درود بر سالازار.
جد گرامی ارباب، میخواستم پیشنهاد بدم که برای فینال یک سوژه بدین هر سه نفر با همون بنویسن این جوری هم داوری راحت تره هم عدالت بیشتر.
با تشکر!
ناظر :فکر کنم منظورم رو بد رسوندم به هرحال اینجا هم میگم . من دقیقا قصد همین کار رو دارم .
موفق باشید .
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
34 کاربر(ها) آنلاین هستند (26 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
32
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:16
از: در عقب، صندلی جلو!
پستها:
1316

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 10 تیر 1395 23:10
از: من بدبخت تر تو دنیا،تویی!
پستها:
374

سلازار جان از اونجایی که به یه دلایلی من شناسه ریموسم مجبور شدم ببندم و این شناسه رو باز کنم بازم توی مسابقات این دوره هستم؟!
اگه هستم لطفا اسم منو توی تاپیک پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ به ویکتور کرام تغییر بده.
بای
ویرایش ناظر : مشکلی نیست ، تغییر نام انجام شد .
اگه هستم لطفا اسم منو توی تاپیک پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ به ویکتور کرام تغییر بده.
بای
ویرایش ناظر : مشکلی نیست ، تغییر نام انجام شد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/9/10 18:49:40
»»» ارزشـی گولاخ «««
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:16
از: در عقب، صندلی جلو!
پستها:
1316

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/06
آخرین ورود: چهارشنبه 3 مهر 1392 21:47
از: هافلپاف
پستها:
809

سلام
الان اینجا چی به چیه؟ لیگی در کار هست یا نه؟ کی شروع میشه کی تموم میشه ؟ این اطلاعاتو باس از کجا بیاریم؟ چجوریاس؟
کلا خواستم یه ابراز وجودی بکنم بلکه شاید چهار تا تیم قوی تشکیل بشه تا ارزش رقابت داشته باشه!
خدافظ
الان اینجا چی به چیه؟ لیگی در کار هست یا نه؟ کی شروع میشه کی تموم میشه ؟ این اطلاعاتو باس از کجا بیاریم؟ چجوریاس؟
کلا خواستم یه ابراز وجودی بکنم بلکه شاید چهار تا تیم قوی تشکیل بشه تا ارزش رقابت داشته باشه!
خدافظ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

پيرامون جام جهاني:
به نظر من مثل قبل تيم ها بيان و ثبت نام كنند. ولي اسم تيمشون رو هم اسم يكي از تيم هاي حاضر در جام جهاني اعلام كنند. بعد اگر تعداد تيم ها به اندازه اي بود كه بشه گروه بندي كرد، گروه بندي مي كنيم. اگر نشد بازي ها يك سره حذفي برگزار ميشه. قوانين هم همون قوانين مگر اين كه كسي نظر ديگه اي داشته باشه.
به نظر من مثل قبل تيم ها بيان و ثبت نام كنند. ولي اسم تيمشون رو هم اسم يكي از تيم هاي حاضر در جام جهاني اعلام كنند. بعد اگر تعداد تيم ها به اندازه اي بود كه بشه گروه بندي كرد، گروه بندي مي كنيم. اگر نشد بازي ها يك سره حذفي برگزار ميشه. قوانين هم همون قوانين مگر اين كه كسي نظر ديگه اي داشته باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1395/04/05
آخرین ورود: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1400 04:38
از: لرد سیاه اطاعت میکنم
پستها:
388

خب من قبلا ریموس لوپین بودم
الان اسمم تو هیچ لیستی نیست. حالا آیا قیمتی که داشتم انتقال پیدا میکنه یا نه؟ فکر کنم 1665 گالیون بود اونطور که نوشته شده بود در تاپیک قیمت ها.
بعد اینکه من در آخرین لیگی که ریش سفیدان توش شرکت کرده کاپیتانش بودم. آیا هنوزم کاپیتانش هستم و میتونم هر بلایی ( ادغام، آغاز دوباره و... ) سرش بیارم یا نه؟
1- بله ، انتقال پیدا می کنه .
2- هر بلایی که عشقت بود می تونی سرش بیاری ، خوشحال می شم دوباره تیم ریش سفیدان توی لیگ شرکت کنه .
موفق باشید.
الان اسمم تو هیچ لیستی نیست. حالا آیا قیمتی که داشتم انتقال پیدا میکنه یا نه؟ فکر کنم 1665 گالیون بود اونطور که نوشته شده بود در تاپیک قیمت ها.
بعد اینکه من در آخرین لیگی که ریش سفیدان توش شرکت کرده کاپیتانش بودم. آیا هنوزم کاپیتانش هستم و میتونم هر بلایی ( ادغام، آغاز دوباره و... ) سرش بیارم یا نه؟
1- بله ، انتقال پیدا می کنه .
2- هر بلایی که عشقت بود می تونی سرش بیاری ، خوشحال می شم دوباره تیم ریش سفیدان توی لیگ شرکت کنه .
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1389/3/28 17:03:28
جزئیات کاربر

سلام
جواب جفتتون رو با هم میدم .
مثلا روفوس میخواد یه تیم تشکیل بده به اسم تیم "الف" .
میاد یه نگاه به لیست بازیکنان آزاد می اندازه و می بینه ریموس و سیریوس که از دوستاش هستن اسمشون توی لیست هس .
می یاد و با چت روم و... بهتون اطلاع می ده که بیاید و اگه دوست دارید عضو تیم من شید .
شما اگه خواستید و قبول کردید اسم شما از لیست بازیکنان آزاد برداشته می شه ،در صورت موافقت شما اون می تونه ازتون استفاده کنه همانطور که بعد از ثبت نام تیمش شما باید عضویت خودتون رو تایید کنید .
در ضمن شما برده نیستید،اون قیمتی که برای شما گذاشته شده مبلغ قرار داد شما حساب می شه و با عملکردتون در لیگ قیمت شما افزایش پیدا می کنه .
مشکل دیگه ای بود در خدمتم .
موفق باشید
پ.ن : قوانین تا فردا زده خواهند شد .
جواب جفتتون رو با هم میدم .
مثلا روفوس میخواد یه تیم تشکیل بده به اسم تیم "الف" .
میاد یه نگاه به لیست بازیکنان آزاد می اندازه و می بینه ریموس و سیریوس که از دوستاش هستن اسمشون توی لیست هس .
می یاد و با چت روم و... بهتون اطلاع می ده که بیاید و اگه دوست دارید عضو تیم من شید .
شما اگه خواستید و قبول کردید اسم شما از لیست بازیکنان آزاد برداشته می شه ،در صورت موافقت شما اون می تونه ازتون استفاده کنه همانطور که بعد از ثبت نام تیمش شما باید عضویت خودتون رو تایید کنید .
در ضمن شما برده نیستید،اون قیمتی که برای شما گذاشته شده مبلغ قرار داد شما حساب می شه و با عملکردتون در لیگ قیمت شما افزایش پیدا می کنه .
مشکل دیگه ای بود در خدمتم .
موفق باشید

پ.ن : قوانین تا فردا زده خواهند شد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز
گابريل گارسيا ماركز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج