جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

83 کاربر(ها) آنلاین هستند (75 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
82 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

هاگوارتز بدون دامبلدور فايده هم داره

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: هاگوارتز بدون دامبلدور فايده هم داره
ارسال شده در: یکشنبه 11 اردیبهشت 1384 09:23
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من كه اصلا بدون دامبلدور هيچ جا امنيت نداره چه خواسته هاگوارتز و ولدمورت توي زندگيش از دو نفر متنفره و از قدرتشون مي ترسه اون دو نفر هم دامبلدور و هري هستن.وجامعه جادوگري بدون دامبلدور با اين وزير لايقي كه داريم هيچه و دامبلدور واقعا به آدم آرامش خاطر مي دهد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 اردیبهشت 1384 03:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اقا اصلا به نظر من هاگوارتز بدون دامبي مثل تشك بدون كشتي گير ميمونه !
الان و تو اين شرايط كه امكان پيدا شدن سرو كله ي ولدي هر لحظه وجود داره (جمله بندي رو حال كردين؟) دلگرمي همه به حضور دامبيه ! و اگه اون نباشه به نظر من يه جور احساس نا اميدي يا چيزي از اين دست به ادم ميده !پس نتيجه ميگيريم كه رولينگ خيلي ببخشيد خيلي ببخشيد روم به تيفال غلط ميكنه دامبي رو سر به نيست كنه !!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
ارسال شده در: یکشنبه 11 اردیبهشت 1384 02:10
نمایش جزئیات
آفلاین
اووو، اصولاً من بدون دامبلدور، احساس ناامنی می‌کنم!! نمی‌دونم چرا ولی به نظرم می‌رسه که حضورش آرامش بخش باشه. وقتی اون نیست، یه جورایی کارا به هم ریخته‌س. ولی وقتی هست، انگار همه چی تحت کنترله. حتماً شما هم این احساس رو داشتید... به نظر میاد همه در مقابلش کم میارن. کلاً از نظر روحی، یکی از عوامل روحیه‌بخش داستان هستش. اگه اون نباشه، همه از نظر روحی تا حد زیادی ناامید می‌شن. مگه نمی‌دیدین که همین‌که دامبلدور برای یه مدت کوتاه می‌رفت، چه قدر سر و صدا راه می‌افتاد؟ همه از این دامبلدور نبود، احساس ترس و ناامنی می‌کردن. خلاصه بچه‌های هاگوارتز بدجوری بهش خو گرفتن. طوری که نمی‌شه وسط داستان، اونو حذف کرد. خیلی مشکل پیش میاد. به گمونم رولینگ هم به همین دلیل جرأت نداره قصد جون دامبلدور رو قبل از اواخر کتاب هفتم بکنه!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 11 اردیبهشت 1384 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور تويه 7 ميميره خيلي اين فكر تو ذهنم هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
www.darinoos.net
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 فروردین 1384 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین
البته رولینگ دامبلدور رو تا کتاب 7 نمی کشه ولی بدون اون هم مدرسه به حیاتش ادامه می ده.
همون طور که بعد از بنیان گذارانش 1000 سال به حیاتش ادامه داده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آقای الیواندر سازنده بهترین چوبهای جادویی از سال 382 قبل از میلاد.
درود بر لرد سفید آلبوس دامبلدور.
!!!مرگ خواران مرگتان باد همچون نامتان!!!
معلومه که فایده نداره
به نظر من رولینگ دامبلدور را تو کتاب ششم نمی کشه اما ممکنه تو کتاب هفتم بکشه.

جام چهار جانبه ی کوییدیچ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 فروردین 1384 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ...
قطعا جای خالیش در کتاب احساس میشه . اما من فکر نمی کنم که رولینگ دامبلدور رو هم به درک واصل کنه !
اما بدون دامبلدور هم زیاد بد نیست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قابل توجه علاقمندان ریاضی لطفا برای رفتن به باشگاه ریاضی اینجا رو کلیک کنید
http:// mathclub.schoolnet.ir
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
من اینو بگم دامبلدور این وسط یک نخود سیاه بیش نیست همه کاره هریه درضمن بدون دامبلدورم هاگوارتز بد نیست اما اگر اسنیپ مدیر بشه باید گریفندور ها بزنند خودشونو بکشن در ضمن شرط می بندم دامبلدور در کتاب شش نخواهد مرد و در کتاب هفت خواهد مرد در کتاب 6 لوپین عزیز خواهد مرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اوووه...! من فکر نمی‌کنم که دامبلدور مثلاً توی کتاب ششم بمیره. چون اصلاً معنی نداره. اگر هم قرار باشه در کتاب هفتم بمیره مطمئنا در اواخر کتاب خواهد بود که پایان داستان مشخص می‌شه و دیگه حضورش خیلی مهم نیست. اگه بخوایم شخصیت‌های داستان که برای مردن کاندید هستن (!) رو درجه بندی کنیم، دامبلدور در ردیف آخر قرار می‌گیره البته قبل از هری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 29 فروردین 1384 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
قطعا نداره
ولي خوب طبق معمول هميشه خواننده بايد غافلگير شود بايد حوادث مختلف را تجربه كند جذابيت كتاب به همينه اگه تا آخر دامبلدور باشه مسير را به هري نشون بده پس هري اين وسط چي كاره است قطعا اگر دامبلدور از داستان حذف بشه افراد ديگري جايش را مي گيرند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!