تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

اتفاقاً منم این مشکل رو دارم و یه دفه نزدیک بود از عصبانیت بزنم کامم رو خورد کنم...یه پست توپ زدم بعد پرید...تازه منم همیشه 34 تا پیام شخصی دارم که تو هر قسمتی می رم پیدا نمیشه...اصلا من قسمت دریافتم خالیه می زنم زخیره هم کل پیام هاییی رو که از اول بوده میاره حدود 16 صفحه پیام شخصی...در ضمن من نمی دونم چرا دیگران جز مافلدا نمی تونن برام پیام شخصی بفرستن؟!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

ها؟
اقا مدير..اقا مدير...
يه چيزيه كه از وقتي اين زوپس جديد اومده اعصابه منو بهم ريخته...البته چيزه كوچيكيه ولي مثل يه مگس تو (شرمنده) دماغ مزاحمت ايجاد ميكنه
اونم اينه:وقتي وارد سايت ميشم هميشه تيك ورود اتوماتيك كه مثلا هميشه با همين بيا مر ميزنم..ولي بعضي وقتا كار ميكنه..و بعضي وقتا نه...
در ضمن...وقتي از مثلا يه تاپيك رو باز كردم و از اينترنت خارج شدم مثلا يه چيزي نوشتم و دوباره وصل شدم..ميخوام بفرستم ميگه :خطا انجمن انتخاب نشده است..يا دوباره مياد ورود كارر ميزنه...بعضي موقعها كه اصلا هيچي...ميره صفحه اول سايت...البته من نوشتمو هميشه سيو ميكنم...ولي چون قيمت اكانت تو شهرستان ما گرونه و من پول تو جيبيم كمه
براي همين به مشكل بر مبخورم و اكانتم زيادي مصرف ميشه و بايد پاچه خاري رفقا رو كنم كه يه دو سه دقيقه اي اكانت بدن كه من اينو بفرستم...بعدش رفيقه ميگه تو زدي اكانتو تموم كردي..كلي هم بدهكاري بالا ميارم...ديگه رفقا هم بهم سلام نيمكنن
اينارو گفتم كه بدونين يه همجين مشكلي چقدر پدر منو در مياره...ممنون ميشم رسيدگي بشه تا نرفتم زندان
اقا مدير..اقا مدير...
يه چيزيه كه از وقتي اين زوپس جديد اومده اعصابه منو بهم ريخته...البته چيزه كوچيكيه ولي مثل يه مگس تو (شرمنده) دماغ مزاحمت ايجاد ميكنه
اونم اينه:وقتي وارد سايت ميشم هميشه تيك ورود اتوماتيك كه مثلا هميشه با همين بيا مر ميزنم..ولي بعضي وقتا كار ميكنه..و بعضي وقتا نه...
در ضمن...وقتي از مثلا يه تاپيك رو باز كردم و از اينترنت خارج شدم مثلا يه چيزي نوشتم و دوباره وصل شدم..ميخوام بفرستم ميگه :خطا انجمن انتخاب نشده است..يا دوباره مياد ورود كارر ميزنه...بعضي موقعها كه اصلا هيچي...ميره صفحه اول سايت...البته من نوشتمو هميشه سيو ميكنم...ولي چون قيمت اكانت تو شهرستان ما گرونه و من پول تو جيبيم كمه
براي همين به مشكل بر مبخورم و اكانتم زيادي مصرف ميشه و بايد پاچه خاري رفقا رو كنم كه يه دو سه دقيقه اي اكانت بدن كه من اينو بفرستم...بعدش رفيقه ميگه تو زدي اكانتو تموم كردي..كلي هم بدهكاري بالا ميارم...ديگه رفقا هم بهم سلام نيمكنناينارو گفتم كه بدونين يه همجين مشكلي چقدر پدر منو در مياره...ممنون ميشم رسيدگي بشه تا نرفتم زندان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
چه جواب قانع کننده ای
... من هیچ جای دنیا ندیدم برای پیشنهاد جواب بدن پیشنهاد اگه خوب بود که عملی می شه وگر نه که هیچ چی یارو می ره خونش بخوابه
.... دیاگون مخصوص ایفای نقشه و برای ایفای نقش باید شخصیت برداری و همین طور تو ایفای تقش باید عمل کنی ... من بیام یه موضوع به نام «کاراگاه گجت » بزنم قبوله ؟؟؟؟ ... این هم تو کتاب نیست ولی بعد یکی دو روز پاک می شه ... در نتیجه هیچ فرقی ندارن فرقشون به یک کلمه « جادوگران » اضافه کردنه ... نه چیز دیگه
مثلا « کارگاه گجت جادویی »
*چو* نوشته:
اسپراوت عزيز لازم نيست حتما عين كتاب باشيم كه!!! اگه قراره درست عين كتاب باشيم يه دفعه اين سايتو ببنديم بريم كتابمونو بخونيم ديگه
چه جواب قانع کننده ای
... من هیچ جای دنیا ندیدم برای پیشنهاد جواب بدن پیشنهاد اگه خوب بود که عملی می شه وگر نه که هیچ چی یارو می ره خونش بخوابه
.... دیاگون مخصوص ایفای نقشه و برای ایفای نقش باید شخصیت برداری و همین طور تو ایفای تقش باید عمل کنی ... من بیام یه موضوع به نام «کاراگاه گجت » بزنم قبوله ؟؟؟؟ ... این هم تو کتاب نیست ولی بعد یکی دو روز پاک می شه ... در نتیجه هیچ فرقی ندارن فرقشون به یک کلمه « جادوگران » اضافه کردنه ... نه چیز دیگه مثلا « کارگاه گجت جادویی »
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
hede of haffelpoff house
جزئیات کاربر

پامفري جان شما برو قسمت دريافت شده ها فكر كنم اونجا ديگه پي ام هاي جديدتو ميبيني.
قدح انديشه فقط 4 يا 5 تا تاپيك داره! بقيشون تو فرومان؟؟؟؟؟ فكر نكنم!!!!
اسپراوت عزيز لازم نيست حتما عين كتاب باشيم كه!!! اگه قراره درست عين كتاب باشيم يه دفعه اين سايتو ببنديم بريم كتابمونو بخونيم ديگه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

بابا به اسم اینجا توجه کنین :
گفتگو با مدیرا انتقادات پیشنهادات
یه پیشنهاد دارم :
تو فروم دیاگون بهتر نیست تا هر مغازه یا فروشگاهی رو که تو کتاب نام برده شده زده بشه مثلا کلاس رقص اصلا تو کتاب ندارم ... والا آدم نمی دونه چه طور رفتار کنه تو نمایشنامه هاش اینجوری سطح رول پلینگ هم با لا تر می ره .
یه پیشنهاد دیگه :
شناسه هایی که زده می شه و فرد هیچ فعالیتی نمی کنه ( شخصیت ها ) اینا باید بسته باشه چون یکی که انگیزه بهتری داره دیگه نمی تونه فعالیت کنه و شناسه بزنه ... همین طور ایفای نقش
ممنون
گفتگو با مدیرا انتقادات پیشنهادات
یه پیشنهاد دارم :
تو فروم دیاگون بهتر نیست تا هر مغازه یا فروشگاهی رو که تو کتاب نام برده شده زده بشه مثلا کلاس رقص اصلا تو کتاب ندارم ... والا آدم نمی دونه چه طور رفتار کنه تو نمایشنامه هاش اینجوری سطح رول پلینگ هم با لا تر می ره .
یه پیشنهاد دیگه :
شناسه هایی که زده می شه و فرد هیچ فعالیتی نمی کنه ( شخصیت ها ) اینا باید بسته باشه چون یکی که انگیزه بهتری داره دیگه نمی تونه فعالیت کنه و شناسه بزنه ... همین طور ایفای نقش
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
hede of haffelpoff house
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خب مدیرای عزیز
من یه گلگی داشتم
مدیر مدرسه هاگوارتز یعنی پروفسور گریفندور اصلا پیداشون نیست و مدرسه همین شکلی رو هوا مونده.
البته موقعی هم که مدرسه ها باز هم بود مدیر بعضی مواقع نمیومد.
همچنین امتیاز گروهها هم همین شکلی مونده و مدیر نیست که اونا رو به روز بکنه.
ازتون میخوام رسیدگی بکنید.
آخه این طور که نمیشه مدیر نداشته باشه مدرسه.
ممنونم
من یه گلگی داشتم
مدیر مدرسه هاگوارتز یعنی پروفسور گریفندور اصلا پیداشون نیست و مدرسه همین شکلی رو هوا مونده.
البته موقعی هم که مدرسه ها باز هم بود مدیر بعضی مواقع نمیومد.
همچنین امتیاز گروهها هم همین شکلی مونده و مدیر نیست که اونا رو به روز بکنه.
ازتون میخوام رسیدگی بکنید.
آخه این طور که نمیشه مدیر نداشته باشه مدرسه.
ممنونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
فکر میکنم قبل از این که همچین ماژولی وجود خارجی داشته باشه تماس با مدیران ممکن بود !البته شاید عضویت شما اون قدر نباشه که اون موقع را به خاطر بیارید در هر صورت با هر مدیری کار داشتید میتونید پیام شخصی بزنید واحتمالا دوباره شناسه مافلدا برای این کار به صورت موقت در نظر گرفته می شود!(احتمالا)
ولی میتونید به مدیر های فعال فعلی و گرداننده سایت چرچیل مدیر کل گیلیدوری پیام شخصی بفرستید و تماس بگیرید
برتی بات نوشته:
تماس با ما هنوز مشکل داره نه؟
اونوقت اگه یه بنده خدایی بخواد تماس بگیره باید کی رو ببینه؟
فکر میکنم قبل از این که همچین ماژولی وجود خارجی داشته باشه تماس با مدیران ممکن بود !البته شاید عضویت شما اون قدر نباشه که اون موقع را به خاطر بیارید در هر صورت با هر مدیری کار داشتید میتونید پیام شخصی بزنید واحتمالا دوباره شناسه مافلدا برای این کار به صورت موقت در نظر گرفته می شود!(احتمالا)
ولی میتونید به مدیر های فعال فعلی و گرداننده سایت چرچیل مدیر کل گیلیدوری پیام شخصی بفرستید و تماس بگیرید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
می خوای