شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام به همه ی مدیران گرامی: یکی بره جلو این کینگزلی شکلبولت رو بگیره. اگه این طوری پیش بره کل سایت پر می شه از تاپیک های تکراری. به جای این که بره جواب بده یه تاپیک می زنه و تو اون جواب می ده. لطفا یکی بره به این آموزش های لازمو بده.
ببخشید یه سؤال در مورد تعویض شناسه داشتم . مثلا یه نفر هست شناسش X هست و در گروه Y بعد می خواد شناسشو به Z تغییر بده ولی گروهش همون Y بمونه باید این شناسه ی X اِش بسته بشه ؟
سلام من تو قسمت ارتباط با ناظران اتاق ضروريات يه مبحث ارائه دادم در مورد اين كه اعضا فايل هاي صوتي و تصويري هري پاتري ساخته خودشونو تو يه تاپيك با عنوان "مجموعه رسانه هاي هري پاتر ساخته شما" بذارن. دنيس عزيز جواب داد تا تو اين تاپيك من اينو مطرح كنم. اشكال نداره همچين تاپيكي رو باز كنم يا يكي از قسمت هاي سايت جادوگران مثلا قسمت دريافت فايل قرار بدين.مديريتشم تضميني از من كه اگه فايل ها خلاف بود بررسي كنم بعد يه جاي مطمئن آپلود كنم و بعد بذارم.مجوز مي دين؟
پتيگروي عزيز! منظور دنيس اين بود كه در مورد ارسال فايل براي قسمت «دريافت فايل» سايت با مديران مشورت كني! نه اينكه از مديرها مجوز بخواي براي زدن تاپيك! يعني اينكه فايل هاي كه گفتي رو براي سايت بفرستي و قرار بگيرن، البته اگر فايل هاي ارسالي از نظر مديرها مشكلي نداشته باشن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
پرسیوال دامبلدور: در مورد گذاشتن چت در سایت از خیلی وقت قبل بحث شده بود. این کار با اهداف سایت سازگار نیست. سایت میخواد ملت بیشتر در انجمن و فروم بحث مثبت داشته باشن نه اینکه با هم چت کنن. در کل اصلا ما میخوایم ملت در یاهو هم چت نکنن و به جاش بیان در انجمن فعالیت کنن.
البته گذاشتن چت دوره ای با هدف مشخص و نتیجه گیری از اون خیلی خوبه به این صورت که متن اون بعدا در انجمن قرار بگیره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
پیتر پتی گرو: منظورت تغییر در یه سری فایلا مثل جریان این تاپیکه: http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=4767&forum=4
در هر حال ارسال تاپیک و فعالیت آزاده با ناظر اونجام هماهنگ کن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام من تو قسمت ارتباط با ناظران اتاق ضروريات يه مبحث ارائه دادم در مورد اين كه اعضا فايل هاي صوتي و تصويري هري پاتري ساخته خودشونو تو يه تاپيك با عنوان "مجموعه رسانه هاي هري پاتر ساخته شما" بذارن. دنيس عزيز جواب داد تا تو اين تاپيك من اينو مطرح كنم. اشكال نداره همچين تاپيكي رو باز كنم يا يكي از قسمت هاي سايت جادوگران مثلا قسمت دريافت فايل قرار بدين.مديريتشم تضميني از من كه اگه فايل ها خلاف بود بررسي كنم بعد يه جاي مطمئن آپلود كنم و بعد بذارم.مجوز مي دين؟