من که اونجا چیزی خاصی ننوشتم
خواب من رئیس سازمان مبارزه با جادوگران سیاه می باشم
موظف هستم با انجمن های جادوگران سیاه مبارزه کنم
حالا من نمی دونم اگه شما راه بهتری برای مبارزه من پیشنهاد می کنید بگویید
البته فکر کنم باید رول پلیینگ بازی کنیم
در ضمن اگر کریچر رو ناراحت کردم خیلی متاسفم
تازه خود جادوگران سیاه میان این همه پست های بی ربط توی انجمن های ما می زنند هیچی نیست
حالا اومدین بین این همه جادوگر به من گیر دادید
در هر حال شرمنده جناب کریچر هستیم دیگه تکرار نمیشه
من که نمی دونستم شما ناراحت می شید
----------------------------------------------------------------------
زاخاریاس چرا این اعضای جدید روی هوا موندن
بلاخره یکی باید معرفی نامه شخصیت اونا رو تائید کنه یا نه
در ضمن 7 نفر از اونها هم هافلپافی هستند یعنی من اونها رو به هافلپاف فرا خواندم
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
19 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
عزیز دل انگیز چرا حرف تو دهن من میذاری؟ من گفتم تماس با ما کار نمی کنه پس فعلا راهی برای کمک کردن وجود نداره مگر اینکه علی بیاد صفحه اول یه چیزی بزنه اوکی؟
در ضمن لازم نیست اینقدر ادعای هوشنگی بکنین! از ای دی هر شخصی مشخصه چی کاره هستش و مقامش چیه!
=========
مملی مسخره بهت میگم بلوک بالای سایت رو درست کن خودت رو از مدیریت حذف می کنی؟ واقعا که!
کمبود بودجه هم که بابا خودتون میگین نمیخواین.
اگه دقت کرده باشی همین چندتا پست قبل ققنوس گفت که ما میام کمک مالی میکنیم ولی امپراطور گفت احتیاج نیست.راستشو بخوای منم یه کم متعجب شدم.فکر کنم امپراطور به خاطر جریانات اخیر اعصابش داغون بود.کمک مالی رو همه هستیم نگران نباش.کافیه یه سوت بزنی و رویه صفحه اول سایت بزاری.
عزیز دل انگیز چرا حرف تو دهن من میذاری؟ من گفتم تماس با ما کار نمی کنه پس فعلا راهی برای کمک کردن وجود نداره مگر اینکه علی بیاد صفحه اول یه چیزی بزنه اوکی؟
در ضمن لازم نیست اینقدر ادعای هوشنگی بکنین! از ای دی هر شخصی مشخصه چی کاره هستش و مقامش چیه!
=========
مملی مسخره بهت میگم بلوک بالای سایت رو درست کن خودت رو از مدیریت حذف می کنی؟ واقعا که!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
جزئیات کاربر

زاخي جون اين بستگي به زود فهميدن نداره برادر هرکي يه نگاه کنه به اون گوشه ميبينه ديگه کي مدره کي نازه کي گرداننده سايت بعدم راه ديگه اي هم داره مي ري مي گن آقا به داد اين سايت برسيد بعد مي گن مدير نيستن...فکر کنم تو آخر تر از همه فهميدي
اما الان اصلا بحث اين نيست که کي مدير بوده رفته و کي مي شه الان مشکل اينه مدير نداريم...حالا بيان هم يا شب ميان مثلا خودم کرام رو ساعت 5 صبح آن ديدم
...
جواب اين سوال رو بديد الان که ميخواد به داد اين سايت برسه؟!!...البته شايد ما بد عادت شديم شايد هرچي گفتيم مديران نبايد جواب بدن...
اما الان اصلا بحث اين نيست که کي مدير بوده رفته و کي مي شه الان مشکل اينه مدير نداريم...حالا بيان هم يا شب ميان مثلا خودم کرام رو ساعت 5 صبح آن ديدم
...جواب اين سوال رو بديد الان که ميخواد به داد اين سايت برسه؟!!...البته شايد ما بد عادت شديم شايد هرچي گفتيم مديران نبايد جواب بدن...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

کروم
جون !منو مجبور کردی که جوابتو بدم:
1-من گفتمامپرنه امیر اوکی؟؟؟(منظورم مخفف امپراطور بود.اوکی؟؟؟)
2-بعله!کرام عزیز!مثل اینکه شما مدیرا هم اصلا با هم هماهنگ نیستین.حاجی دیگه مدیر نیست.مثل اینکه من زودتر از شما فهمیدم.البته اینو کاملا باید به حساب فوضول بودن من بزارین.من خیلی چیزا رو قبل از اینکه بقیه بفهمن میفهمم
در ضمن یه دونه از مدیرا از مدیرت خلا نشدن.بلکه دوتا مدیر از سمتشون برکنار شدن!یکیشون هم مدیر طراحی فنی سایته!امیدوارم گرفته باشی.
3-میددونم کرام جون.اینارم میدونم.
پهنای باندو میشه درست کرد.(با پول)(به چند خط پایین تر برین در مورد پول هم گفتم
)
کمبود مدیرم میشه جبران کرد(این همه بچه خوب مثل خودم
)
کمبود اعضای منطقی رو هم به خاطر پست من گفتی که منطقی زیاد داریم.ببخشید منو من که چیزی نگفتم میگی غیر منطقی
اگه دقت کرده باشی همین چندتا پست قبل ققنوس گفت که ما میام کمک مالی میکنیم ولی امپراطور گفت احتیاج نیست.راستشو بخوای منم یه کم متعجب شدم.فکر کنم امپراطور به خاطر جریانات اخیر اعصابش داغون بود.کمک مالی رو همه هستیم نگران نباش.کافیه یه سوت بزنی و رویه صفحه اول سایت بزاری
در ضمن کرام عزیز من به نظرم اومد شما از دست من ناراحت شدی.مگه چیزی گفتم.به هر حال اگر چیزی گفتم و خودم نفهمیدم ببخشید
جون !منو مجبور کردی که جوابتو بدم:1-من گفتمامپرنه امیر اوکی؟؟؟(منظورم مخفف امپراطور بود.اوکی؟؟؟)
2-بعله!کرام عزیز!مثل اینکه شما مدیرا هم اصلا با هم هماهنگ نیستین.حاجی دیگه مدیر نیست.مثل اینکه من زودتر از شما فهمیدم.البته اینو کاملا باید به حساب فوضول بودن من بزارین.من خیلی چیزا رو قبل از اینکه بقیه بفهمن میفهمم
در ضمن یه دونه از مدیرا از مدیرت خلا نشدن.بلکه دوتا مدیر از سمتشون برکنار شدن!یکیشون هم مدیر طراحی فنی سایته!امیدوارم گرفته باشی.3-میددونم کرام جون.اینارم میدونم.
پهنای باندو میشه درست کرد.(با پول)(به چند خط پایین تر برین در مورد پول هم گفتم
)کمبود مدیرم میشه جبران کرد(این همه بچه خوب مثل خودم
)کمبود اعضای منطقی رو هم به خاطر پست من گفتی که منطقی زیاد داریم.ببخشید منو من که چیزی نگفتم میگی غیر منطقی
اگه دقت کرده باشی همین چندتا پست قبل ققنوس گفت که ما میام کمک مالی میکنیم ولی امپراطور گفت احتیاج نیست.راستشو بخوای منم یه کم متعجب شدم.فکر کنم امپراطور به خاطر جریانات اخیر اعصابش داغون بود.کمک مالی رو همه هستیم نگران نباش.کافیه یه سوت بزنی و رویه صفحه اول سایت بزاری
در ضمن کرام عزیز من به نظرم اومد شما از دست من ناراحت شدی.مگه چیزی گفتم.به هر حال اگر چیزی گفتم و خودم نفهمیدم ببخشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
كريچر از شنبه تا حالا شخصيت منو تاييد كرده اما هيچ مديري نيومده كه تاييد آخرو بده كه من بتونم وارد تالار عمومي اسلايترين بشم آخه چرا؟ديگه داره كاسه ي صبرم لبريز مي شه!مدير عزيز بيا تاييد كن بذار ما به كار و زندگيمون برسيم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تجربه نامي است كه به اشتباهاتمان مي دهيم!
:bat: :fan:
:chomagh:
:bat: :fan:
:chomagh:
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

نقل قول:
سلام زاخي جان
1-اسم حاجي امير نيست بيخودي شايعه درست نكن!!!!!!!
2-ايشون از هر مسئولي مسئولترن مدير انجمن
بودن!!!...گويا ديگه نيستن!!!ولي برميگيردن!!حتما!!
3-ما همچنان با مشكلاتي ميجنگيم
از جمله پهناي باند
كمبود مدير
كمبود اعضاي منطقي
كمبود بودجه((كمبوجيه!!))
و......
اميدوارم درك كرده باشي كه ميخوام چي بگم!!!
زاخاریاس نوشته:
امپر جون!![]()
(منظور همان امپراطور=حاجی است!
)
شما پس چرا اعلام نمیکنی؟؟؟(اون چیزی رو که باید اعلام کنی)
در ضمن مگه شما اینجا مسئولی که میای جواب میدی؟؟؟اینجا با مدیرا کار دارن![]()
بابا ول کن جون من!بزار بیان از مدیرا شکایت بکنن.نمیخواد جوابشونو بدی.اینا هم با این مدیریتشون شورشو درآوردن.امپراطور جون جواب نده تا بفهمن که این سایت مدیر نداره.چرا ما جواب بقیه رو بدیم؟؟؟بزتر بفهمن مدیرایی که نیستن عجب جونورایی هستن!(حالا خودمونیما حاجی هم نبود همین حرفارو پشت سرش میزدیم
)
شوخی کردم.به دل نگیر منظورم این بود که یه چیزی رو بگیرن بقیه(نمیتونم تو دلم نگه دارم خاک بر سرم
)
سلام زاخي جان
1-اسم حاجي امير نيست بيخودي شايعه درست نكن!!!!!!!
2-ايشون از هر مسئولي مسئولترن مدير انجمن
بودن!!!...گويا ديگه نيستن!!!ولي برميگيردن!!حتما!!3-ما همچنان با مشكلاتي ميجنگيم
از جمله پهناي باند
كمبود مدير
كمبود اعضاي منطقي
كمبود بودجه((كمبوجيه!!))
و......
اميدوارم درك كرده باشي كه ميخوام چي بگم!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج