پستمو کامل خوندي؟ نوشتم به غير از قوانين سايت که از کاربر تا مدير ميتونن و بايد اجراش کنن بقيه موارد که سليقه اي هست با ناظره و در حال حاضر با قوانيني که براي نظارت هست ناظر ميتونه هر کاري بکنه
تاپيک هاي گلبهي و خاکستري با نقض دو قانون حذف شدن اول اينکه کالين ناظر اونجا نبوده و دوم اينکه تاپيک ها اول بايد قفل ميشدن
در نتيجه هنوز منتظر اومدن کالين هستم و هستيد و همين نيومدنش خودش به شدت نمره منفي محسوب ميشه چون ما قرار گذاشتيم که کسي نبايد بدون اطلاع غيبت داشته باشه در دو روز
به سوسک:
نقل قول:
1- در مرحله ي اول بايد به ناظران امكانات ويژه داد.
مثال: ايجاد سايت شخصي به صورت رايگان ، با امكانات سايت جادوگران (مثلا قالب هاي سايت جادوگران و يا...) البته. بايد حداقل دو ، سه تا امكان به ناظران بدين چون يكي خيلي كمه.
منظور اينه که ناظر يه نفعي ببره از نظارت ولي ممکنه ناظري از گرفتن فضا و ايميل و اينا خوشش نياد يا اصلا اينا چيزاي مهمي براش نباشن
نقل قول:
2- بعد از دادن امكانات ويژه بايد با جديت با ناظران برخورد كرد.
مثال: با انجام اشتباه اول توبيخ و با انجام اشتباه دوم بايد خلع شود.
و اين اشتباه ناظر ها رو بايد اعضا در بيارن و اطلاع بدن اول به خود طرف که ناظره و در مرحله بعدي به مديران توسط تماس با ما
نقل قول:
3- همه پرسي.
مثال: هر ماه يك بار يك نظرسنجي برگزار بشه كه در اون نام هر ناظر با سه مقياس خوب متوسط و ضعيف اومده باشه. ناظراني كه خوب انتخاب ميشن بايد امكانات ويژه ي بيشتري داشته باشن. ناظران متوسط اگر سه بار متوسط بمونن امكانات ويژه از اون ها گرفته بشه. و اگر به شش بار متوسط بودن كشيد از ناظري بركنار بشن. و ناظران بد هم بايد در دور اول با اخطار باهشون برخورد بشه و در دور دوم هم بايد بي چون و چرا بركنار بشن.
همه اين ها و چيز هاي مشابه که نظر جمعي رو دخيل ميکنه عالين و دقيقا همونه که ما ميخوايم يعني نظرات کل سايت رو راجع به يه ناظر بدونيم. فقط مساله وقت نداشتن ما ( مديران) براي انجام اين کاره ولي توي کار مياريم. در نتيجه من پيشنهاد ميکنم براي اينکه وقت مدير ها هم گرفته نشه خود ناظر ها در تاپيکي که مربوط به گفتگو با ناظر در هر فرومي هست يه نظر سنجي براي خودشون باز کنن.
نقل قول:
1- سران سايت يعني هري و مگي بايد دوستي ها رو كنار بذارن.
توضيح: بايد در مديريت به هيچ كس اجازه ندن كه در كارها و برنامه هاشون دخالت كنه. مشورت كردن و پرسيدن نظر دوستان شون خيلي خوبه ولي تصميم گيرنده ي نهايي بايد خود مديران باشن.
دقيقا اين روش من بوده هميشه که هيچ وقت دوستي و ايضا دشمني رو توي مديريت نبايد دخالت داد درنتيجه ما مثلا اگه يکي از مديران کم کاري کنه بهش گير ميديم خودمون يا صريح روش مديريتي کسي اگه غلط باشه نظرمون رو اعلام ميکنيم در نهايت خودمون بين خودمون راي گيري داريم
نقل قول:
2- فعاليت با شناسه ي محرمانه!
توضيح: مديران بايد با شناسه اي كه هيچ كس از اون خبر نداره (حتي نه هري بايد شناسه ي دوم مگي رو بدونه و نه مگي بايد شناسه ي دوم هري رو بدونه) در سايت فعاليت كنن. مثل الآن نبايد با تجربه نشون بدن. بايد خودشون رو يك عضو معمولي نشون بدن،اشتباهاتي بكنن، و به اكثر بخش ها سر بزنن و با اكثر ناظرها برخورد داشته باشن. شايد اينجوري بهتر بتونن مشكلات اعضاي عادي رو ببينن.
ايول بابا ما اينجا حضرت علي نيستيم بريم مخفيانه با فلسفه عملي در صدد اصلاح سايت بر بيايم اين چيزايي که تو نوشتي وقت ميبره اونم خيلي زياد. من شخصا اگه وقت کنم پستاي فروم رو ميخونم. يه مورد ديگه اينکه داشتن دو شناسه ممنوعه ( قابل توجه اليور هورنباي)
در مورد رنکينگ در خود سايت زوپس و دولاپ زوپس و sf.net اونقدر بحث شده که حساب نداره درنتيجه بهتره بزاريد خودمون اونجا راجع بهش بحث کنيم و وقتي در سايت اعمال شد شما راجع بهش بحث کنيد ولي روش فعلي رنکينگ بر اساس زدن پست فقط نشون دهنده مقدار فعاليته نه کيفيت فعاليت
نقل قول:
1- جلوگيري از به پايان رسيدن زود هنگام عمر جادوگران!
توضيح: جادوگران وب سايت تخصصي هري پاتره. ولي خودتون مي دونين كه حداكثر سه سال ديگه داستان هاي هري پاتر تموم ميشه. و اون وقت بايد دوستان از هم جدا بشن. من يكي كه حتي فكر كردن بهش هم باعث ميشه گريه ام بگيره. بايد يك كاري صورت بگيره. پيشنهاد مي كنم از همين حالا به فكر تغيير موضوع جادوگران باشين تا اون موقع قبل از فروپاشي جادوگران و رفتن اعضا بلافاصله سايت جديد راه اندازي بشه و دوباره دوستان دور هم جمع بشن.
اولا اين عقيده تو هستش که هري پاتر با انتشار آخرين کتاب تموم ميشه در حالي که به نظر من بعد از منتشر شدن هفت کتاب تازه هري پاتر شروع ميشه و خفنتر و به دور از هياهو هم ادامه پيدا ميکنه چون ديگه کسايي که تحت جو ( jav) اومدن هري پاتر خوندن و شايد در عمرشون همون يه کتابو خوندن و شايد اصلا کتاب و هم نخوندن و فقط فيلما رو ديدن نميان وسط و ميرن کنار
ثانيا ما وقتي خواستيم دومين انتخاب کنيم به اين نکته توجه کرديم که دومين منحصر به هري پاتر نشه و اجازه براي کتاب هاي ديگه اي در زمينه جادوگري هم داده بشه
نقل قول:
2- افزايش انجمن ها
توضيح: تعدادي انجمن چه تخصصي و چه غير تخصصي به سايت افزوده بشه تا اعضا از ديدن محيط تكراري سايت خسته نشن! اگر يك تايپيك هم براي اين موضوع باز بشه (قديميه رو بي خيال بشين! هميشه بايد به فكر تغيير و تحول بود!) بد نيست.
ببين من فطرتا از هر سايت غير تخصصي بدم مياد و به اين نتيجه رسيدم که هر چه سايت و فروم غير تخصصي تر باشه بي محتوا تر هم ميشه و روابط گرم اعضاش هم کم ميشه چون کسايي تو فروم که در يک زمينه ( هري پاتر) با هم آشنا شدن و تفاهم دارن
نقل قول:
3- كسب درآمد.
مثال: پيدا كردن يك اسپانسر خوب و يا كسب درآمد از طريق تبليغات. اگر مي خواين موفق بشين حتما بايد درآمدي كسب كنين.
ما به دنبال اين هستيم
نقل قول:
4- بعد از كسب درآمد دادن امكانات ويژه به اعضا
مثال: ولله هر جور صلاح مي دونين. مثال خوب پيدا نكردم.
درباره سايت جادوگران رو بخون
نقل قول:
5- براي آزادي عمل در انتخاب شخصيت ها يا شناسه ها پاك كردن شناسه ها!
توضيح و مثال: خب مي دونين كه تا حالا يك بيليون نفر در جادوگران عضو شدن و اكثرا هم به دليل كمبود شناسه و يا شخصيت ايفاي نقش با مشكل روبرو هستن. شناسه هايي مثل هري 123 و همزاد هري و هري 2 و امثال اين ها زياد ديده ميشه. شخصيت هاي زيادي هم هستن كه در كتاب يا اصلا وجود ندارن يا اگه شخصيت شون هست فقط در حد يك كلمه است! مثلا ايليدان! خب بايد بلافاصله بعد از ايجاد يك شناسه و همچنين بلافاصله بعد از انتخاب يك شخصيت ايفاي نقش براي فرد يك پيام با عنوان «اخطاريه» ارسال بشه و در اون در يك پيام كوتاه گفته بشه كه اگر در يك ماه نتونين ايفاي نقش كنين شخصيتتون پاك ميشه و اگر تا دو ماه به سايت نياين شناسه تون حذف ميشه.
مگي گفته اينو
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج