بدون مقدمه چینی می رم سر اصل مطلب ولی قبلش بگم که این یکی دو روزه رو به احترام کرام عزیزم سکوت کردم ولی آقای دورگه منو مجبور کردن که برخلاف میل باطنیم این سکوتو بشکنم.
نقل قول:
من از شخص پگویجن انتقاد دارم! مخصوصا بعد از برخوردی که با سر چرچیل کرد! لطفا توضیح بدین پیگویجن
یه نکته ای رو می خوام بدونم شما وقتی خیابون می رین هر کسی رو که بهش می رسین با هر نوع فرهنگ و طرز تفکر و برخوردی بهش سلام میکنین؟هر کی رو؟
اگه برین استادیوم کوییدیچ با 100 هزار نفردست می دین ؟
مطمئنا جوابتون منفیه. پس این حقو برای من قائل بشین که جواب انتقاد شخصیتونو که به نظر خودم غیر منطقی می اومد ندم . لزومی هم برای این کار نمی دیدم.ولی با تمام این تفاصیل در حالیکه می تونستم خیلی راحت از کنارش بگذرم ولی از اونجایی که شما رو یکی از اعضای خانواده جادوگران می دونستم این کارو نکردم..
نقل قول:
لطفا همونطوری که باهاتون محترمانه صحبت کردم شما هم محترمانه جواب بدید؛
در هیچ جای جملاتم نشانی از بی احترامی دیده نمی شه هر کسی که پست قبلی منو خونده اینو می دونه .مگه اینکه برداشت شخصیتون از احترام (بازم تاکید میکنم برداشت شخصیتون) چیزدیگه ای باشه که با معیارهای بقیه همخوانی نداشته باشه .
نقل قول:
درضمن خود شما بیشتر در کار بقیه دخالت می کنید!
در مورد دخالت خودم به فرض محال اگه جایی چنین کاری رو کرده باشم .شما لطف کنین به پیگویجن منت بذارین و ثابتش کنین.
نقل قول:
شما یک پست از من غیر از این که تو این تاپیک بود بیار بزن اینجا که در کار اعضاء دخالت کرده باشم!
من اصلا به این قضیه کاری ندارم که شما در تاپیکهای دیگه در کار بقیه اعضا دخالت می کنین یا نه .اونش به خودتون مربوطه و اون اشخاص .ولی وقتی آقای چرچیل و بنده این سوء تفاهمو به بوته فراموشی سپردیم یعنی اینکه من و ایشون با هم مشکلی نداریم .شما بیخودی دارین خودتونو کاسه داغتر از آش میکنین دوست عزیز
تازه اینجا هم خودتونو در موضع دخالت قرار دادین و طی 2 پست پیاپی به وضوح به همه ثابتش کردین.حالا بگین من دخالت نکردم ولی همه می دونن که بزرگنمایی و فوکوس روی سوء تفاهمهای فراموش شده که اصلا هم حاد نبودن معنی دخالت میده و بس.
نقل قول:
در ضمن خواستی کلکل کنی، کلکل کن هیج موردی هم نداره!
با این جمله تون دلهره رو رهسپار دل دریایی پیگویجن کردین. مثل اینکه سرتون برای کل کل میخواره ولی اینو بدونین که پیگویجن هرگز برای این کار شما رو مخاطب خودش قرار نمیده دوست من.
پیگویجن از حضور در جادوگران اهداف دیگه ای رو مد نظر قرار میده نه کل کل با جنابعالی رو.این توجیه دلیل حضور منه حالا شما رو نمیدونم .
نقل قول:
اگر بنده می دونستم با یک انتقاد بنده اینقدر از کوره در می رید؛ هیچ وقت از شما انتقاد نمی کردم،
فعلا که بنده بادو سه روز روز جواب ندادن به افکار غیر منطقیتون با اون ادبیات خاصتون باعث شدم که از فرط عصبانیت عنان از کف بدید و ....
نقل قول:
بنده فکر می کردم چون شما از شیوایی قلم بالایی بهرمند هستیم! دارای انتقاد پذیری بالایی هم هستید، خلاصه اگر ناراحت شدید بنده از شما عضر می خواهم!
باورکنید که از انتقاد شما ناراحت نشدم .اتفاقا خوشحالم شدم که فرد ارزشی مثل شما از بنده انتقاد کرده. بلکه برای کسایی ناراحت شدم که مجبور شدند یا به نحوی علاقمند بودند 212 پست حضرتعالی رو از نظر بگذرونن.پستهایی که به قواعد زبان مادری پایبند نیستند (قواعد ساختاری زبان پیشکش)!
نکته آخری رو که با انتقادات ایشون و در قالب یک پیشنهاد به نظرم اومد و بد ندیدم در موردش صحبت کنم اینه که جناب آقای دورگه که عنوان غلط انداز ناظر انجمن رو به دنبال میکشه طی دو پست پی در پی یکی از پیش پا افتاده ترین قوانین انجمن رو زیر پا میذاره .بنده می خوام از کسایی که ایشون رو به عنوان ناظر انجمن انتخاب کردن بپرسم وقتی دورگه و دورگه ها! قوانین جادوگران رو رعایت نمی کنن.از افرادی که با شناسه جدید و تحت عنوان مهمان وارد سایت میشن چطور انتظار دارن که به این قوانین پایبند باشن و به فرض مثال داستان کتاب 6 رو لو ندن؟
اینا نکته های پیش پا افتاده ایه که اگه بهش توجه بشه برای پیشبرد اهداف جامعه جادوگران بی نهایت تاثیر گذاره .البته اینم بگم که در زحماتی که مدیرا برای این سایت می کشن شکی نیست . ولی اگه به این نکات ریز دقت بیشتری بشه اونوقت تو این جامعه هر چیزی سر جای خودش قرار میگیره و ...