاطر تو بد شدم!
وزیر فروش.......... آرتور سر براهتو کشیدی دنبال خودت! هر چی که بوده بین ما ور دار برو ماله خودت!
(اینجا کینگزلی ویالو میزنه) (اکو تریپ شادمهری!!!) ضرر زدی وزارته منو....... بدون که دسته آخره............. اگه برنده هم بشـــــــــــــــی...... به باخت من سربه سره........... ----------------- دیش دان
وقتی که دیدی سوختی!*(عروسیو میگم!) رفتیو مارو فروختی!*(کودتارو میگم)
وقتی دیدی که سوختییییییییییی رفتیو مارو فروختیییییییییی وقتی ییییییییییی یییییییییییییییییییی هو هو هو هو هوووووووو هو هو هو هو هو هاوووووووووو
آدم فروش آدم فروش آدم فروش.............
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.