جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

کارنامه یک ساله جادوگران... نظرتون راجع به فعالیت یک‌ساله سایت چیه؟... مثبت یا منفی؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من سایت امسال نسبت به پارسال عالی شده بعد از ارتقا سایت هم که بهتر شده دست مدیران درد نکنه تشکر از ته قلب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا سفیدی هست سیاه پوچ است
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من سايت خوبي بوده از نظر مطالب و اخبار واقعا قوي و خوب بوده و اميدوارم كه بعد از اين هم همين طور باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
He is their friend

ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستانی که به بقیه سایتهای فارسی زبان که به نوعی فروم نویسی داخلشون هست رفته باشن حتما بعد از مقایسه متوجه میشن که جادوگران یه سروگردن بلاتر از اکثر سایتای فارسی زبان دیگه س ( لااقل تو سطح فروم نویسی ) و مقایسه عملکرد سایت با سایتهای غیر فارسی هم کلا اشتباس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 12:04
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر می کنم سایت جادوگران جزو بهترین سایت های ایرانی و همچنین جزو بهترین سایت های هری پاتری. نه تنها کارنامه یک ساله سایت بلکه کارنامه تمام مدتی که سایت جادوگران فعالیت داشته عالی و خوبه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 12:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید ولی انقدر ها هم که میگی "ممتاز نبوده" جو نگیره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 11:57
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی خوب بود و باز هم تشکر میکنم از همه .... همه خوب بودیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 11:36
نمایش جزئیات
آفلاین
منو نبینید که دیروز عضو شدم من حدود سه ماه بود که عضو بودم ولی به دلیل اتفاقاتی ای دی قبلی من بسته شد و حالا حالم گرفته شد ه ولی یکی از برترین سایتهای ایرانی همین جادوگرانه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 11:29
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من جادوگران یکی از بهترین سایتاست و کارش عالیه . نظر منم 100% مثبته .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=3333FF]هر انسانی آنچه را که دوست دارد نابود می کند !
بگذا
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 09:34
نمایش جزئیات
آفلاین
بنظر من كه سايت خيلي موفق بوده. (از هر لحاظ) ولي فكر نميكنين داره يه ذره زيادي شلوغ و درهم بر هم ميشه؟ خواهش ميكنم نظرتونو درين مورد بگين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 04:35
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من روز به روز اینجا داره امکاناتش و اعضاش بیشتر میشه و این خیلی خوبه .این سایت به نظر من خیلی خوب و جالبه و خیلی مفیده و نظرم مثبته مثبته100%

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
««دلبستگی من به جادوگران و ""اعضایش"" بیشتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید»»
دامبل جمله ?