شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1-نام: aragorn_black 2-سن: چند صد سال ( والا دقيا نميدونم ) 3-تاريخ تولد: حساب كنيد ديگه 5-رنگ چشم:قهوه اي 6-گروه:گريفيندور ( ما جد وآبادي گريفيندوري بوديم ها ) 7-ظاهر كلي: خوبه 8-نام مستعار:aragorn_black 9-كوييديج:ما يه عمر جوينده بوديم( عاليه ) 10-چوب چادو:يازده اينچ از چوب ماهوگاني انعطاف پذير با دم تك شاخ 11-دسته جارو: آذرخش ( ولي خيلي فرق نمي كنه ) 12- علاقه ها : دنبال سيريوس گشتن (آخه پسر عموي پسر عموي منه) 13-توانمندي ها : جنگيدن با لرد سياه و مرگ خواراش 14- معرفي كوتاه: تو جبهه سفيد كار مي كنم تورو خدا اين بار تاييد شه
تائید شد(کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/5/3 9:06:21
نام : کینگزلی شکلبولت سن : 40 تاریخ تولد : 1/1/1965 جنس : مرد تحصیلات: کاراگاه وزارت سحر و جادو رنگ چشم : مشکی گروه : من عضو محفل ققنوسم مو : کچل هستم ظاهر کلی: پوست تیره، قدّ بلند، کچل، دو گوشواره ی طلایی به شکل حلقه در گوشهام نام مستعار: شکلبولت کویدیچ: من عضو تیمی نیستم چوب جادو : 30 سانتی، از جنس چوب سپیدار دسته ی جارو : شهاب 260 علاقه ها: خدمت به محفل و تبرئه کردن سیریوس بلک توانمندی ها : جاسوسی برای محفل در وزارت سحر و جادو گروه:راونکلاو تعریف کلی :
تاييد نشد..شخصيت قبلا توسط فرد ديگري اختيار شده است..كرام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/5/2 13:16:36
عمیقترین نوع دوستی رابطای است که علاقه و محبت طرفین به همدیگر بیش از نیازشان به یکدیگر باشد.
ناظر عزیز سلام من همین الآن متوجه شدم که از بخش ایفای نقش حذف شدم و فقط جزو کاربران عضو به حساب میام میتونین دلیلش رو به من بگین چون مدتها قبل من از طرف پروفسور مک گونگال تایید شده بودم و در حال حاضر واقعا نمی دونم چه اتفاقی افتاده ممنون میشم اگه هر چه زودتر جوابم رو بدین چون خیلی گیج کننده است و من تا یک هفته پیش ایفای نقش رو داشتم. شما از تاريخ 4 خرداد ا تاريخ 25 تير در انجمنخاي ايفاي نقش پستي نزديد..طبق قوانين سايت ايفاي نقش شما واگذار گرديد...((كرام))
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط املاین ونس در 1384/5/1 23:44:00 ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/5/2 13:12:50
نام:كنت نام خانوادگي:تاولر سن:13سال تاريخ تولد:20\5\1992 عضو گروه:گريفندور تحصيلات :سال سوم علاقمندي:کویدیچ ودفاع دربرابر جادوي سياه اطلاعات بيشتر:تنها فرزند يك خانواده اصيل جنس:زن نام مستعار:اسم خودم(مهسا) رنگ چشم:عسلي مو:خرمايي ظاهركلي:قد بلند.خوش تيپ نام كامل:كنت تاولر توانمنديها:بسيار صبور.ارام.فداكار چوب جادو :پر ققنوس دسته جارو:اذرخش کویدیچ:با اينكه استعداد دارم عضو تيم نيستم.
تائید نشد , این شخصیت قبلا گرفته شده(کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مهسا در 1384/5/1 12:51:09 ویرایش شده توسط مهسا در 1384/5/1 12:54:40 ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/5/1 13:05:22 ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/5/1 13:25:25 ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/5/1 16:42:21
ساده زندگي كن!سخاوتمندانه عشق بورز!عميق توجه كن ومهربانانه سخن بگو.
نام : اما ک.م( نوه ی گاردیک)Emma Km سن : 13 تاریخ تولد : 1371 جنس : دختر تحصیلات: سال سوم هاگوارتز رنگ چشم : سیاه گروه : گریفندور مو : سیاه ظاهر شکلی: بدک نیستم نام مستعار: هرمی کویدیچ: جوینده چوب جادو : پر ققنوس ( لنگه یجدم) دسته ی جارو : نیمبوس 2000 علاقه ها: هرمیون گرینجر زبان انگلیسی توانمندی ها : درس خواندن خوب نابغه ی زبان انگلیسی تعریف کلی : من اما نوه ی نوه ی نوه ی گاردیک گریفندرم ولی مامانم ماگل است و فامیل عمو ورنون
تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط در 1384/5/1 2:17:55 ویرایش شده توسط در 1384/5/1 2:20:40 ویرایش شده توسط کریچر(gray elf) در 1384/5/1 11:33:15