شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
phantom(شبح): شکل صورت:نا معلوم سن:نا معلوم(99999999999999999999999999999999) سمت:جادوگر سیاه نیروی اصلی:جادوی سیاه دارای سرعت زیاد کار:نابود کننده جادو گرهای شرور(بخصوص لرد ولدمورت و افراد او)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
666 من جادوگر سیاهم ولی نابود کننده جادوگران شرورم
خوب با اینکه الن سال پنجمم ولی یه بار دیگه خودمو معرفی میکنم
من ویکتورکرام هستم اسطوره کوییدیچ در جهان در حال حاضر معاون اول وزیر اعظم سحر و جادو میباشم 23 سال سن دارم بدون صغر سن!!!!!! لیسانسو استاد کردم دارم برای فوق می خونم(یا خر میزنم) رشتم آماره و امار همه رو دارم مخصوصا تو دانشگاه شهید بهشتی از سال 77 هری پاتریستم و مانند همه این کتابارو پشت ویترین میدیدم محل نمی ذاشتم تا دیدم 3 تا از این کتابها پشت سر هم رتبه اول فروشو داشتن!!! کنجکاو شدم و خوندم و دیگه نتونستم ترکش کنم هی دارم به هرمیون میل میزنم از بلغارستان محل نمی ذاره میگه فقط رون منم افسردگی گرفتم گفتم حالا که اینطوره از سفیدا متنفرم رفتم جزو سیاها بههر حال با خیانت به مرلین به کینگزلی پیوستم و کارنامم رو پر بارتر کردم بیشتر علاقه به طنز نویسی دارم نه فحش نویسی از همه نوع کتاب خوشممیادو خوندم دیگه بسته نفسم برید موفق باشید بای
باعرض سلام خدمت تمام شما جادوگران و ساحره های عزیز. من خیلی وقته که اینجا عضوم اما متاسفانه وقت و حوصله نوشتن نداشتم چون فارسی نوشتنم بی نهایت کند و سخته و برای خودش ستمیه. خوب همه بهم می گن دی جی، شما هم بگین دی جی. خوبیت نداره بنده 19 سالمه و در تهران زندگی می کنم. اگه بخوام از آشنائی خودم با هری پاتر بگم، چندین سال پیش زندانی آزکابان رو دست یکی از اقوام دیدم و ازش پرسیدم که این کتاب چیه و اون توضیح مختصری داد و من کنجکاو و رفتم و هر چهار جلد رو گرفتم و تا همش تموم نشد زمین نگذاشتمش. بعد هم که کتاب 5 اومد و با چند تا از دوستان مشغول ترجمه شدیم و در وبلاگ دوست خوبم، محمد قرار می دادیم. تا ترجمه خانم اسلامیه بیرون اومد و کار ما هم تعطیل شد. البته خاطره اون 11 فصل ترجمه برای همیشه در ذهن من خواهد ماند. بعد از اون برای مدتی از دنیای جادوگری دور بودم تا یک گروپ زدم به نیت اینکه تمام عاشقان هری پاتر رو دور هم جمع کنم که به حمد الله تا حدی موفق بودم. لزومی به لینک دادن نمی بینم چون علی جان مدت هاست مارو شرمنده کرده و لینک گروپ رو در صفحه اول و در قسمت دوستان زده. خوب فکر کنم به اندازه کافی از خودم و تاریخچه آشنائیم با هری پاتر و فعالیت هام در این زمینه گفته باشم.می بخشید که پر چونگی کردم و سرتون رو به درد آوردم اما معرفی نامه همینه دیگه
خوب اشکال نداره من دوباره معرفی می کنم! من بلا هستم..قبل از اینکه خوشحال باشم بگم که 21 سالمه..دانشجوی سال آخر فیزیک دانشگاه..فلان فلان!تهران هستم. از حدود آبان پارسال هری پاتری شدم..دوستمو تو دانشگاه مسخره می کردم که بابا پاشو خجالت بکش این بچه بازی ها چیه..بعد منو اغفال کرد..و باعث شد من تا سر امتحانای ترم همه 5 سری رو بخونم..که این کار باعث حذف اضطراری یکی از درس های گرایشیم شد! بعد توی فرجه های امتحانای ترم جلد 5 رو خوندم! و اون ترم با نمرات درخشان تموم شد... بعد من در بخش اغفال کردن دانشجویان مشغول به کار شدم و 2 نفر رو خفن هری پاتری کردم! دیگه...هووووووووم...همینا فکر کنم! از همه بیشتر هم از اسنیپ خوشم میاد..از آمبریج متنفرم! دوس دارم پاتر رو هم همچین بزنم تو کله اش که با صورت بخوره زمین! شپپپپپپلخ صدا بده... مینروا رو دوس دارم گلوشو بگیرم صداش در نیاد! هوووممم آلبوس رو دوس دارم یه آدامس بچسبونم تو ریشش هومم هووومم.. تو دانشگاه هم به فرد معروفم! دوستمم جرجه! و مارو به عنوان دوقلو های دانشگاه هم می شناسن! پس من بلا هستم خوشحال هستم! :bigkiss:
خوب من هم هرمیون هستم ,خوشحال هستم . عاشق فیزیکم با جیمز هم موافقم که هیچ چی مثل انگلیسیه کتاب ها نمیشه . وای به حال روزی که بخواهم فلسفی حرف بزنم . هیچ کی نمیتونه منظورم را بفهمه غیر از هولمز عزیز . اولی که خوندمش عاشق کتاب نشدم اما کمی بعد که انگلیسیشو خوندم .... بعدش دیگه تو مدرسه بهم میگفتن پاتر ... البته قبلش نیوتون بودم !!! اه نمیدونید چه بی بخار بودن فقط 3 نفر تو کلاس هری پاتر را خونده بودیم !!!! واقعا" که ... از اول خرداد هم با سایت ایران اچ پی آشنا شدم و ترکوندمش . با 600 تا ارسال خوب البته به نظر لوسیوس 600 تا خضعبلات اوقات خوشی اونجا داشتیم تا اینکه دچار بیگ بنگ شد .بعد اومدم بساطمو اینجا واز کردم . تازه دریکو تو منظورت کدام لوسیوس؟ هان ؟وای به حالت اگر منظورت سر لوسیوس مالفوی باشه !!!! :ydevi:
چه میکنه این رودی ....!!!! اینجا قبلا" 7 صفحه نبود ؟ الحق که خوب درسایی که بهت یاد دادم را یاد گرفتی اااا ... دارکلی چرا اومدی؟ میخواستم به عنوان غایب ترین عضو سایت معرفیت کنم ! نه شوخی کردم خوشحالم اومدی. آقای ناظر خشن ... من از شما و همینطور رودی دعوت به عمل میارم که .. اهم یک تیم ناظر بسازیم اهداف را استاد کنیم نظرت چیه ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
سلام به همگی من کاوه 17 سالمه یادم نیست دقیقا کی بود ولی یه بار با داییم اینا رفتیم طرفای نوشهر که پسر داییم سهیل کتاب هری پاتر و تالار اسرار رو آورده بود با خودش من زیاد تعریفشو شنیده بودم ولی دنبالش نرفته بودم اون موقع همونجا در 39 ساعت خوندمش و هری پاتریاکیه من شروع شد. اگه تو زندگی فقط یک انتخاب داشته باشم اونم کامپیوتر و اینترنته تو کار خدمات هاستینگ و میزبانی و طراحی هستم موسیقی هم فقط کریس د برگ و پینک فلوید دوست دارم گیتار هم بعضی وقتا میزنم (یعضی وقتا یعنی اون فاصله ای که تا بالا اومدن ویندوز هست ) اینم سایتم : www.iranapache.com
من گفتم منم خودمو معرفي كنم كم نيارم منم چو چانگم اولين بار هم اين كتاب رو مامان بزرگم بهم كادو داد(كتاب 4 رو)اوايل اصلا ازش خوشم نيومد چند بار بخش اولش رو خوندم ولي ول كردم(اون موقع نمي دونستم موضوش جادوگريه وگرنه درسته قورتش مي دادم ) به هر حال بعد از دو سال طلسمش شكسته شد و منم هري پاتر خون شدم :ylash: راستي به اين ترتيب كتاباشو خوندم: اول:4 بعد:2 بعد هم يك،سه،پنج ديگه چيزي نمونده نه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نوشيدني چي ميل داريد؟ :pint: choي سابق پری دریایی: