در حقيقت قضيه اينطوري بود كه من رفتم اونجا ديدم تاپيك خاطرات هري پاتر خواني رو فرستادن به قدح و بعدش ديگه قاطي كردم هر چي تاپيك زير اون بود رو آوردم اينجا لينك دادم و گفتم ناظران اونها بايد بسته بشن
من اصلا نگاه نكردم كه ناظر هاي اون فروم ها كيا هستن و بعدش رفتم و ديدم و اسما رو اضافه كردم
جالب اينجاس كه مثلا ناظران فروم محفل ققنوس اصلا تو سايت لا گين نكردن خيلي وقته ولي من اون موقع هيچ حواسم به اين چيزا نشد
از مملي متشكرم كه قضيه رو برام روشن كرد
كرام من از تو و از همه اون ناظراني كه الكي بهشون تهمت زدم خيلي معذرت ميخوام امديوارم كه منو ببخشيد. چون من ميدونم تهمت زدن نا حق به كسي چه مزه اي داره و از اين كارم خيلي پشيمونم
در هر حال هنوز من نديدم افراد اصلي يعني چو و دنيس چيزي اينجا بنويسن و در ضمن يه سري چيزا اين وسط گفته شد كه شايد در مواقع معمولي گفته نميشد و تصور ميكنم براي هر چه بهتر شدن سايت ميتونه كمك كنه
در ضمن دارك من از مديريت نرفتم كه بزنم تو سر مديريت همون جا توي مديريت بودم بهتر ميتونستم بزنم تو سر مديران
در آخر بازم براي اينكه جو سايتو با يه خنگ بازي از طرف خودم خراب كردم از همه معذرت ميخوام ( دارك قبول كن كه تو هم تقصير داشتي نه تو حواست به اين شد نه من )
به نظرم بهتره همونطوري كه هميشه گفتم به جاي داد و هوار يكمي هممون به كار هايي كه بايد بكنيم بپردازيم
ويرايش:
اون پيشنهادي كه به دارك گفتم اين بود. فروم قدح رو اسمش رو عوض كنيد به يه چيزي مثل فروم انتقالي و يه فروم قدح جديد بزنيد و تاپيك هاي خاطره سايت و مربوط به اعضا رو بفرستيد اونجا
در حقيقت اين فروم قدح از اشتباهات مسلم خود من بوده كه يه سنگ انداختم توي چاه هيچ جوري نميشه درش آورد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

بهتره تاپیکاتو برگردونید از توی قدح!