جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 16:12
نمایش جزئیات
آفلاین
می شه یکی به من بگه چرا پیام های من 100 تا کاهش یافت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
بيه به سلامتي آشتي شد !!!!
هوم من كه از ماجرا بي خير بودم اما !!!!
به خاطر كامل تر شدن كار فانتزي نهايي عزيز لينك لايريكس آهنگ املي عزيز /evanescence/myimmortal
و حال بايد حاجي شيريني دهد و بس دارك لرد عزيز نه نگو
كه نمي شه
بايد يه روز يه جلسه بزاري به همه شيرني بدي بله

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Those were the days my friend
We thought they
'd never end
We'
d sing and dance forever and a day
We
'd live the life we choose
We'
d fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
می خواستم بگم اگه می شه یه انجمن هم واسه اشباح بزنید تا اونجا جلسه تشکیل بدیم
ممن.ن می شم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به امید شب های مهتابی برای اشباح

زندگی شبح واره ها به پایان رسید...

دارن شان ------>>> منجی اشباح / نابود کننده شبح واره ها
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 01:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به سلامتی این مشکل هم حل شد و مهم اینه که دوستی ها همیشه یاد ادم بمونه و یر هر چیزی دوستی با ارزشش با کسی رو بهم نزنه
پس یه سلامتی حاجی :bigkiss: ابرفورث

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ... خوشحالم که بالاخره این دعوا داره تموم میشه ! و امیدوارم که تا ابد دیگه تکرار نشه! من اصلا دلم نمیخواد دو تا شخصیت قوی مثل آبرفورث و حاجی رو روبروی هم ببینم ! نه تنها من بلکه فکر کنم هیچ آدم عاقلی دلش نمیخواد شاهد چنین چیزی باشه چون اولین اثر و بدترین اثرش از بین رفتن دوستی ها و از هم پاشیدن سایته !
از همه کسانی هم که ما را در امر خطیر سر عقل آوردن این دونفر یاری کردن سپاسگذاریم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 01:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

حاجی دارک لرد نوشته:
آقای مملی واقعا از شعرتون متشکرم...
از تمام دوستانی که سعی کردن این جریان رو تموم کنن متشکرم و نهایت تشکر رو از هاگرید و تانکس و شیوای عزیز دارم که توی مسنجر به ارشاد بنده پرداختند...
من اینجا از آقای مملی به خاطر دعوای دیشب پوزش می خوام و امیدوارم اعضای عزیز ما از این کارها نکنند و از من هیچ گونه درسی پنیری و یا چیزی نگیرند! این رو هم به یکی از پروژه های آشتی دادن خودم اضافه می کنم منتهی در حقیقت این دفعه خودم با خودم باید آشتی کنم!
=====
از دوستان متشکرم
دارک لرد

بنده هم اينجا از تمام دوستاني كه به بنده اظهار لطف داشتن و در مسنجر با استفاده از شكلك گوجه لهيده پذيرايي لازم را به عمل آورده و سعي در آشتي كنان داشتن؛ ممنون هستم؛ همچنين از شيوا؛ پيام؛ هري پاتر؛ خواهر تانكس و هاگريد هم ممنونم كه لطف كردن من رو نصحيت كردن!
در ضمن من از آقاي! حاجي دارك لرد هم عذرخواهي مي‌كنم اگه چيزي رو نبايد مي‌گفتم گفتم؛ يا اينكه چيزي كه ناشايست اين سايت و اين فروم بوده نوشتم....
گلاب به روتون! روم به ديفال! يه پام بالا يه كتاب رو كله‌م معذرت! در ضمن از همگي خواهش دارم ديگر كاربران از اين دعوا درس نگيرن و جو گير نشن! چون مسلما هر كس ديگه‌اي دعوا كنه من با سفير صلح و دوستي تماس مي‌گيرم تا نارنجكي بر كمرش نهاده و در كمد قايمش كنيم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 00:32
نمایش جزئیات
آفلاین
آقای مملی واقعا از شعرتون متشکرم...
از تمام دوستانی که سعی کردن این جریان رو تموم کنن متشکرم و نهایت تشکر رو از هاگرید و تانکس و شیوای عزیز دارم که توی مسنجر به ارشاد بنده پرداختند...
من اینجا از آقای مملی به خاطر دعوای دیشب پوزش می خوام و امیدوارم اعضای عزیز ما از این کارها نکنند و از من هیچ گونه درسی پنیری و یا چیزی نگیرند! این رو هم به یکی از پروژه های آشتی دادن خودم اضافه می کنم منتهی در حقیقت این دفعه خودم با خودم باید آشتی کنم!
=====
از دوستان متشکرم
دارک لرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
اي بابا! اين دارك هميشه پيش‌دستي مي‌كنه! همه مي‌دونن كه من اصلا توي رول پلينگ كاري نداشتم و ندارم؛ توي اون پست‌ها هم اعلام كردم؛ كليد كرده بود تو اصلا توي انجمن‌نيا! وگرنه من كه مشكلي با دارك يا هيچ كس ديگه ندارم! (مرلين بزرگ من رو ببخش مجبور شدم يه چيزهايي رو زير پا بذارم)
در نهايت براي دادن جواب دندان شكني به داركي از شعر امي لي عزيزم استفاده مي كنم:
these wounds won't seem to heal
this pain is just to real
there'
s just too much that time cannot Erase!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
علی جان من حرفی ندارم آخه! کاری هم ندارم مملی توی قسمت خودش چی کار می کنه! من هر چی بهش میگم اصلا گوش نمیده بازم میگه فاز میده و حال میده و فلان میکنم و غیره! وگرنه من مشکلی نداشتم باهاش! این رفتارش حالت شوک داشت برای من! حسابی منو شاکی کردش دیشب!
به هر حال چیزی بود که پیش اومد و فک می کنم زمان درستش کنه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: یکشنبه 16 اسفند 1383 00:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم واقعا از این دعواها متاسفم و تقریبا مطمئن بودم که با پاک کردن این دوتا تاپیک دعوا پیش میاد!البته دیگه تا این حدو فکر نمی کردم!!
اول اینکه من گفتم همه ی تاپیکا پاک بشه و یه سری جدید بزنیم شوخی بود ولی باید بگم که بدم نمیاد اگه اعضا موافق باشن این کارو بکنیم!تاکید می کنم درصورتی که اعضا موافق باشن.

حالا در مورد کنفرانس!
منم موندم چرا کالین نمیاد جوابگو باشه.اما یادمه تو کنفرانس بحث سر تاپیکا بود مخصوصا سر این دو تا تاپیک.
کالین گفت الان پاکشون می کنم هم من و هم مملی بهش گفتیم که این کارو نکنه(من کنفرانسو تو آرشیوم دارم) ولی گفت پاک کردم.

به هر حال کاریه که شده.مطمئنا کالینم مواخذه می شه ولی به نظر من هیچکدوم اینا ارزش از بین رفتن دوستی رو نداره شاید حرفم خیلی تکراری به نظر بیاد ولی خودم شدیدا بهش اعتقاد دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Poor Is The Pupil Who Does Not Surpass His Master