جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  99 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  210 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: نقش خداوند در هری پاتر چیست؟
ارسال شده در: شنبه 3 مرداد 1394 20:50
نمایش جزئیات
آفلاین
خدا در کتاب هری پاتر درواقع همون قدرت عشق هست.که رولینگ هم در مصاحباتش این رو اعلام کرده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1394 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
البته حرف های مونالیزا درسته ، اما این هایی که شما گفتید الان توی اکثر مکان ها جا افتاده پس رولینگ حداقل قصد نداشته اشاره ای به خداوند بکنه.
از نظر من تازه رولینگ یه جوری هم شطان پرستی رو نشون داده که توی فیلم به شدت اگه دقت کنید وجود داره.
اول که وقتی میگن به ریش مرلین قسم خوب ما میگیم به خدا و این یعنی مقایسه با خداوند.
دوم قدرتی بالاتر ار قدرت خدا، جادو.
و سوم زخم هری، زخم هری که به شکل سائقه اس در واقع یک علامت شیطان پرستیه و من نمیدونم رولینگ منظورنش دقیقا همون شکل بوده یا شرکت سازنده این شکلیش کرده به هر حال میخواستن این نشان رو جا بندازن.
حالا من ادم مذهبی هستم اما خیلی از هری پاتر خوشم میاد و اتقاد دارم اگه روی ادم تاثیر نذاره پس اشکالی نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

امضا کتی بل
ارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1394 10:48
نمایش جزئیات
آفلاین
می دونین چیه خدا قدرت برتر جهان حتی اگه اسمی ازش توکتاب نبینین نشانه های خدا همه جا هست (حتی اونجایی که استیون هاوکینگز می گه خدایی وجود ندار و طبیعت خودش خودش ساخته مجبور اسم خدا رو تو جملش بیار بعله یه همچین قدرت برتری خ دا)

و حالا در مورد رولینگ رولینگ کتابش کتاب احساس کتاب تقدیر عشق کتابی که عشق برتر از هر جادویی ستوده کتابی که توش ادم های خوبشکسایی نیستن که دانشمند نخبن هی اکتشاف می کنن بلکه کسایی که به افراد عشق می ورزن

و به قول شکسپیر یادت باش که عشق ورزیدن به کسی همان دیدن چهر خداست

پس رولینگ تو کل داستان با توجه به این که شخصیت هایی بسیاریش در حال عشق ورزیدن به هم بودن از لیلی به هری گرفته تا بلاتریکس به ولدمورت به طور خواسته یا نا خواسته داشته چهر خدا رو به ما نشون می داد

و در نظر من هیچ واژه ای پاک تر از عشق برای توصیف خدا نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط semetra در 1394/5/2 10:56:26
ویرایش شده توسط semetra در 1394/5/2 11:03:01
[Steve Jobs]
Ooh, everybody knows Windows bit off apple

[Bill Gates]
I tripled the profits on a PC

[Steve Jobs]
All the people with the power to create use an apple!

[Bill Gates]
And people with jobs use a PC

[Steve Jobs]
You know I bet they made this beat on an apple

[Bill Gates]
Nope, Fruity Loops, PC

[Steve Jobs]
You will never, ever catch a virus on an apple

[Bill Gates]
Well you could still afford a doctor if you bought a PC

Re: نقش خداوند در هری پاتر چیست؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 اردیبهشت 1386 01:52
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا ما همیشه سعی میکنیم رد پائی از مذهب در همه جا بیابیم و ااونو از منظر دینی و الهی بنگریم واقعا چه لزومی داره که مثلا رد پای مذهب یا خالق جهان در کتابای رولینگ باشه؟وقتی خودش اصلا سعی نکرده این قضیه را بیان کنه چرا ما بگردیم و از گوشه و کنار حتی با کمترین مدارک سعی کنیم این قضیه را اثبات کنیم؟
مونالیزا جان به نظر من پیتر صرفا یه اسم گذاری خاص هست و همین کما اینکه اگر به قول شما منظور رولینگ مسیحی جلوه دادن این اسم بود باید با توجه به اینکه پیتر جزو حواریون بوده است حسن تعلیلش را رعایت میکرد و اونو جزو شخصیتهای مثبت میگذاشت در حالی که پیتر نماد انسانهای ترسو آدم فروش و خائن در کتاب است در ثانی اگر منطقی نگاه کنیم میبینیم که بین این همه اسمی که در کتاب وجود داره نشان کردن یک اسم و اینکه به مسئله خاصی ربطش بدیم بهیچوجه درست بنظر نمیاد کما اینکه با این فرض میشد در نظر گرفت که اگر یه مثلا شخصیت ایرانی یا عرب در هاگوارتز تحصیل میکرد و اسمش محمد یا علی یا عمر یا عثمان و نامهای دیگری که در بین اهل تسنن و شیعه رواج دارد بود پس میشد نتیجه گرفت رولینگ به اسلام علاقه مند است یا ریشه های مذهبی دارد کتاب!!!
در مورد ایام کریسمس یا عید پاک هم بنظر من رولینگ فقط و فقط قصد زیباتر کردن و جلوه دادن به کتاب را داشته تا تنوعی باشد وگرنه این مساله هم هیچ ربطی به مذهبی بودن کتاب ندارد چون اگر این هدفو داشت خیلی راحت میشد که در جائی نشون بده که جادوگران مشغول انجام مراسم مذهبی هستند!
بازم میرسیم به مطالبی که اول گفتم یعنی هی اصرار نکنیم که کتاب ریشه مذهبی دارد چون رولینگ اگر این هدفو داشت خیلی راحت یه کلیسا هم مخصوص جادوگران در کتاب تجسم میکرد!
ولی ما شاهدیم که رولینگ اصلا تاکیدی بر مذهب در کتاب ندارد به هیچ وجه و اگر هم مورد مثل مرلین باشد خیلی خیلی جزئی هست رولینگ بحثش انسانیت و ارزشهای انسانی هست و بس پس ما نیائیم جور دیگری برداشت کنیم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/2/18 2:04:25
ارسال شده در: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
خب نقش خداوند در هری پاتر برای من که ثابت شده است من چند تا دلیل رو براتون میارم همین دلیل ها وجود خدا رو اثبات میکنه

اینکه در بعضی موارد از اسامی خاص مذهبی دینی در داستان استفاده شده مانند اسم پیتر ، (پیتر پتی گرو)
خب پیتر اسم کاملا مذهبی و مسیحی هست، نمیدونم چقدر با دین مسحیت اشناییت دارید ، پیتر نام یکی از حواریون مسیح بود و از یاران نزدیک حضرت مسیح بوده این اسم کاملا ریشه مذهبی داره

دوم اینکه در بعضی موارد از جشنهای ویژه مسیحیت صحبت شده:
مثلا عید پاک، عید پاکر در داستانهای هری پاتر وجود دارد ، عید پاک روزی هست که به اصطلاح مسیحیا میگند روز رستاخیز
حالا این روز رستا خیز بدین معنا هست که عیسی مسیح بعد از اینکه به قول معروف به صلیب کشیدنش زنده میشه و رستاخیز میشه
یا خود ایام کریمس که ریشه کاملا مذهبی داره
خب اینهای نمونه های از وجود دین و ایمان خدا در داستان هستند. لازم نیست ادم بیاد مستقیم بگه خدا همین که نشانه های خدا وجود داره یعنی اینکه در این داستان ردپای مذهب، دین و خدا وجود دارد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
ارسال شده در: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 18:57
نمایش جزئیات
آفلاین
لازم نیست که ادم بیاد داد بزنه خدا
دوستان همین که در کتاب علائم خدا و دین ایمان وجود داره خودش کلی مفهوم و نشانه داره
باز میگم ادم نباید مستقیم به یه چیزی اشاره کنه
وجود خدا در داستان هری پاتر هست و با علائمی که در داستان بکار رفته این نکته رو تایید میکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
ارسال شده در: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
ورونیکا شما هم داره حرف بعضی از کشیشها و بعضا واتیکان را میزنی که کتابای هری را من کل اجمعین زیر سوال میبرند و اصلا خواستار توقف انتشارش شدند چون به ول شما تحت تاثیر نیروهای شیطانی هست این کتاب ولی باید خدمتتون دو تا نکته را عرض کنم:
1_این جور صحبت کردن و بخصوص آوردن عبارت:(نیروهای شیطانی)
مخصوص قرون وسطا بود و گذشت آن موقع که صرف چسباندن این وصله به اشخاص و افکار و نوشته هایشان آنها را سرپوش بگذارند!
2_نه تنها نیروی شیطانی ای در کتاب هری وجود ندارد بلکه مملو هست از:عشق/ فداکاری/ ایثار/ ایمان به ادامه راه و... خصایل دیگر انسان دوستانه ای که همه را تشویق به انجام آنها میکند منهت زبان گفتارش با زبان خشکی که ما در جامعه خودمان یا کشورهای دیگر در محیطهای آموزشی میبینیم فرق دارد و با چاشنی تخیل نه تنها آدم را از شنیدن این نصایح زده نمیکند بلکه با آمارهائی که از خود به جا گذاشت ثابت کرد موفقترین روش جلب بخصوص جوانان و نوجوانان به سمت آموزش خوبیها همین روش است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 اردیبهشت 1386 17:29
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر یه داستان به اصطلاح فانتزیه. چیزایی توش وجود داره که با عقل جور در نمیاد مثل جادو یا پرواز با جاروی پرنده و خیلی مسائل دیگه. هیچ کدوم از اینا در ذهن مادی ما نمی گنجه اما باید بگم همه شون تحت سلطه ی نیروهای شیطانی هستن چون وجود دارن... خدا بین نیروهای شیطانی هیچ جایی نداره.

من اگه جای ناظر بودم سریع این تاپیک رو قفل می کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
ارسال شده در: شنبه 15 اردیبهشت 1386 16:54
نمایش جزئیات
آفلاین
فایرنز عزیز اگه حرف خودت یعنی اینکه مرلین خدای جادوگران نیست و صرفا یه قدیس میباشد را مبنا قرار دهیم پس میتوانیم با اطمینان 100% گفت که جادوگران به خدا اعتقادی ندارند چون صرفا همین مرلین و عباراتی مثل یا ریش مرلین...به ریش مرلین سوگند و ...در کتاب آورده شده و هیچ اشاره ای به خدا یا قدیس دیگری نشده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 15 اردیبهشت 1386 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از آنتونین دالاهوف عزیز

باید بگم که درباره مرلین ما قبلا بحث کردیم و تقریبا به این نتیجه رسیدیم که مرلین نماد خداوند نیست بلکه جایگزینیه برای قدیسین. در این باره به پستهای قدیمی من توی همین تاپیک مراجعه کن

با تشکر از همه دوستانی که با جدیت بحث رو ادامه دادن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728