نقل قول:
چگونه
به وسیله ی مدیران انجمن بر اساس ملاک های خاص خودشون.
نقل قول:
از کجا
از تو سایت!
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

نویل 15 نوشته:
کرام گفته بود : تعصب چشماتون را کور کرده .
من هم با زبان خودش جوابش را دادم و گفتم : بهتره چشمای کورتو باز کنی .
جمله ای که کرام گفته توهین آمیز نبوده و من توهین کردم ؟ من در حقیقت یک آینه جلوی کرام گرفتم تا رفتارش را ببینه . در حقیقت بهش لطف کردم و خواستم ادب را رعایت کنه , ولی نا عادلانه به توهین متهم شدم , اگه توهین بوده ( که حتما" هم بوده ) باید اول کرام شناسش بسته
نویل 15
جیمز پاتر هم که همش میاد و عرض اندام میکنه و نفس کش میطلبه . این با دموکراسی تناقض داره جیمی جون .
کرام جان در ضمن اگه ( اینطور که گفتی چشمهای کور توهین نیست ) پس چشمهای کورتو باز کن و مقایسه های قبلی منو منطقی بخون .

نويل 15 نوشته:
من از دامبلدور عزیز پرسیدم : شما گفتید شناسه ی من 5 روز بسته میشه ولی الان 9 روزه که بسته است لطفا" علت را بفرمایید .
ولی پستم پاک شده .

نویل 15 نوشته:
جیمز پاتر عزیز , حالا متوجه شدی که من بارها و بارها و بارها گفتم و خواهش کردم که ترا خدا جواب نقد و یا پرسشی را ندید که به شما مربوط نیست.
نویل 15 نوشته:
در ضمن جیمز پاتر عزیزم لطفا" نظرت رو به کسی تحمیل نکن چون نه شما در مقامی هستی که بتونی نظرت رو تحمیل کنی و نه من تحمیل پذیرم . من خیلی مایلم در مواقعی از علامت تعجب فراوان استفاده کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اشکالی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نویل 15 نوشته:
من از این سایت میرم بیرون و اصلا هم برام مهم نیست
نویل 15 نوشته:
ولی انعکاس رفتار نا عادلانه ی شما تمام این سایت رو در بر میگیره و خودتون متضرر میشید .

ننيل 15 نوشته:
اگه موافق باشید یه تاپیک مخصوص نشر زهره بگذارید تا من و امثال من بیاییم و انتقاد کنیم و نشر زهره جواب بدند و در مورد اسلامیه هم از تندیس بخواهید که جواب نقد ها رو بدند .
اینجوری که هر کس بیاد و جای کس دیگه جواب بده غیر از کل کل چیز دیگه حاصل نمیشه
جالبه که جنابعالی و یا سرکار خانم نمیتونی جواب نقدی رو ندی که مربوط به تو نیست دوست عزیزم کرام , بقول مترجم علمی : کاتولیک تر از پاپ شدی ( کاسه داغ تر از آش ) من تمام اشکالات خانم گنجی رو با مدرک نوشتم و تو نتونستی بی طرف باشی و فقط مدیریت کنی
...کرام عزیزم تو خودت شروع کردی برو توی پست 238 متوجه میشی که به من چی گفتی در صورتیکه روی صحبت من با تو نبود و تو بخودت گرفته بودی و حالا که جوابی نداری میگی من مدیر سایتم نه مدیر نشر زهره

ننيل نوشته:
در ضمن تبعیض در هیچ مرحله و سطحی جایز نیست و بهتره که تهمتها و توهینهای ببر پیر که خودش را مدیر نشر زهره میدونه هم مورد بررسی قرار بگیره ( اونجایی که ایشون فرموده بودند که خبر اخذ کپی رایت تندیس عوام فریبی است ) معولا" کسانی عوام فریبی میکنند که فریبکار و شارلاتان باشند . من یکی که تا بحال ندیدم که تندیس غیر از اصول و موازین اخلاقی کا دیگه ای کرده باشه . اونا حتی توی این سایت هم نیومدند که از خودشون دفاع کنند چه برسه به عوام فریبی !!!!!!!!