سلام
نقل قول:
اما هنوز معتقدم با توجه به معیارهایی که مطرح کردید نمایشنامه ی تیم چیورون از نظر زیبایی یه سرو گردن از ریش سفیدان بالاتره.
من زیبایی نوشته های ریش سفیدان رو بالاتر دیدم و همونطور که گفتم زیبایی نمایشنامه یعنی :
- فضا سازی
- سوژه و ایده
- چهره پست
من نوشته های ریش سفیدان رو ارزشمند تر دیدم ، یک پست کاملا استاندارد و خوب که هم به اندازه کافی به مسائل خارج از مسابقه پرداخته شد در نمایشنامه هاشون و هم اینکه به اندازه کافی به بازی پرداختند .
من همه موارد رو در داوری ذکر کردم و آخر نتیجه گرفتم
اگر قرار بود زیبایی و خوب بودن و امتیاز پستهای یک تیم رو بازیکنان و کاپیتان اون تیم مشخص کنند ، نیازی به من و داوری من هم بود ؟ اصلا وظیفه داور چی هست ؟
نقل قول:
ضمن اینکه برای وقتی که صرف کردی واقعاً ارزش قائلم اما معتقدم فشار کار و خستگی می تونه باعث اشتباه بشه. در نتیجه باز هم درخواستم مبنی بر بازنگری پستها رو مطرح می کنم.
اگر صرف 2 روز وقت برای یک بازی و چهار بار مطالعه پست ها اشتباه هست ، بازنگری تفاوتی نمیکنه ، من طوری داوری نکردم که بعدا با مطالعه مجدد اشتباهی از خودم ببینم و نظرم رو تغییر بدم ، من اگر خواستید پستها رو مجدد میخونم ، ولی میتونم اطمینان بدم امتیازات تغییری نمیکنند ، چون دقیق بودن .
نقل قول:
ما حق داریم به خاطر وقت و انرژی ای که صرف کردیم خواستار دقت نظر بیشتر از جانب داور و بازنگری پستها باشیم.
نهایت دقت نظر از جانب داور بوده چون داوری برای رفع تکلیف و از سر باز کنی نبوده .
نقل قول:
متأسفانه در ارتباط با ریش سفیدان، ما اطلاع کاملاً موثق داریم که پستهای این تیم تماماً توسط یک فرد زده شده و این فرد حتی عضو بازیکنان این تیم هم نیست.
1- این لیگ هیچ قانونی درباره اینکه نویسندگی پستها توسط یک نفر نمیتونه باشه گذاشته نشده ، اگر هم قرار بود چنین قانونی گذاشته بشه ، مستقیما 4 تا تیمی که الان هستن یا انصراف دادن و نیستن رو از کوییدیچ محروم میکردم .
2- دو هفته این پست ها زده شده بودن ، اگر شما مخالف اینکار بودید میتونستید قبل از این اقدام کنید نه بعد از ارسال نتایج داوری و باختتون .
3- من چیزی در این مورد ندیدم و کسی باهام صحبتی نکرده ، آی پی پستها رو چک کردم و شباهتی ندادم و از آی پی چنجر هم استفاده نشده بود ، اگر اطلاع موثقی دارید میتونید اطلاع بدید ، فقط پیام شخصی در سایت جادوگران و ارسال پست در این سایت یا سایت و وبلاگ دیگه ای پذیرفته میشه ، چون موارد دیگه خیلی راحت میشه تقلب درشون به کار برده بشه .
نقل قول:
در ارتباط با موندن یا نموندن چیورون در لیگ هم باید بگم شخصاً دوست ندارم بازیکنانم رو با وجود مشکلات و درگیری هایی که خارج از سایت دارن، وادار کنم در جایی فعالیت کنن که حقشون به این شکل پایمال می شه و زحماتشون بی نتیجه می مونه. ما اینجا هستیم که از نوشتن لذت ببریم نه اینکه نوشتنمون یه مشکل و درگیری ذهنی به سایر مشکلات و درگیریهامون اضافه کنه.
من با ارائه دلیل داوری میکنم که مشکلی پیش نیاد و حق کسی پایمال نشه ؛ اینجا خیلی ها از جمله خود من کلی درگیری در سایت و خارج از اون دارن ؛ شما در این بازی با دلایلی که ارائه شد و نظر داور با امتیاز کمی باختید و در آینده با توجه به نقد هایی که شد میتونید برنده باشید ؛ اگر قرار باشه هر کسی که میبازه کنار بکشه که دیگه هیچی ؛ منم با این اعتراضات و زیر سوال رفتن داوری کنار میکشیدم .
نقل قول:
در اين مورد هم حق ريش سفيدان خورده شده.چون تا جايي كه من دقت كردم،غلط املايي وجود نداشت.اگر هم غلط تايپي بوده،به اندازه ي سه امتياز نبوده.
اما باز هم ميگم،اين داوري انقدر نكات مثبت داشت كه ميشه كلا نكات اندك منفيش رو نديد.
به نظرم اگر ريش سفيدان در اين بازي ميباخت،بلايي كه آلبوس در بازي ترنسيل بر سر اجاس اورد،براي ريش سفيدان تكرار شده بود.
يعني همون كم شدن امتياز بيهوده به خاطر غلط املايي.
غلط املایی با غلط تایپی متفاوته ، من هم برای غلط تایپی مشکلی نمیگیرم ، ولی وقتی که تعداد این غلط ها زیاد بشه ، همه در نظر گرفته میشن .
درباره داوری آلبوس دامبلدور هم ، من داوری ایشون رو تا قبل از این بحث داوری ، قبول نداشتم ، ولی الان از ایشون تشکر میکنم ، چون متوجه هستم که بابت هر موردی از داور ایراد گرفته میشه ؛ در مورد اعتراض هم ، اگر زمان داوری ایشون من ناظر این انجمن بودم ، تیم هایی که اعتراض کرده بودن رو مستقیما محروم میکردم از ادامه بازی ها .
نقل قول:
چه بسا اگر آلبوس داور بازي فينال ليگ پيش ميشد،شما برنده نميشديد و پاور داس برنده ميشد.چون سليقه ي آلبوس با سليقه ي من و سيريوس متفاوت بود و سليقه ي خيلي ها مثل "دراكو" ،"اسكاور" و ...به سليقه ي آلبوس نزديك تره.
سلیقه ای وجود نداره ، وقتی گفته میشه لیگ سوم مسابقات کوییدیچ ، یعنی مسابقات کوییدیچ برگزار میشن و تیم ها علاوه به همه مواردی که میارن توی رول هاشون باید یه بازی تمام عیار کوییدیچ رو به نمایش بزارن تا امتیاز بگیرن ، کسی که توی این لیگ این استاندارد رو قبول نمیکنه نباید انتظار برد و پیشرفت داشته باشه . نقل قول:
پ.ن: فکر می کنم تک داوری بودن این رقابت ها در نهایت ضربه ی بدی به لیگ وارد کنه. شاید یک نفر برای دو هفته ی اول از عهده ی خوندن این همه پست و نقد اونها بر بیاد و خستگیش روی نحوه ی داوریش تأثیر نذاره اما بعد از اون چی؟ همه ی ما آدمیم و هر آدمی انرژی و توان محدودی داره. فکر می کنم بهتره از الآن به فکر یه شورای داوری متشکل از 3 نفر باشید و وظایف رو تقسیم کنید.
شورایی تشکیل نمیشه و همینطور داوری هم اضافه نمیشه ؛ در مورد توان هم ، نگران نباشید ، من به اندازه کافی از این کارها کردم و الان انعطاف پذیرم ! ولی تا زمانی که اعتراضات بر پایه منطق باشه و وظیفه داور مورد بی توجهی قرار نگیره .
موفق باشید