اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

انتخابات وزارت سحر و جادو

بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

برنامه زمان‌بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

• ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو: 14 تا 18 تیر
  • اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات: 19 تیر
  • فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی: 20 تا 24 تیر
  • رأی‌گیری نهایی: 25 و 26 تیر

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: پادکست جادوگران
ارسال شده در: پنجشنبه 1 مرداد 1394 17:12
آخرین ورود: پنجشنبه 28 مرداد 1395 04:59
از: شماها خسته شدم! از خودمم همین طور!
پست‌ها: 243
آفلاین
با سلام

تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل می شود

با تشکر
ریتا
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
پادکست جادوگران
ارسال شده در: یکشنبه 14 تیر 1394 15:19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 مهر 1394 13:54
از: همونجایی که ممد نی انداخت
پست‌ها: 182
آفلاین
سلام خدمت جادوگران و ساحره های محترم و خفن.

چند وقت پیش، طبق ایده ی یکی از دوستان، تصمیم بر این شد که پادکستی از طرف وبسایت جادوگران ارائه بدیم. (جهت توضیح کلمه ی پادکست می تونید به این لینک مراجعه کنید.)

تفاوت پادکست جادوگران با دیگر پادکست ها، در موضوع اصلی پادکست است. پادکست های دیگر به سایت، اخبار های واقعی و امثالهم می پردازند. کاری که ما در پادکست جادوگران می کنیم، ارائه ی پادکستی مطابق با ایفای نقش جادوگران است. یعنی به عنوان مثال، بخش اخبار آن مربوط می شود به اخبار و حواشی ایفای نقش و اعضای آن.

از اهداف اصلی گروه می توان جذب اعضای غیر ایفای نقشی به ایفای نقش، جلب توجه علاقه مندان به هری پاتر و همینطور، بالا بردن انگیزه و سطح کار تیمی در ایفای نقش اشاره کرد.

تیم تحریریه ی پادکست متشکل شده از :
مایکل کرنر، مورگانا لی فای، ریتا اسکیتر، آرسینوس جیگر، ریگولوس بلک.

حداکثر تلاش ما برای جلب رضایت اعضاست. حمایت ها، نظرات و پیشنهاداتتون رو از ما دریغ نکنید.

در حال حاضر، نیاز به شخصی به عنوان ادیتور صداها و ساخت پادکست نیازمندیم. کسایی که توانایی ادیت فایل های صوتی رو دارن، به من پیام شخصی بدن.

پ.ن: لازم به ذکره که تمامی تلاش های ما در راه ادب گمانه زن و وبسایت جادوگرانه و هیچ گونه جنبه ی سیاسی و غیره نداره.

پ.ن2: از پول هم خبری نیست البته.
لامصب چقد رنک

!Only Raven

وبلاگ شخصی من

بیخیال اون صوبتا، من هنوز شصت درصد ایفام ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا

چقد چکش!

اصن ذووووق

تصویر تغییر اندازه داده شده
Do You Think You Are A Wizard?