جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 4 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

جاسوس ولدمورت که پیشگویی رو شنید کی بود؟؟؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جاسوس ولدمورت که پیشگویی رو شنید کی بود؟؟؟
ارسال شده در: یکشنبه 1 خرداد 1384 10:27
نمایش جزئیات
آفلاین
منم اين قضيه رو فهميده بودم و خيلي فكر كردم ولي اگر ماندانگاس جاسوس ولدمورت بوده چه جوري الان تو محفل اگر هم دامبلدور مثل اسنيپ به ماندانگاس اعتماد داشته باشه الان دانگ همون قدر براي دامبلدور مهم بود كه اسنيپ هست ولي خوب رولينگ خيلي مسائل رو به هم مي پيچونه
اينم مثل قضيه آربلا فيگ تو كتاب 4 كه اسمش اوومده بود و همه فهميدن كه فيگ هم جادوگره شايد تا الان هم خيلي ها فهميده باشن اين قضيه رو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
Re: جاسوس ولدمورت که پیشگویی رو شنید کی بود؟؟؟
ارسال شده در: یکشنبه 1 خرداد 1384 03:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من باهات موافقم
اما رولينگ بارها نشان داده كه ما همگي فكرمون به سمت واقعيتهاست يعني تو سال اول فكر كرديم اسنيپ مي خواد هري رو بكشه كه يعد برعكس شد
تو سال دوم اصلا فكر مي كرديم كه جيني تالار اسرار رو باز كنه
توسال سوم گفتيم اين دفعه گولشو نمي خوريم اما بازم خورديم تا معلوم شد سيرويوس بلاك به پدر و مادر هري خيانت نكرده
تو سال چهارم سدريك كشت بعدشم همش تقصير بارتي كروچ پسر بود كه خودشو كرده بود مد آي مودي
سال پنجم با بي رحمي سيرويوس كشت ( البته بازم شك دارم كه كشته شده باشه )
حال همه حرفهات درست كه مي تونه ماندانگوس باشه اما سابقه و تاريخ نشون داده كه رولينگ نويسنده زيرك و باهوشيه
حداقل من اين دفعه ديگه باور ندارم كلمه اي رو يا جمله اي رو كه رولينگ تو نوشته هاش بده (بايد شك كرد به تمام داستانش ) مگر مهر تائيد دامبلدور روش بخوره
يه وقتم مي بيني رولينگ تو آخر كتاب 7 اينو مي نويسه :
هري ازخواب بيدار شد ...بله به ياد آورد خوابشو . اون داشت خواب مي ديد خيلي معروفه و ...خواب مي ديد پدر و مادرش كشته شدن توسط لرد والده مورت ... هري همانطور در رختخوابش آرام قلتيد و به سمت ديگري خوابيد
اما اگر رولينگ يه همچين چيزي بنويسه چه ضد حالي مي شه به همه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
جاسوس ولدمورت که پیشگویی رو شنید کی بود؟؟؟
ارسال شده در: یکشنبه 1 خرداد 1384 01:15
نمایش جزئیات
آفلاین
یادتونه تو کتاب 5 موقعی که دامبلدور راز پیشگویی رو برای هری اشکار می کنه بهش می گه که جاسوس ولدمورت همون موقع(20 سال پیش) تو هاگزهد بوده و پیشگویی رو نصفه میشنوه و بعد از اونجا میندازنش بیرون؟

همینطور یادتونه سیریوس می گفت که ماندانگاس نمی تونه بره توی هاگزهد چون 20 سال پیش از اونجا بیرون انداختنش و ورود دوباره ش به اونجا ممنوعه و به خاطر همین مجبوره خوشو شکل ساحره ها بکنه و بره تو؟

در ضمن بازم یادتونه که سیریوس می گفت که ماندانگاس با وجود دزد بودنش به دامبلدور وفاداره چون دامبلدور از مخمصه ی بزرگی نجاتش داده؟

با این تفاسیر فکر نمی کنین جاسوس ولدمورت همون ماندانگاس باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Poor Is The Pupil Who Does Not Surpass His Master