شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ببخشید ولی فکر میکنم یک اکانت بوت توی سایت ساخته شده و داره کل تاپیک های انجمن ها رو به هم میریزه.میتونید از یکسری ماژول های امنیتی زوپس برای جلوگیری از اینکار استفاده کنید.
ای عله پاتر ، فقط گروه ۲۰ نیست که مشکل سفید دیدن پروفایل ها رو داره ، تموم ۲۵ گروه این مشکل رو دارن .از جمله من و بقیه اعضای ایفا . ممنون میشم اگه رسیدگی بنمایید .
در مورد پروفایل ها هنوز در حال بررسی و پی گیری هستم. در سایت زوپس میتونید تاپیکش رو ببینید: http://xoops.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=75022&forum=74
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
دیدم جادوگران اعلام نکرد گفتم بگم نام کتالب رولینگ که توسط بیبیسی ترجمه شده بود و اگهی استخدام موقت اعلام شده بود تغییر کرده و به نام خلائ موقت ثبت شد البته باید منتظر اخبار و ترجمه های بعدی باشیم. دوم سایت پاترمور همگانی شد و برای همه باز شده . بریدو ثبت نام کنید.
پرسیوال حواست هست داری چی میگی ؟ گیرم پدر تو بود فاضل/ ا ز فضل پدر تو را چه حاصل ؟ امثال من و تو که فقط تو شناسنامه مون مسلمونیم ، ( توهین نشه ، نسبت به طرز فکر و حرف زدنت می گم) خیلی خیلی در مورد دین و اخلاقمون از پرنس و بقیه عقبیم ، پس بهتره ما حرف از دین و اخلاق نزنیم . ( من هم بعد از این پست دیگه نمی زنم )
به چو : من و جینی (ناراحت نشی جینی ) غلط بکنیم این تاپیک رو بزنیم ، ، ما فقط اومدیم در مورد یه ناظر شکایت کنیم که اونم محض رضای خدا به جز لینی ، حتی کسی جواب سلام مارو نداا و بالاخره با شونصد تا پیام شخصی تونستیم قضیه رو حل کنیم .
به همه : چو راست میگه ، حداقل بحث هامون رو ببریم یه جایی خارج از انجمن های عمومی ، از ظهر تا حالا حتی نیم ساعت هم نشده که به جز ما ، ۳ تا کاربر میهمان ، نیان اینجا ، حداقل بخاطر اون بچه هایی که تازه هری پاترو شروع کردن و به عشق اون اومدن اینجا ، یه کم احترام پیشه کنیم .
شکر که من مدیر یا ناظر نبودم وگرنه الان میرفتم قاطی پشم ها ! خوب شد الفیاس و جینی این تاپیک رو زدن! ولی من واقعا از هیچ کدام این کسایی که این جا بحث کردن توقع این رفتار رو نداشتم! لطفا به دین هم احترام بگذارید چون هیچ فرقی بین ادمیت و چیزی که از اون به وجود اومدیم نیست والبته از روونای قدیم هم دلخور وهم ممنونم چون هم در یک پست درست حرفش رو زد ولی دیگه حرفای توی پست بماند...و در ضمن نشون داد خیلی مثل ما ها نگشت معنی توی پستا پیدا کنه . منظور از ما رو که میفهمید ... بعدش هم به هم اگه میخواید بپرید ولی از بوق هایکوچیک هم استفاده نکنید چون اوایل عضویتم که همه جارو زیر و رو میکردم محافظت از کودکان رو خوندم پس به خواطر اون بچه هایی که برای تفریح سالم میان اینجا رعایت کنید بعد ما قرار بود همین چهار تاعضو رو نگه داریم ولی با این ماجرا ها... و در اخر اگه بحث ادامه داره به همون تاپیکی که دامبل دور گفت برید
...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1391/1/26 22:52:31 ویرایش شده توسط چو چانگ در 1391/1/26 23:08:19
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven