شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلازار جان از اونجایی که به یه دلایلی من شناسه ریموسم مجبور شدم ببندم و این شناسه رو باز کنم بازم توی مسابقات این دوره هستم؟! اگه هستم لطفا اسم منو توی تاپیک پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ به ویکتور کرام تغییر بده. بای
ویرایش ناظر : مشکلی نیست ، تغییر نام انجام شد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/9/10 18:49:40
سالازار عزیز، پیشنهاد میکنم تا آغاز لیگ جدید(که احتمالا به خاطر استقبال شدید برگزار نمیشه!) دوباره مسابقات کوییدیچ تک نفره به سبک باشگاه دوئل که قبلا انجام میشد رو راه بندازید که انجمن هم نخوابه.
سلام الان اینجا چی به چیه؟ لیگی در کار هست یا نه؟ کی شروع میشه کی تموم میشه ؟ این اطلاعاتو باس از کجا بیاریم؟ چجوریاس؟ کلا خواستم یه ابراز وجودی بکنم بلکه شاید چهار تا تیم قوی تشکیل بشه تا ارزش رقابت داشته باشه!
خدافظ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
ريموس هم در هدفي كاملا" غير ارزشي هميشه حرف هاي منو تاييد مي كنه
توي ليگ هم بازيكنان متفاوت مي شد و مشكلي پيش نميومد. توي قوانين ليگ هم هست. تعداد مهم نيست. اون طور كه من خوندم فكر كنم بايد بيشتر از 3 نفر و كم تر از 7 نفر باشه.
سیریوس بسی درست میگوید ولی مشکل اینه که شاید تعداد بازیکن های تیم فرق کنه یا مشکلاتی پیش بیاد (مشکلات فردی و شخی یا شخصیتی ) ولی اگه بشه مثله جام جهانی گروه بندی شه خوبه. باتشکر.ریموس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مرا از یاد نبرید. شناسه بعدی : ویکتور کرام تا ابد دوستت دارم
به نظر من مثل قبل تيم ها بيان و ثبت نام كنند. ولي اسم تيمشون رو هم اسم يكي از تيم هاي حاضر در جام جهاني اعلام كنند. بعد اگر تعداد تيم ها به اندازه اي بود كه بشه گروه بندي كرد، گروه بندي مي كنيم. اگر نشد بازي ها يك سره حذفي برگزار ميشه. قوانين هم همون قوانين مگر اين كه كسي نظر ديگه اي داشته باشه.
خب من قبلا ریموس لوپین بودم الان اسمم تو هیچ لیستی نیست. حالا آیا قیمتی که داشتم انتقال پیدا میکنه یا نه؟ فکر کنم 1665 گالیون بود اونطور که نوشته شده بود در تاپیک قیمت ها. بعد اینکه من در آخرین لیگی که ریش سفیدان توش شرکت کرده کاپیتانش بودم. آیا هنوزم کاپیتانش هستم و میتونم هر بلایی ( ادغام، آغاز دوباره و... ) سرش بیارم یا نه؟
1- بله ، انتقال پیدا می کنه . 2- هر بلایی که عشقت بود می تونی سرش بیاری ، خوشحال می شم دوباره تیم ریش سفیدان توی لیگ شرکت کنه . موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/3/28 17:03:28
مثلا روفوس میخواد یه تیم تشکیل بده به اسم تیم "الف" . میاد یه نگاه به لیست بازیکنان آزاد می اندازه و می بینه ریموس و سیریوس که از دوستاش هستن اسمشون توی لیست هس .
می یاد و با چت روم و... بهتون اطلاع می ده که بیاید و اگه دوست دارید عضو تیم من شید . شما اگه خواستید و قبول کردید اسم شما از لیست بازیکنان آزاد برداشته می شه ،در صورت موافقت شما اون می تونه ازتون استفاده کنه همانطور که بعد از ثبت نام تیمش شما باید عضویت خودتون رو تایید کنید .
در ضمن شما برده نیستید،اون قیمتی که برای شما گذاشته شده مبلغ قرار داد شما حساب می شه و با عملکردتون در لیگ قیمت شما افزایش پیدا می کنه .
مشکل دیگه ای بود در خدمتم .
موفق باشید
پ.ن : قوانین تا فردا زده خواهند شد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز