تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟
ارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387 15:55
جزئیات کاربر

همم من فکر می کنم حرف بلیز درسته اما تا حدی، تا جایی که من یادمه هری همیشه بعد از این که چوبدستی شو از دست می داد بعدا دوباره پسش می گرفت...مثلا تو نبرد سازمان اسرار که چوبدستیش رو نویل پرت کرد اونور و بعد هرمیون با اکسیو چوبو برگردوند و دوباره داد به هری. همیشه یه جوری چوب دستی به هری برگشته، ولی به نظرم اون جنگ ها و دوئل ها در اون سطحی نبودن که بشه گفت با برنده شدن هرکی چوبدستی اون یکی بهسش داده میشه! اگه اینجوری بود اونوقت کل عالم جادوگری به فنا می رفت! چون خلع سلاح از ساده ترین وردهای دفاعی و حمله ایه و هر جادوگری اونو بلده! اونوقت هی چوبدستیا عوض می شدن!
یه چیز دیگه هم هست که بهش توجه کنیم و اون اینه که، یادتونه الیوندر وقت خرید چوبدستی به هری چی گفت؟ «چوبدستی صاحبشو انتخاب می کنه»
به نظر من اگه چوبدستی ها صاحباشون رو انتخاب کنن، صاحب یه چوبدستی نمی تونه صاحب یه چوبدستی دیگه هم بشه. در اونصورت باید یکی از اونا چوبدستی اصلی باشه و اون یکی نه. چون چوبدستی اولی از تمام قدرت صاحبش موقع اجرای ورد استفاده می کنه و اجازه استفاده از قدرت رو به اون یکی چوبدستی نمی ده! مثل این می مونه که آدم همزمان رو دو تا کاغذ بنویسه! مسلما نمی تونه به هردو دستش توجه کنه و یکی رو بیشتر بهش توجه می کنه!
بنابراین در اون صورت، چوبدستی دوم دیگه متعلق به اون آدم نمیشه! یعنی اون آدم فقط یه چوبدستی داره و اون چوبدستی اصلیشه! که فکر می کنم اگه اون نبرد و دوئلش، یه دوئل واقعی و قدرتمند باشه، اگه توش ببازه، چوبدستی اصلیشو از دست میده و چوبدستی ضعیف تر می مونه!
یه چیز دیگه هم هست که بهش توجه کنیم و اون اینه که، یادتونه الیوندر وقت خرید چوبدستی به هری چی گفت؟ «چوبدستی صاحبشو انتخاب می کنه»
به نظر من اگه چوبدستی ها صاحباشون رو انتخاب کنن، صاحب یه چوبدستی نمی تونه صاحب یه چوبدستی دیگه هم بشه. در اونصورت باید یکی از اونا چوبدستی اصلی باشه و اون یکی نه. چون چوبدستی اولی از تمام قدرت صاحبش موقع اجرای ورد استفاده می کنه و اجازه استفاده از قدرت رو به اون یکی چوبدستی نمی ده! مثل این می مونه که آدم همزمان رو دو تا کاغذ بنویسه! مسلما نمی تونه به هردو دستش توجه کنه و یکی رو بیشتر بهش توجه می کنه!
بنابراین در اون صورت، چوبدستی دوم دیگه متعلق به اون آدم نمیشه! یعنی اون آدم فقط یه چوبدستی داره و اون چوبدستی اصلیشه! که فکر می کنم اگه اون نبرد و دوئلش، یه دوئل واقعی و قدرتمند باشه، اگه توش ببازه، چوبدستی اصلیشو از دست میده و چوبدستی ضعیف تر می مونه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
Re: اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟
ارسال شده در: جمعه 20 اردیبهشت 1387 14:30
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

این ایده درست نیست اصلا.
اگرچه در کتاب اشاره شده که شکست در دوئل به معنی از دست رفتن چوبدستی هست اما این موضوع در مقیاس کوچیک فقط یک عامل اسمی هست و درست نیست و تنها در رابطه با چوب ارشد هست که این موضوع واقعا نمایانگر میشه.
وگرنه شما اگر در کتاب دقت کنید خود هری تا قبل از کتاب هفتم هزار بار خلع سلاح شده بود و خیلی های دیگم همینطور و همچنین خیلی ها در دوئل های تک به تک شکست خورده بودن اما آیا هیچ وقت چوبدستیشونو از دست میدادن؟
مسلما چنین چیزی نبوده و اونا دوباره مثل سابق از چوبدستیشون استفاده میکردن. از دست دادن چوبدستی فقط در رابطه با چوب ارشد هست که معنای حقیقی پیدا میکنه و اونم بخاطر قدرت زیاد درون این چوبدستی هست که قدرت اختیار و قانونمندی بالایی داره.
بنابراین بر خلاف نظرات بقیه من میگم جادوگری که شکست بخوره بازم میتونه بدون مشکل از چوبدستی هاش استفاده بکنه چون اون چوبدستی ها از اولم قدرت خارق العاده ای نداشتن که حالا با شکست خوردن صاحبشون خدشه ای بهشون وارد بشه.
و اگرم خدشه ای وارد شه این کمبود بسیار جزئی هست و میشه ازش صرف نظر کرد. مگر اینکه صحبت ما در رابطه با چوب ارشد باشه
اگرچه در کتاب اشاره شده که شکست در دوئل به معنی از دست رفتن چوبدستی هست اما این موضوع در مقیاس کوچیک فقط یک عامل اسمی هست و درست نیست و تنها در رابطه با چوب ارشد هست که این موضوع واقعا نمایانگر میشه.
وگرنه شما اگر در کتاب دقت کنید خود هری تا قبل از کتاب هفتم هزار بار خلع سلاح شده بود و خیلی های دیگم همینطور و همچنین خیلی ها در دوئل های تک به تک شکست خورده بودن اما آیا هیچ وقت چوبدستیشونو از دست میدادن؟
مسلما چنین چیزی نبوده و اونا دوباره مثل سابق از چوبدستیشون استفاده میکردن. از دست دادن چوبدستی فقط در رابطه با چوب ارشد هست که معنای حقیقی پیدا میکنه و اونم بخاطر قدرت زیاد درون این چوبدستی هست که قدرت اختیار و قانونمندی بالایی داره.
بنابراین بر خلاف نظرات بقیه من میگم جادوگری که شکست بخوره بازم میتونه بدون مشکل از چوبدستی هاش استفاده بکنه چون اون چوبدستی ها از اولم قدرت خارق العاده ای نداشتن که حالا با شکست خوردن صاحبشون خدشه ای بهشون وارد بشه.
و اگرم خدشه ای وارد شه این کمبود بسیار جزئی هست و میشه ازش صرف نظر کرد. مگر اینکه صحبت ما در رابطه با چوب ارشد باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 اردیبهشت 1387 14:08
جزئیات کاربر

اما من فکر کنم اصلا هیچ جادوگری وجود نداشته باشه که
دو تا چوبدستی داشته باشه.
اما اگر هم همچین چیزی وجود داشته باشه
فکر کنم باید هر دوتاشو از دست بده.
دو تا چوبدستی داشته باشه.
اما اگر هم همچین چیزی وجود داشته باشه
فکر کنم باید هر دوتاشو از دست بده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 اردیبهشت 1387 12:08
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 14 اسفند 1387 16:17
از: خر شیطون بیا پایین!
پستها:
126

ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 23:33
جزئیات کاربر

ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 21:11
جزئیات کاربر

ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 19:43
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

با توجه به کتاب به نظر میرسه همینطوره
خودت سوالو میپرسی و جواب میدی
خودت سوالو میپرسی و جواب میدی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
اگه جادوگري 2تا چوب دستي داشته باشه و در جنگ تن به تن شكست بخوره اون وقت 2 تا شم از دست ميده؟
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آبان 1386 15:44
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
:grin: