شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اسمم پوريا 15 سالمه 3.5 ساله با هري پاتر آشنا شدم اول كتاب 4 بعد 5 بعد 3 بعد 1 و بعد 2 رو خوندم... ديوونه ي فوتبالم ....عشقم پرسپوليسه... تو اروپا اينتر آدم بيكاريم....تو هري پاتر هم از فرد خوشم مي آد...عشقم هم هرمايونيه...... :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss:
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
به مغازه شوخي هاي جادويي برادران ويزلي در كوچه دياگون سر ?
اسمم:مسيح نام خانوادگيم:در دسترس نمي باشد! سنم:17 سال تاريخ تولدم:1990 رنگ چشمم:بنفش فسفري(هه هه....شوخي كردم سياه) موهام:سياه پركلاغي و كمي تا قسمتي مواج علاقه مندي هام:شيطنت-اذيت و آزار پدر و مادر،خواهر و برادر،دوستان و آشنايان-كل كل با بچه هاي سايت جادوگران-گيتار(پاپ،كلاسيك،فلامينكو و.....)-انتفار(هم خانواده ي تنفر)از فوتبال-عاشق بقيه ورزش ها-مسائل رياضي در حد مخ تيليت كن-كامپيوتر-عاشق بچه مثبت بودن...هه هه....وغيره توانمندي هام= علاقه مندي هام كتاب هاي هري پاتر رو دوست دارم اما متاسفانه از جي كي خوشم نمي ياد!...نمي دونم چرا!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تجربه نامي است كه به اشتباهاتمان مي دهيم! :bat: :fan: :chomagh:
سلام فکر کنم فقط من موندم.من کیوان 18 ساله هستم.چهار سال پیش و از کتاب اول شروع به خوندن هری پاتر کردم و واقعاً منو مبهوت کرد.
از فوتبال بدم می یاد و عاشق بازی مافیا هستم.ضمناً به نظر من کتابا از فیلما خیلی بهترن و من از کتابای علمی تخیلی خوشم می یاد. ممنون از سایت خوبتون و فعلاً bye .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نيوت اسكمندر نویسنده کتاب جانوران شگفت انگیز و زیستگاه آنها http://www.jadoogaran.org/modules/news/article.php?storyid=2963
من ستاره ..... ساله از تهران!! هری پاترو ۳ سال پیش شروع کردم...جالبه که من اول جام آتش رو خوندم ، بعد حفره ی اسرار ، زندانی آزکابان و آخرشم که باید اولش میخوندم سنگ جادو بود!!!
از گروه های موسیقی بکی بویز (همون Backstreet boys) خوشم میاد....
طرفدار سرسخت منچستر یونایتد هم هستم.. :bigkiss: ..دیگه چی؟! آهان از چلسی هم متنفرم!
من پرديسم و 14 سالمه دو سه سال پيش بود كه فيلم حفره اسرار رو ديدم و فهميدم كه خيلي با حاله و بعدش شروع كردم كتابا رو بخونم و الان هر كتاب رو 9 بار خوندم و علاقه عجيبي بهش دارم و جالب اينه كه تا قبل از اون از هري پاتر تنفر عجيبي داشتم
من سارام....15 سالمه علاقه ي شديدي به داستان هاي جالب و عجيب و غريب دارم...اگه تعريف از خود نباشه خوب داستان مي نويسم...به موسيقي علاقه مندم مخصوصا گيتار...در حرفه ي كلاسيك و پاپ كارم حرف نداره...ديگه؟...آهان..اين سايت رو هم خيلي دوست دارم گرچه وقتم رو توش هدر ميدم ولي سايت توپيه! ديگه زياد حرف نمي زنم چون محرمانه است...هه هه ...چي؟ باشه!...باشه!!
دوستان متاسفانه به علت وجود مشکلاتی در سیستم مدیریتی سایت تا مدتی این سایت بدون مدیر خواهد بود لذا خواهشمندم مدتی صبر کنید تا به نامه های شما رسیدگی شود
سلام من پریا 15ساله هستم البته این که خیلی تابلو بود من اول هری پاترو به زور خوندم ولی بعدش هرکی زور زد تا دیگه نخونمش نتونست الان 5 ساله که عاشق کتابای هری پاتر شدم و هر سالم منتظر کتابای جدیدم از آشنایی با این سایت باحالم خیلی خوشحالم