تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
بیستویکمین دورهٔ انتخابات
نامزدهای تأییدصلاحیتشدهٔ وزارت سحر و جادو
ثبتنام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر
نامزدهای تأییدصلاحیتشده
۱

۲

هوریس اسلاگهورن
ستاد انتخاباتی۳

دابی
ستاد انتخاباتی۴

تلما هلمز
ستاد انتخاباتی۵

سیبل تریلانی
ستاد انتخاباتی۶

پرنتیس گاتو
ستاد انتخاباتی۷

نیکلاس فلامل
ستاد انتخاباتیمکانهای مجاز فعالیت
تبلیغات:
طرفداری:
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
2 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 14 اسفند 1387 16:17
از: خر شیطون بیا پایین!
پستها:
126

یک پیشنهادی دارم .
میگم هر چند وقت یه بار که جادوگر ماه و زننده ی بهترین تاپیک و اینا رو اعلام میکنین،چرا پر بیننده ترین تاپیک و بهترین تاپیک رو هم اعلام نمی کنین؟
چون تاپیکها بازدیدشون تاریخ نداره... بهترین تاپیکم همون بهتره ایدس که براش رنک در نظر گرفته شده. ممنون
میگم هر چند وقت یه بار که جادوگر ماه و زننده ی بهترین تاپیک و اینا رو اعلام میکنین،چرا پر بیننده ترین تاپیک و بهترین تاپیک رو هم اعلام نمی کنین؟
چون تاپیکها بازدیدشون تاریخ نداره... بهترین تاپیکم همون بهتره ایدس که براش رنک در نظر گرفته شده. ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/15 18:41:36
ما که رفتیم آسیا....
نقل قول:
اسم این تاپیک گفتگو با مدیرانه و مطمئناً توسط همه ی مدیران همیشه خونده می شه!
من جواب سؤالی که مطرح کردی رو نمی دونم احتمالاً هری یا راجر جواب می دن.
" لطفا مدیری که این پست رو میبینه مطلبش رو به انجمن مدیران انتقال بده تا مدیری که اطلاع داره جواب بده "
اسم این تاپیک گفتگو با مدیرانه و مطمئناً توسط همه ی مدیران همیشه خونده می شه!
من جواب سؤالی که مطرح کردی رو نمی دونم احتمالاً هری یا راجر جواب می دن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
لیلی هم طوری به نظر می رسید که انگار دوباره تنبلی را کنار گذاشته! البته همه فهمیده بودند که لیلی گاهی اینطوری می شود، ولی می دانستند که زود خوب می شود و به همان تنبلی گذشته باز می گردد! به هر حال باعث شده بود همه یک تکانی بخورند! بعضی ها هم به او تهمت اعتیاد به آبنبات چوبی را می زدند، ولی همیشه آن را تکذیب می کرد!
لارتن کرپسلی، بالاتر از توهم، (جادوگران: سنه ی یکهزار و سیصدو هشتاد و شش) ، 70
لارتن کرپسلی، بالاتر از توهم، (جادوگران: سنه ی یکهزار و سیصدو هشتاد و شش) ، 70
جزئیات کاربر

سلام به مدیران عزیز و گرامی!
من حدودا هفته پیش یه مقاله به اسم کوییدیج بازی دیگری از هری پاتر افسانه ای فرستادم که تائید نشده هنوز!!
در ضمن این مقاله قبلا تائید شده بود و الان در سات نیست!!! بخاطر همین دوباره فرستادم.
خوب ممنون میشم بگین که چی شده!
فعلا.
من حدودا هفته پیش یه مقاله به اسم کوییدیج بازی دیگری از هری پاتر افسانه ای فرستادم که تائید نشده هنوز!!
در ضمن این مقاله قبلا تائید شده بود و الان در سات نیست!!! بخاطر همین دوباره فرستادم.
خوب ممنون میشم بگین که چی شده!
فعلا.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
جزئیات کاربر

آزادی چت باکس خیلی خوبه ولی بعضا یه سری آدم بی جنبه مثل توبیاس اسنیپ پیدا میشن که از کل چت باکس نصف پیامها مال اوناست و آدم نمیتونه بین پیامهای مطلقا چرت و بیمصرف ایشون دنبال چیزهایی که شاید خطاب به خودش باشه بگرده.
امیدوارم دوستان مدیر هم به این امر واقف باشن که ایشون اسپمر محض هستن و باید جلوشون گرفته شه.
به هر حال بنده شکایت دارم اگر هم نیاز باشه بلیت میزنم.
به ایشون اخطار دادم که در صورت تکرار از ایفای نقش اخراج میشن. ممنون
امیدوارم دوستان مدیر هم به این امر واقف باشن که ایشون اسپمر محض هستن و باید جلوشون گرفته شه.
به هر حال بنده شکایت دارم اگر هم نیاز باشه بلیت میزنم.
به ایشون اخطار دادم که در صورت تکرار از ایفای نقش اخراج میشن. ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/11 18:52:05
باز جویم روزگار وصل خویش...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
این بخش لینک های سریع من مشکل داره ! من انجمنی رو انتخاب کردم و وقتی برو به این صفحه رو میزنم ، به صفحه اصلی سایت میره !
" لطفا مدیری که این پست رو میبینه مطلبش رو به انجمن مدیران انتقال بده تا مدیری که اطلاع داره جواب بده "
ممنون
این بخش لینک های سریع من مشکل داره ! من انجمنی رو انتخاب کردم و وقتی برو به این صفحه رو میزنم ، به صفحه اصلی سایت میره !
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

من پیشنهاد میکنم که یک مسابقه در سایت را بیندازیم به این صورت که هر کس هر جوری که دوست داره فصل پایانی کتاب هفت رو بنویسه.
خب این رو نمیشه به عنوان مسابقه گذاشت ولی هر کس که دوست داشت میتونه بصورت مقاله این داستان رو برای سایت ارسال کنه.
خب این رو نمیشه به عنوان مسابقه گذاشت ولی هر کس که دوست داشت میتونه بصورت مقاله این داستان رو برای سایت ارسال کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/3/11 12:39:00
اینجا جهان آرام است
من پرسیوال دامبلدور،سوگند یاد می
من پرسیوال دامبلدور،سوگند یاد می
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: شنبه 21 شهریور 1405 14:55
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

اینطور که از اسم این تاپیک بر میاد ما می تونیم پیشنهاداتمون رو هم اینجا بگیم !
یه چند وقتیه که می خواستم این مسئله رو بگم . بلاک های سمت راست سایت که تاپیک هایی که جدیدا در آنها پستی ارسال شده را نشان می دهند که خب خیلی خوبند ، ولی در مورد آخرین بلاکِ اعضای ایفای نقش که مربوط می شه به "جديد ترين پيام ها در تالار خصوصي" می خواستم بگم 4 تا خیلی کمه ، مخصوصا برای افرادی که غیر از تالار خصوصیشون عضو مرگخواران یا محفل ققنوس نیز هستند !
تقاضامندم اگر ممکنه تعداد قسمت های بلاک size=medium]"جديد ترين پيام ها در تالار خصوصي"[/size] رو هم حداقل به 7 تا مثل دیگر انجمن ها برسونین !
ویرایش پس از جواب پروفسور کوئیرل :
خیلی ممنون ! درست شد ، متشکرم !
یه چند وقتیه که می خواستم این مسئله رو بگم . بلاک های سمت راست سایت که تاپیک هایی که جدیدا در آنها پستی ارسال شده را نشان می دهند که خب خیلی خوبند ، ولی در مورد آخرین بلاکِ اعضای ایفای نقش که مربوط می شه به "جديد ترين پيام ها در تالار خصوصي" می خواستم بگم 4 تا خیلی کمه ، مخصوصا برای افرادی که غیر از تالار خصوصیشون عضو مرگخواران یا محفل ققنوس نیز هستند !
تقاضامندم اگر ممکنه تعداد قسمت های بلاک size=medium]"جديد ترين پيام ها در تالار خصوصي"[/size] رو هم حداقل به 7 تا مثل دیگر انجمن ها برسونین !
ویرایش پس از جواب پروفسور کوئیرل :
خیلی ممنون ! درست شد ، متشکرم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1387/3/8 12:21:17
سلام بر مدیران محترم سایت جادوگران:
می خواستم یه مطلب خیلی مهم رو بگم که شاید مربوط به خیلی از اعضای ایفای نقش بشه.
توی امتحانات خرداد خیلی از اعضا مثل من هستن که حتی یه ربع هم نمی تونن وارد سایت بشن. اگه توی این مدتی که ما هیچ پستی نمی زنیم کسی بیاد و بگه می خواد شخصیت ما رو بگیره چون بیش از 20 روز میشه که هیچ پستی نزدیم شاید تایید کنندگان ایفای نقش شناسه ی ما رو به اونا بدن.
بنابراین من از شما مدیران می خوام که کسانی رو که توی اواخر اردیبهشت پست میزنن ولی توی خرداد هیچ پستی ارسال نمی کنن رو از ایفای نقش خارج نکنید چون نیومدن اونا به سایت به دلیل امتحاناته نه به دلیل ول کردن شخصیتشون تو سایت!
امیدوارم متوجه منظور من شده باشین و عادلانه تصمیم بگیرین.
با تشکر سوزان
سالهای قبلم اینکارو کردیم و امسالم این کار انجام خواهد شد. موفق باشی
می خواستم یه مطلب خیلی مهم رو بگم که شاید مربوط به خیلی از اعضای ایفای نقش بشه.
توی امتحانات خرداد خیلی از اعضا مثل من هستن که حتی یه ربع هم نمی تونن وارد سایت بشن. اگه توی این مدتی که ما هیچ پستی نمی زنیم کسی بیاد و بگه می خواد شخصیت ما رو بگیره چون بیش از 20 روز میشه که هیچ پستی نزدیم شاید تایید کنندگان ایفای نقش شناسه ی ما رو به اونا بدن.
بنابراین من از شما مدیران می خوام که کسانی رو که توی اواخر اردیبهشت پست میزنن ولی توی خرداد هیچ پستی ارسال نمی کنن رو از ایفای نقش خارج نکنید چون نیومدن اونا به سایت به دلیل امتحاناته نه به دلیل ول کردن شخصیتشون تو سایت!
امیدوارم متوجه منظور من شده باشین و عادلانه تصمیم بگیرین.
با تشکر سوزان
سالهای قبلم اینکارو کردیم و امسالم این کار انجام خواهد شد. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/2/26 19:28:06
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/16
آخرین ورود: پنجشنبه 5 مرداد 1402 05:06
از: محفل ققنوس
پستها:
615

نمایش پروفایل