تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آیا میشه با زمان برگردون مرده ها رو زنده کرد؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

توی داستان که امکان پذیره!!!(کتاب 3)ولی منم به عقیده دوستان نمیدونم برای انسان هم ممکنه یا نه؟!اگه ممکن باشه که،کتاب 4 و 7 خیلی بی معنی میشه!چون این صورت هم دامبلدور زنده میشه هم بقیه!!!

لطفا فینگیلیش ننویس.

لطفا فینگیلیش ننویس.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط M.grenger در 1387/3/17 23:23:38
ویرایش شده توسط M.grenger در 1387/3/17 23:26:34
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/3/18 16:09:18
ویرایش شده توسط M.grenger در 1387/3/17 23:26:34
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/3/18 16:09:18
*هميشه رفتن رسيدن نيست
اما براي رسيدن چاره اي جز رفتن نيست.
در بن بست هميشه راه آسمان باز است،
پرواز را بايد آموخت...*
اما براي رسيدن چاره اي جز رفتن نيست.
در بن بست هميشه راه آسمان باز است،
پرواز را بايد آموخت...*
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

به نظرم ميشه
ولي ريسك داره
يعني امكانش هست ولي امكان داره به برگشت به عقب باعث مرگ افراد ديگه بشيم چون ديگه ادامه ي كار دست ما نيست
يعني سرنوشت ديگه اي شكل بگيره
ولي ريسك داره
يعني امكانش هست ولي امكان داره به برگشت به عقب باعث مرگ افراد ديگه بشيم چون ديگه ادامه ي كار دست ما نيست
يعني سرنوشت ديگه اي شكل بگيره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شايدفراسوي زمان و مكان و در درون واقعيتي ژرف تر همگي اعضاي يك بدن باشيم
-----
ايا شما كه صورتتان را
در
-----
ايا شما كه صورتتان را
در
جزئیات کاربر

نقل قول:
پست شماره 44 نوشته ی هپزیا اسمیت رو بخونید متوجه دلیل مخالفت با این حرف میشید
ما میدونیم که یکی داره میمیره و این به معنی اطلاع از مرگ در آینده است
پس اون اتفاق یه گوشه ای از زمان رخ داده
پس هر دو یکی میشن
شاید بشه از مرگش جلوگیری کرد ولی نمی شه زنده اش کرد.اینجا منظور مشخص نیست که چیه؟!مطمونم که می شه از مرگ جلوگیری کرد.
پست شماره 44 نوشته ی هپزیا اسمیت رو بخونید متوجه دلیل مخالفت با این حرف میشید
ما میدونیم که یکی داره میمیره و این به معنی اطلاع از مرگ در آینده است
پس اون اتفاق یه گوشه ای از زمان رخ داده
پس هر دو یکی میشن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
اون وقت هیچ دکتری تو هیچ بیمارستانی هیچ وقت نخواهد مرد
حتی بدون زمان برگردون
من هنوز مخالفم
با زمان برگردون نمیشه حوادث رو از مسیر طبیعی همیشه خارج کرد
با سیریوس موافقم ، ولی موارد دیگری هم هستن .
مثلا اگر طرف رفته زیر یه ماشین تو دنیای ماگل ها یا مثلا یه جایی بوده که یه نفر زده کشتتش یا هر چیز دیگه ای که مثل اینا باشه و ... رو می شه جلوشو گرفت .
مثلا زمان رو برگردونیم عقب و طرف رو نجات بدیم !
البته موردی که شما گفتی رو هم می شه درست کرد ، یعنی طرف سکته ی قلبی می کنه یا همون حمله ی قلبی ، به سرعت اونو به یه درمانگاه یا بیمارستانی می رسونن . یعنی وقتی مرد از این ماجرا اطلاع میابن دیگه ، بعد زمانو بر می گردونن و طرف رو به یه درمانگاه یا بیمارستان می برن . اوکی ؟
در هر صورت کسی که زمان برگردون رو داره با یکمی فکر می تونه همه کار بکنه !
اون وقت هیچ دکتری تو هیچ بیمارستانی هیچ وقت نخواهد مرد
حتی بدون زمان برگردون
من هنوز مخالفم
با زمان برگردون نمیشه حوادث رو از مسیر طبیعی همیشه خارج کرد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

با سیریوس موافقم ، ولی موارد دیگری هم هستن .
مثلا اگر طرف رفته زیر یه ماشین تو دنیای ماگل ها یا مثلا یه جایی بوده که یه نفر زده کشتتش یا هر چیز دیگه ای که مثل اینا باشه و ... رو می شه جلوشو گرفت .
البته موردی که شما گفتی رو هم می شه درست کرد ، یعنی طرف سکته ی قلبی می کنه یا همون حمله ی قلبی ، به سرعت اونو به یه درمانگاه یا بیمارستانی می رسونن . یعنی وقتی مرد از این ماجرا اطلاع میابن دیگه ، بعد زمانو بر می گردونن و طرف رو به یه درمانگاه یا بیمارستان می برن . اوکی ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ERIS نوشته :
نقل قول:
صد در صد موافقم.نحوه ی مردن رو میشه تغییر داد ولی نمیشه از مرگ جلوگیری کرد .توی کتاب هفت هم هری حتی نتونست با سنگ مردگانش رو برگردونه می دونید چرا؟ چون اون ها دیگه متعلق به این دنیا نیستند فقط یک سایه ازشون وجود خواهد داشت.چیزی بین انسان مادی و شبح .بنظر من هم نمی تونه با زمون برگردون مرده رو زنده کرد. اگر می شد رولینگ بهش اشاره می کرد.البته رولینگ کلا سوتی زیاد می دهد.
نقل قول:
موافقم .دنیا توی مسیری پیش میره که باید حرکت کنه. اگر بشه با این وسیله هم مرگ رو عقب انداخت مطمئنن مدت طولانی نمیشه.چون دوسال بعد سیریوس مرد.بنظر من دنیا از هدف خاصی برای هر کس پیروی می کنه.نمی شه این مسیر رو عوض کرد.اون یک نیرواست که زندگی رو پیش می بره.نمی شه توی این مسیر دخالت کرد نمیشه با نیروی دنیا مقابله کرد.کی تاحالا تونسته این کارو بکنه؟
الفیاس دوج نوشته :
نقل قول:
دوست عزیز این چیزیه که دارن روش بحث می کنند.شونصد بار مطرح شده.بنظر من هم در مورد حیوانات این صدق می کنه .شاید تتوی مسیر دنیا حیوانات مهم نباشند.شاید این نیرو اون هارو در نظر نمی گیره اما در مورد انسان ها بنظر من که نمیشه با زمون برگردون این کارو کرد.بعدشم زمون برگردون رو دست هرکسی نمی دن اگر هم بشه.به هرمیون به اصرار مک گونگال بخاطر درس هاش دادن که اون حالا ازش اون استفاده رو کرد ولی نمیشه که به هرکسی بدن.نباید توی نیرو های دنیا دخالت کرد.اگر بار اول شانسی مشکلی پیش نیاد مطمئنا بعد ها بار دومی خواهد بود که مشکلات زیادی رو بوجود می اره .
دوستان عزیز بنظر من که نمیشه توی امور دنیا دخالت کرد و دخالت کردن توی اون ها بدشانسی می اره البته این درمورد جادوگر ها صدق می کنه چون که شاید مسیر دنیا اصلا حیوانات رو در نظر نمی گیره.شاید برای همینه که به کج منقار یا همون بال چروکیده اعتنایی نشده.در ضمن ذهن رولینگ این قدر جمع اخر ماجرا بوده که مسایل مهم ولی جزیی رو فراموش کرده.که این خودش سوالات زیادی رو برامون پیش می اره از جمله همین قضیه هیپوگریف.
با تشکر
نقل قول:
سیریوس بلک
از دست دیوانه ساز ها که داشتن میکشتنش
ببخشید میشه بدونم شما چطوری از سرطان یه حمله ی قلبی و یا خیلی چیز های دیگه پیشگیری میکنید؟
به نظره من چون مرده ها دیگه مطعلق به این دنیا نیستن شاید بشه نحوه ی مردن رو تغییر داد
اما مرگ رو فکر نکنم
صد در صد موافقم.نحوه ی مردن رو میشه تغییر داد ولی نمیشه از مرگ جلوگیری کرد .توی کتاب هفت هم هری حتی نتونست با سنگ مردگانش رو برگردونه می دونید چرا؟ چون اون ها دیگه متعلق به این دنیا نیستند فقط یک سایه ازشون وجود خواهد داشت.چیزی بین انسان مادی و شبح .بنظر من هم نمی تونه با زمون برگردون مرده رو زنده کرد. اگر می شد رولینگ بهش اشاره می کرد.البته رولینگ کلا سوتی زیاد می دهد.
نقل قول:
به نظره من دخالت توی گذشته اصلا امکان نداره
یعنی حوادث همونطور پیش میرن به سمتی که باید
همونطور که تو هری پاتر 3 شاهدش بودیم
نمیشد جلوی اتفاقی رو مستقیم گرفت
چون خوده ما داشتیم کاری که باید رو (جسم واقعی انجام میداد)
موافقم .دنیا توی مسیری پیش میره که باید حرکت کنه. اگر بشه با این وسیله هم مرگ رو عقب انداخت مطمئنن مدت طولانی نمیشه.چون دوسال بعد سیریوس مرد.بنظر من دنیا از هدف خاصی برای هر کس پیروی می کنه.نمی شه این مسیر رو عوض کرد.اون یک نیرواست که زندگی رو پیش می بره.نمی شه توی این مسیر دخالت کرد نمیشه با نیروی دنیا مقابله کرد.کی تاحالا تونسته این کارو بکنه؟
الفیاس دوج نوشته :
نقل قول:
ســــــــــــــــــلام:
در مورد اينكه مرده اي رو از مرگ برگردونه ممكنه. توي كتاب سوم وقتي كه مامورين وزارتخونه كج منقارو(هيپوگريف هاگريد) اعدام كردند هري و هرميون با زمان برگردان اونو نجات دادن اما در مورد اينكه آيا در مورد انسانها هم صادقه يا نه نمي دونم و جاي بحث داره.
دوست عزیز این چیزیه که دارن روش بحث می کنند.شونصد بار مطرح شده.بنظر من هم در مورد حیوانات این صدق می کنه .شاید تتوی مسیر دنیا حیوانات مهم نباشند.شاید این نیرو اون هارو در نظر نمی گیره اما در مورد انسان ها بنظر من که نمیشه با زمون برگردون این کارو کرد.بعدشم زمون برگردون رو دست هرکسی نمی دن اگر هم بشه.به هرمیون به اصرار مک گونگال بخاطر درس هاش دادن که اون حالا ازش اون استفاده رو کرد ولی نمیشه که به هرکسی بدن.نباید توی نیرو های دنیا دخالت کرد.اگر بار اول شانسی مشکلی پیش نیاد مطمئنا بعد ها بار دومی خواهد بود که مشکلات زیادی رو بوجود می اره .
دوستان عزیز بنظر من که نمیشه توی امور دنیا دخالت کرد و دخالت کردن توی اون ها بدشانسی می اره البته این درمورد جادوگر ها صدق می کنه چون که شاید مسیر دنیا اصلا حیوانات رو در نظر نمی گیره.شاید برای همینه که به کج منقار یا همون بال چروکیده اعتنایی نشده.در ضمن ذهن رولینگ این قدر جمع اخر ماجرا بوده که مسایل مهم ولی جزیی رو فراموش کرده.که این خودش سوالات زیادی رو برامون پیش می اره از جمله همین قضیه هیپوگریف.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][b][color=00CC00]شناسه ی جدید م?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج