جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

3 کاربر(ها) آنلاین هستند (2 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
3 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 22:53
نمایش جزئیات
آفلاین
من اصلا تو دژ پست نزدم! حتما مادام رزمرتا بوده. خب به نظر شما يه نمايشنامه ی خوب چه جوريه؟

(با تشکر از برخورد صلح آميز!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
ببینم کی خاسته اینجا زاخی رو بد نام کنه که آدم ها سو استفاده گری مثل هری جیمز پاتر میان میگن. من نمیدونم کی زاخی رو رو زیره سئوال برده لطف کنید با دقت مطالعه کنید که سوء تفاهم نشه در ضمن ایوانا و جان حتما پست هایه جدی شماها اوناهی هست که تو دژ زدید .نه عزیزان اینجوری نمی شه .زاخی خوب مینویسه یا بد ما بحث مون این نیست ما میگیم هی نگید:

گوینده:
شنونده:
سوم شخص:
...............

ما میگیم درست نمایشنامه بنویسید. نه این که من بی نقصم نه من خودم بدترین نمایشنامه ها رو میزنم ولی مثل بالا نمی زنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 22:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نه اندرو....

من و رزمرتا (لااقل خودم) هنوز تازه واردیم نه؟!(بر طبق تاریخ عضویت)

شما چه انتظاری دارین؟ من هنوز واقعا نمیفهمم خاله بازی یعنی چی به نظر شما!! اینکه مثلا توی یک فروشگاه تو کوچه دیاگون بشینیم و شوخی کنیم و جدی نباشیم و گاهی وقتا مزخرف رول بنویسیم خاله بازیه؟

خب چیکار کنیم؟بشینیم بجنگیم با هم؟! لطفا" رول نوشتن زاخی رو زیر سوال نبرین.ما هنوز اول راهیم.هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیریم.وقتی پست میزنیم، میگن خاله بازیه!نزنیم، میگن برای چی جواب مارو نمیدی؟!

اندرومیدا تو راست میگی.البته اگه تعریف از خودم نباشه من بخوام خوب مینویسم.اما هیچوقت جرئت نکردم تو جاهای جدی رول بنویسم.از ترس این خاله بازی گفتن شماها!

به هرحال باید یه چیزایی رو میگفتم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!!Let's rock 'n' ROLE

ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اندرو جان تو خودتو ناراحت نکن.زاخی اینا با این چیز ها بدنام(!) نمی شوند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
من واقعا نمی دونم شما این کلمه ی خاله بازی رو از کجاتون در اوردین و گذاشتین روی این نمایشنامه ها!!
نمایشنامه هایی که توی دیاگون هستند اکثرا جدی نیستن و بیشتر در مورد مسائل دیگری می پردازند.
این یه توهینه که شما به یه سری از اعضا چنین حرف هایی رو می زنید.
زاخی واقعا عالی پست می زنه و الکی برای اینکه اونو بدنام(!) کنین وقت خودتونو هدر ندین.ایوانا و رزمرتا هم سبک نوشتنشون توی دیاگون اینجوری هست به علاوه ی اینکه باید توی یه سری موقعیت ها قرار بگیرن تا ببینین چه طوری می تونن بنویسن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 17:39
نمایش جزئیات
آفلاین
چو عزیز اگه حرف شما اینه پس چرت پرت می نویسه میره چیه اگه با دو تا دیالوگ بهتر می شه؟

وشما اسنیپ برادر گرامی کی از من انتقاد داره شما بهتره....ول کن بیخیال آقا چرا الکی درگیری به وجود می آورین .
شما اعضا قدیم وارد فکر کردید خیلی برترید خوب منم 1 سال یا بیشتر تو سایت عضو بودم 100درصد الان بهتر بودم. پس بهتره به ما زمان بدید تا خودمون رو اصلاه کنیم ما که مثل شما 2 سال تو سایت نبودیم. تازه شما یهنی بعد از دوسال این وضعتونه. به نظره من تو بعضی مواقه حتی ویلیام ادوار بهتر از شما وامساله شما بود

در ضمن کسانی که مثل دنیل واتسون و مادامرزمرتاو ایوانا و ... پست هایه خاله بازی و ارزشی و کپی پیست می کنن بهتره یا ....

ای بابا تا کی می خواهید ادامه بدید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جانی جورکینز در 1384/6/19 19:11:54
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 17:38
نمایش جزئیات
آفلاین
راستش ما هم یک نظرکی بدیم این وسط!
به عنوان قاتل دومبول حق دارم!
----
یکی این که کمیته ی تحمیل نظارت قرار بود بکنه واسه ایفای نقش کو کو؟؟!؟

همه همینطوری پست چرت و پرت میزنن میرن تو ایفای نقش!!

ولی بعد از انتخابات که ملت داشتند حال مکیردند ضربه ی بزرگی به رول سایت خورد!

جا داره از این ولدی جدید تشکر کنم که وقتی اومد بهتر شد!

البته خوشحالم گروههای هافل و ریونکلا و اینا سرو سامونی گرفته ......

ولی در کل این اعضای جدید جانی جورکینزو اینا همه ازشون انتقاد دارن و واقعا باید سعی کنند خودشونو وضعشونو بهتر کنند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
من همچي حرفي نزدم!!! زاخي كه اگه بخواد خوب مينويسه!!! همين نمايشنامه اخريش تو دژ اصلا هم خاله بازي نبود!! و كسي نگفت شما بيا خاله بازي بنويس!!

من گفتم نمايشنامه هاي شما يكي دو خط ديالوگ كم داره...و اگه يه خورده فقط يه خورده زيادترش كنيد خيلي بهتر ميشه!!!!

در ضمن! چرا غير از جوركيزن هيچ سياه ديگه اي نمينويسه! حوصلم سر رفت بياين ديگه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 17:14
نمایش جزئیات
آفلاین
چو عزیز من گفتم انتقاد های که توش از کلمات چرت پرت و... توش باشه رو به هیچ وضعی قبول نمی کنم شما دوست دارید من هم مثل ایوانا وزاخی بنویسم پس باشه :
نقل قول:
من نوشتم در
قصر توماس بسیار بزرگ بود و از ماله زاخی که خیلی به نظرش قصر داره بزرگتر بود .

ایوی: وای چه قدر بزرگه

ایوی میره در میزنه و بهد چند دقیقه مردی که تقریبا هم سن ساله زاخی هست در رو باز میکنه.

توماس: اه خانوم ها کاری از دستم بر می یاد .
ایوی: خوب می تونیم بیایم تو
توماس:آه بله بفرمایید.
ایوی:ممنون. ایوی و دوستانش وارد قصر می شن.
توماس: کمکس از دسته من ساخته است .
ایوی که حالا کمک محو توماس شده بود : اه بله من من من

ایوی داش با خودش فکر می کرد که خیلی خوش کل تر از و ثروتمندتر از زاخی هست اصلا زاخی کیه !

ایوی: من من یعنی ما داشتیم رد می شودیم واین قصر زیبا رو دیدیم گفتیم حتما مله جادوگری با کمال است و گفتیم اگه بشه ما را امشب اینجا بپذیرید.
توماس که کمی جا خورده بود: گفت شما را امشب اینجا جا بدم ! مگه خودنون برادر دارید.

ایوی: اه نه منظوری نداشتیم ما از دوستانه دوستانه زاخی هستیم!

توماس که خیلی جا خورده بود گفت: زاخی

ایوی بله

توماس :باشه قدمتون رویه ....
ایوانا:ممنون
------------------------------------------------------------
خب این آیینه ای بود در مقابل خاله بازی هایه شما. چو چانگ هم بخونه

خوب پس بخون ولی اگه قسط شما بهتر کردن روله این راهش نیست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 19 شهریور 1384 17:01
نمایش جزئیات
آفلاین
كاملا دوستانه و محترمانه بود! اين جمله هم كه نظر شخصي شما مهم نيست كه شما گفتين...من دارم سعي ميكنم انتقاد كنم تا رول بهتر بشه...و سعي ميكنم خودم رو هم اصلاح كنم...حالا اگه نظر من مهم نيست...اوكي منم چيزي نميگم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]