جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
9
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  95 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  307 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: تاثیرگذارترین قسمت کتاب...
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1387 09:54
نمایش جزئیات
آفلاین
تاثیر گزارترین قسمت کتاب ها دانسته هایی که در مورد دامبلدور در کتاب هفت بدست اومد و شکست ولدی و نمردن هری در کتاب هفت با افسون آواداکداورا ولی از همی جا برای من فصل آخر کتاب هفت (نوزده سال بعد) تاثیر گزار تر بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You

[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
تاثیرگذارترین قسمت کتاب...
ارسال شده در: جمعه 6 دی 1387 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من یادم نمیاد تو این تاپیک پست زدم یا نه ولی الان دیدمش گفتم نظرمو بگم!!

تاثیرگذارترین قسمت کتاب از نظر من لحظه ی مرگ سوروس اسنیپ هستش و قسمتی که به هری میگه "تو چشمای من نگاه کن" چون میخواد چشمای لیلی رو ببینه!(چون چشمای هری شبیه چشمای لیلیه)

کلاً من تو اون فصل ها عاشق اسنیپ شده بودم و الانم نظرم دقیقاً همینه که اسنیپ بهترین و جذاب ترین شخصیت کتاب های هری پاتر بود!!

همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: پنجشنبه 5 دی 1387 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
من وقتی کتابای هری پاترو میخوندم واقعا از رو تنهایی و بیچارگی بوده !
بعد از کتاب سه شروع کردم به خوندن . این بود که با شخصیت سیریوس آشنا شدم . اونجا شد که دیگه محو حس پدر خوندگی این نسبت به هری شدم . توی هر کتابی که میخوندم هری رو مثل خودم حس میکردم ! حس میکردم که مثلا این منم و من یه پدر خونده دارم . یعنی کلا به یه شخصیت داستانی علاقه مند شده بودم . وقتی که مالی ویزلی توی قرارگاه به سیریوس توهین میکرد من عصبانی میشدم !
کلا توی کتابا شخصیت اصلی واسه من سریوس بود !

با این همه علاقه من به اون شخصیت ، یهو وقتی که یه دفعه ایو غیر منتظره مرد انگار منم مردم ! نفهمیدم چی شد ! فکر کردم اشتباه خوندم و الکی اسم یه شخصیت دیگه رو با سریوس اشتباهی خوندم . دوباره برگشتم بخونم . اما وقتی که مطمئن شدم دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم . گریه ام گرفت . واقعا مرگ سیریوس بی انصافی تمام بود .

دیگه اون تیکه کتاب که هری آینه ای رو که سیریوس بهش داده بود رو پیدا کرد خیلی منو هیجانی کرد . یهو خوشحال شدم و فکر کردم که قراره بر گرده سیریوس ! اما وقتی که هیج اتفاقی نیفتاد حتی کتابو پرت کردم ! کتابم از وسط پاره شد !!!

توی کتاب دوم وقتی که هری توی اون آینه پدر و مادر خودشو میبینه . اونجا هم موهامو سیخ کرد .

وقتی هم که دامبلدور مرد . من تا چند فصل بعدش مات مونده بودم ! فکر میکردم اینم نقشه است و زنده میشه دامبل ! اما بعدش فهمیدم درس فکر میکردم یه کم ! نقشه بوده اما مرگ واقعی بوده !

اونجایی هم که هری شخصیت واقعی سیریوس رو پیدا کرد . وقتی که فهمید اون یه زمانی عاشق مامانش بوده ، منو خیلی تحت تاثیر قرار داد !

کلا هری پاتر اون موقع بهترین کتابی بود که خونده بودم . ولی الان وقتی فکر میکنم میبینم چقدر بچه بودم !!! :YGRIN:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آماندا در 1387/10/5 15:05:56
ارسال شده در: چهارشنبه 4 دی 1387 17:39
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ سيريوس و دامبلدور كه هنوز هم نتونستم باور كنم و هر لحظه منتظرم دوباره زنده شن و بگن اينا همش يه نقشه بوده....

يه چيز ديگه عشق فلور دلاكور كه حاضر شد با همون وضعيت بيلي باهاش هزدواج كنه خيلي تحت تاثيرم قرار داد چون فكر ميكردم فلور به زيباييش مغروره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در ذهن همه ما جادو و قدرت استفاده از آن وجود دارد.
ما فقط بايد چوب دستي را بچرخانيم
ارسال شده در: جمعه 8 آذر 1387 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
مرگ دامبلدور خیلی تأثیرگذار بود. این رو می‌گم چون تنها قسمت‌ای از کتاب بود که من با خوندنش گریه‌ام گرفت. شاید در کتاب 6 این بهترین قسمت بود. لازم به ذکره که رولینگ آگاهانه یا غیر آگاهانه بعد از اون لحن داستان رو کاملاً عوض می‌کنه. به همین دلیل هیچ صحنه‌ی دیگری بعد از اون نمی‌تونه واقعاً تأثیرگذار باشه. حتا وقتی در کتاب 7 وارد خاطرات اسنیپ می‌شیم، برخلاف انتظارمون متن چندان جون‌دار در نمی‌آد. در حال‌ای که یه نفوذ کوچیک به خاطرات اسنیپ در کلاس چفت‌شدگی کتاب پنجم به زیبایی تمام توصیف شده بود و حتا به جرأت می‌تون بگم اگه صحنه‌ی مرگ دامبلدور نبود، اون صحنه بهترین قسمت کتاب می‌شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/9/27 20:25:21
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1387 12:47
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اون قسمتی که هری در تمرین اوکلامنسی وارد خاطرات اسنیپ میشه و پدرش رو به شکل دشمن همیشگیش دراکو مالفوی میبینه خیلی جالبه چون برای یه مدت ذهنیت هری رو روی پدر و مادرش و حتی سیریوس بلک عوض میکنه.
ولی به نظر من حضور کوتاه و قدرتمند سیریوس باعث تمایز مجموعه کتابهای هری پاتر شده که به هر فرد تنهایی احساس امید
مثل آنچه که هری در یه مدتی حس کرد میده.(با تشکر از سایت فوق العاده تون و با تشکر از دوستان که مطالبی جالب ارایه کردند)

امتیاز شما :3 از 5

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/9/27 20:23:08
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1387 07:04
نمایش جزئیات
آفلاین
از نظر من قسمتی که هری خاطرات اسنیپ رو مرور میکنه
و به تمام وقایع زندگیش پی میبره نه تنها تاثیر گذار ترین قسمت کتابه بلکه اسنیپ رو به یکی از زیبا ترین و پیچیده ترین شخصیت های کتاب تبدیل میکنه.عشق توی داستان هری پاتر همیشه نقش مهمی داشته و تمام شخصیت های اصلی به نوعی عشق رو تجربه می کنند و اسنیپ کاملترین نوع عشق رو به نمایش میگذاره.

اسنیپ نماینده عشق توی داستانهای هری پاتره. عشقی که اسنیپ به لیلی داره وادارش میکنه که کل زندگیشو تغییر بده و خطراتی رو به جون بخره که هیچ کس دیگری حاظر نیست بهشون تن بده. فهمیدن این موضوع که زیر صورت خشک و غمگین اسنیپ عشقی خالص وجود داره روی من تاثیر خاصی گذاشت. همینطور که روی هری هم تاثیر عمیقی داشت.
________________-
امتیاز شما :3 از 5 ! پاراگراف های شما ویرایش شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سر کادوگان کبیر در 1387/9/5 7:14:05
ویرایش شده توسط سر کادوگان کبیر در 1387/9/5 7:17:16
ویرایش شده توسط سر کادوگان کبیر در 1387/9/5 11:56:34
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/9/27 20:19:40
من فکر می کنم هرگز نبوده قلب من این گونه گرم و سرخ:
احساس می کنم در بدترین دقایق این شام مرگزای
[b]چندین هزار چشمه خ
ارسال شده در: یکشنبه 3 آذر 1387 17:54
نمایش جزئیات
آفلاین
بنظرم یکی از تاثیر گذارترین فصلی بود که هری می فهمه قرار بمیره
میشه گفت توصیف احساسات هری توی اون فصل بهتر از هر جای دیگه ی توی کتاب بود
تفکرات هری در مورد بدن، زندگیش و مرگش واقعا زیبا بود
و بعدش هم مرگ سیریوس، در اون لحظه که به نظر می رسید همه چیز خوب تموم شده، یه دفعه اون اتفاق پیش اومد
و همین بود که تاثیر گذاری اون قسمت رو زیاد کرد
در مورد مرگ دامبلدور هم به دید من چندان دور از انتظار نبود
ولی من انتظار مرگ اسنیپ رو هم داشتم که کشته نشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/9/27 20:17:34
ارسال شده در: جمعه 1 آذر 1387 01:10
نمایش جزئیات
آفلاین
تاثير گذار ترين قسمت شايد مرگ دامبلدور بود.
من باورم نمي شد دامبلدوري كه اين همه سال بهترين جادوگر بود و حتي لرد والدموت ازش مي ترسيد،به همين سادگي بميره.
من هر كلمه ي كتابو بارها تكرار مي كردم ،به اميد اينكه دامبلدو زنده باشه و تا مراسم خاكسپاريش هم باو نمي كردم و مي گفت همين الانه كه برگرده و بگه اون شب فقط يه حقه زده.اون مرده بود ولي من هيچ وقت قبول نكردم چنين كسي كه سال ها يك جادوگر واقعي بود،به همين راحتي بميره .
از هري ناراحت بودم كه كاري نكرده بود، ولي مقصر اون نبود.اين يه اشتباه واضح بود كه دامبلدور مرتكب شد و مي تونست اين طور نباشه...

مرگ سيريوس هم وحشتناك بود!
وقتي مرد من به تموم لحظه هاي زندگيش فكر مي كردم؛به اولين باري كه هري اونو ديد و فكر مي كرد قاتل والدينشه،و تموم لحظه هاي با هم بودنشون.
شايد اين اولين و آخين باري بود كه براي يه شحصيت داستاني و غير واقعي گريه كردم

امتیاز شما:4 از 5 موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/9/1 11:37:24
The hunters becom the hunted...
ارسال شده در: شنبه 25 آبان 1387 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من صحنه مرگ دامبلدور خیلی تاثیر گذار بود ...

مرگ سیریوس و دابی هم بد بود ، وحشتناک بود و من رو خیلی ناراحت کرد ...

ویرایش ناظر (امتیاز پست):امتیاز شما 1 از 5 .موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/8/25 23:09:13
من همون خوشتیپه ام ...