شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من نويل لانگ باتم هستم . درتاريخ 31/7/1980 به دنيا آمده ام . مي خواهم عضو گروه گريفيندور شوم . من بامادربزرگم زندگي مي كنم . من كمي فرامورشكار هستم . از پروفسور اسنيپ خيلي مي ترسم . درس گياه شناسي را خيلي دوست دارم يك وزغ به نام ترور دارم .
تایید نشد! این شخصیت قبلا گرفته شده! لطفا شخصیت خود را کاملا مطابق فرم معرفی کنید! (گیلدروی)
خیر! در صورتی که یه ماه از تایید شخصیتتون گذشته باشه دیگه نمیتونید شخصیت یا گروهتون رو عوض کنید! و تاریخ معرفی شخصیت شما هم نوزدهم مرداد هست! (گیلدروی )
1- نام :پتونیا دورسلی 2- سن:حدود 45 3- تاریخ تولد:من روي تاريخ تولدم حساسم :) 4- جنس:مونث 5- تحصیلات :احتمالا" دانشگاه 6- رنگ چشم:قهوه اي 7- گروه : ريونكلا 8- مو :قهوه اي پر رنگ 9- ظاهر کلی :صورت اسبي - گردن دراز ( در اثر زاغ سياه زدن !) 10- نام مستعار: همان پتونیا هستم گاهي ورنون پتي صدام مي كنه 11- کوییدیچ :وااااااااا من مشنگما .... 12- چوب جادو :ندارم :( 13- دسته جارو :دوست دارم نيمبوس 2005 داشته باشم ! 14- علاقه ها:گردگيري خانه و فضولي همسايه ها 15 - توانمندیها :اطلاعات جمع أوري كردن راجع به زندگي خصوصي همسايه ها 16- معرفي كوتاه:پتونیا زن ورنون و خواهر لي لي پاترم ( اه اه با اون شوهر جادوگرش ...)
خيلي ممنون از تذكر شما مبني بر نگرفتن ورژن دوم شخصيتها درسته حق با شماست دوم سوم نميشه نام»آراگورن (Aragorn) (آراگورن پسر فرزند آراگورن نواده ایزیلدور) حاصل ازدواج آراگورن و آرون سن»به سال شما 15 سال ولی در اصل 87سال رنگ چشم»مشکی هیچوقت عصبانی نمیشم ولی اگه کنترل خودمو از دست بدم برق سفیدی چشمام میزنه رنگ مو»مشکی زير نور آفتاب قهوه اي روشن محل زندگی» بر فراز گوندور(شهر سفید) علاقه مندی»تنها وتنها مادرم آرون یگانه الف زیبا شغل»پادشاه گوندور توانمندی ها»قدرتی در وجودم هست که هرچه اراده کنم انجام خواهم داد هدف»در صدد باز پس گرفتن جام هلگا هافلپاپ از لرد سیاه جارو ندارم چوبدستی هم ندارم ولی بجاش شمشیر ایزیلدور رو دارم كه اين شمشير و شمشير گريفيندور هردو از يك آلياژ ساخته شدن و انگشتر خانوادگي با نشان عقرب كه متعلق به اجدادم ميباشد شخصیت»آراگورن پسر گروه»از گریفیندور و ریونکلا خوشم میاد ولی احساس میکنم به هافلپاف تعلق دارم در ضمن یه بار به کلاه امتحان پس دادم و منو به هافلپاف دعوت کرد
شخصيت درخواستي: آراگورن پسر تو رو خدا اينو ديگه نه نگين <<خوب بود برادر چه قدرت بالایی در تخیل و نویسندگی داری آفرین تایید شدی به اسم پسر آراگورن با تشکر کالین>>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آراگورن (Aragorn) در 1384/7/2 13:41:03 ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/7/3 18:52:06
گیلدیمن خیل وقت پیش تغییر شخصیت دادم ولی هنوز شخصیتم همونه شما که خسلس وارد هستید برام درستش کنید چون لردولدمورت عزیز که رلم براش خیلی تنگ میشه نتونست. شخصیت قبلی من:شاهزاده مرگ خوارام شخصیت جدید: جانی جورکینز (همسر برتا جورکینز)
در ضمن شخصیت جدید من تایید شده ولی ثبت نشده اگه به پروفایل من برید متوجه می شوید
آراگورن (Aragorn) نوشته: نام»آراگورن (آراگورن دوم فرزند آراگورن نواده ایزیلدور) سن»به سال شما 15 سال ولی در اصل 87سال رنگ چشم»مشکی هیچوقت عصبانی نمیشم ولی اگه کنترل خودمو از دست بدم برق سفیدی چشمام میزنه رنگ مو»مشکی محل زندگی» بر فراز گوندور(شهر سفید) علاقه مندی»تنها وتنها آرون یگانه الف زیبا شغل»پادشاه گوندور توانمندی ها»قدرتی در وجودم هست که هرچه اراده کنم انجام خواهم داد هدف»در صدد باز پس گرفتن جام هلگا هافلپاپ از لرد سیاه جارو ندارم چوبدستی هم ندارم ولی بجاش شمشیر ایزیلدور رو دارم شخصیت»آراگورن دوم گروه»از گریفیندور و ریونکلا خوشم میاد ولی احساس میکنم به هافلپاف تعلق دارم در ضمن یه بار به کلاه امتحان پس دادم و منو به هافلپاف دعوت کرد
بابا من میدونم شخصیت آراگورن گرفته شده من که شخصیت آراگورن رو نخواستم شخصیت درخواستی من( آراگورن دوم) هست یعنی فرزند آراگورن خوب الان چی؟ بازم نمیشه تا اونجایی که یادمه شخصیتی به نام آراگورن دوم نداشیم تو سایت
متاسفانه نمیشه! امروز آراگورن دوم رو تایید کنیم فردا ورژن دوم همه شخصیت های کتاب که قبلا گرفته شدن از جمله هری پاتر دوم و هگرید دوم و غیره هم سر و کله شون پیدا میشه و انتظار دارن که تایید بشن! لطفا شخصیت دیگه ای رو انتخاب کنید! (گیلدروی )