شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام کامل:ر.ا.ب گروه:گریفیندور معرفی:راستش هنوز خودم نمیدونم ولی انشاالله 2 سال دیگه میفهمین. برای لرد سیاه می دانم که مدتها پیش از آن که تو این را بخوانی مردهام اما میخواهم بدانی این من بودم که به راز تو پی بردم.من جان پیچ اصلی را دزدیده ام و قصد دارم در اولین فرصت ممکن آن را نابود کنم.با این امید با مرگ مواجه می شوم که تو در زمان رویارویی با حریفت دباره فانی شده باشی. ر.ا.ب شخصیتهایی که مشخص نیست کی هستند تائید نخواهند شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کامیار آیت در 1384/8/9 21:28:33 ویرایش شده توسط (rosy elf)کریچر در 1384/8/10 10:46:33
دوستان از این به بعد این طور خودتون رو معرفی کنید ____________________________________________ .نام کامل: گروه: معرفی کوتاه( شامل علاقه ها و توانمندیها و عادات و کارهایی که این شخصیت تو کتاب کرده و کلا هر چیزی در مورد این شخصیت به ذهنتون میرسه)
________________________________________________- **قسمت سوم خیلی مهمه حتما باید اونجا در مورد شخصیتتون توضیح بدید
**در ضمن از این به بعد شخصیتهای غیر هری پاتری تائید نمیشن مثل شخصیتهای ارباب حلقه ها یا کتاب های دیگه
**همچنین اگه شخصیت شما توی کتاب نیست نیاید اسم خودتون رو به اول یک شخصیت کتاب اضافه کنین اگه مثلا می خواید خواهر هرماینی باشید نگید مریم گرینجر یا مینو گرینجر بلکه مثلا بگید هلنا گرینجر یعنی یک اسم خارجی بگزارید
توضيحات : من همون گودريک سابقم. واقعا شرمندم که همينجوري رفتم...ولي دست خودم نبود... اميدوارم منو ببخشيد اگر کريچر عزيز دوباره منو تاييد کنه من فعاليتمو بيشتر از قبل شروع کنم!
-در ضمن سعي کردم با آيدي قبليم وارد بشم اما احتمالا بسته شده...
خوشحال میشم گودریک عزیز(کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/8/9 9:17:41
امروز خودم را زخمی کردم تا ببینم آیا هنوز درد را حس میکنم یا نه....درد تنها واقعیت است...
نام: پوسایدون گروه:راونکلاو ظاهر: ظاهری عجیب دارم. اصلا نمی تونم بگم بخدا... شغل: دونبال کار میگردم. فعلا توی اتوبوس شوالیه کار گیرم اومده مهارت: قدرت های زیادی دارم . آخه قبلا خدای اقیانوس ها بودم. کلی جادوی جدید بلدم. کلا در مورد کارهایی که به آب و اقیانو سو ماهی و .... باشه قدرت دارم.
علائق: دوست دارم ماهی ها رو نیگه کنم...بعضی وقت ها هم کوسه ها و دولفین ها رو با هم دعوا میندازم.
چوب جادو: یه چوب 35 میلی از دوستم قرض گرفتم. تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر ) rosy elf( در 1384/8/9 9:19:43
نام:موزارت سن:16 اصلیت:دو رگه شقل:عضو گروه موسیقی برادران اجیب(ضد خواهران اجیب) سابقه:همیشه جلو چند نفر دستو پام رو گم میکنم(پیانیست) گروه:گریفیندور اخلاق:ندارم پس هر چه زودتر وضعیت من رو مشخس کنید
چند تا مشکل داری یک اینکه اسمت مناسب نیست دو اینکه عجیب رو اشتباه نوشتی که این خیلی بده و سوم این که اخلاق نداری پس اصلا تائید نخواهی شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کامیار آیت در 1384/8/8 16:42:45 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/8/8 16:58:26
وکولي مکولي...ايفاي نقش پر مکولي...چــــــي!!!...يعني اينکه من رو از عضويت ايفاي نقش در بيارين...با عرض معذرت و زحماتي که به شما ميديم...ولي توي گروهم باشم يعني تو ريون بونم ولي ايفاي نقش پر پر
ققی چرا چرت و پرت میگی , روش جدید جلب توجه؟؟ خوب تو رول فعالیت نکن (نه این که تو تالار فعالیت میکنی)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/8/8 8:39:40
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo