جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 29 اردیبهشت 1387 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اگه مایل به ادامه‌ی بحثی، میتونی توی نحوه دنبالش کن

به اندازه ي كافي بر سر اينكه مرغ يك پا دارد يا نه بحث شده.

بنده فقط نظرم را در مورد پاسخ شما دادم.همان طور كه سايرين نظر ميدهند.
خود پرسي هم نقل قول ميكنه و جواب ميده اگر دقت كني.

پاسختان نيز دردي از بنده دوا نكرد و اين اصلا مهم نيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

نقل قول:
بزارین اینطوری فرض کنیم که کار مدیران اشتباه بوده! چیزیه که فکر کنم خیلیا باهاش موافقن!
عملکرد افراد در مقابل کار (اشتباه) مدیران، خلاف قوانین بوده! یه چیزی وجود داره به نام بلیت، و اینکه یوزر پسورد خودتون رو در اختیار دیگران ندین و کسی که بلاک شده به خاطر اینه که از اون به بعد پستی ازش توی انجمن زده نشه! وگرنه چرا بلاک کرده؟ حتی اگه غلط باشه!
به خاطر همین موضوعا! بقیه‌ی اتفاقا پیش اومد

بايد يه توضيح كوچيك بدم.اطلاعات بنده اينگونه ميگويد كه طبق قوانين بلاك سه روزه نداريم.در نتيجه اگر مديري ،فردي را بلاك كند و بگويد كه
" پس از سه روز شناسه ي شما باز خواهد شد"
آن مدير خلاف قوانين عمل كرده.

در نتيجه شروع حركت غير قانوني بوده(جدا از اينكه آيا حركت درستي بوده يا نه)

تا جایی که من می‌دونم! چیزی به نام بلاک بدون مدت هم وجود نداره! بارون خون‌آلود نگاه کرد و دید که احتمالا با سه روز بسته شدن مشکل حل میشه! یا حالا هرچی! کاری ندارم!

وقتی که هیچ‌کدوم رو نداشته باشیم، هر کسی می‌تونه هر طور که خودش بخواد عمل کنه

یه قانون اینه!: وقتی قانونی نباشه، هر مدیری میتونه بسته به شرایط موجود تصمیم خودش رو بگیره!
چون تا الان همچین چیزی پیش نیومده بود! مطمئناً هم اگه اون موقع باز می‌شد و آرشام اون حرکت رو انجام نمیداد، علی نمیومد بگه که بلاک مدت‌دار نداریم!

پس قانونی نبوده که خلافش عمل بشه!

پ.ن: سوالات از من پرسیده شده و این حرف شما هم انتقاد و پیشنهادات نبوده

نقل قول:

* این تاپیک صرفا به این خاطر ایجاد شده که با اعضای سایت بیشتر آشنا بشیم ، نه به این خاطر که کسی تحت فشار قرار بگیره یا محاکمه بشه !

* اعضای محترم ، لطفا تا زمانی که مهمان برنامه ، پست پاسخ به سوالات رو ارسال نکرده ، در این تاپیک پستی ارسال نکنید .

* هر پیشنهاد ، نظر و انتقادی که درباره نحوه کار این تاپیک دارید ، میتونید بعد از ارسال پاسخ توسط مهمان ، اون ها رو در همین تاپیک مطرح کنید ، تا در همینجا بررسی بشن .

اگه مایل به ادامه‌ی بحثی، میتونی توی نحوه دنبالش کنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/2/28 16:54:58
!
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 12:31
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی جون!
این خیلی باحاتر از صندلی داغ گریف شده!
همینطور ادامه بده!
تا قبل از این من راجر رو یه جور دیگه فرض میکردم.ولی مثل اینکه 180 درجه با اونی که من فکر میکردم فرق داره.

جالب بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 10:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

راجر دیویس :
نقل قول:
بعدا یه چیزی به ذهنم رسید، اونم اینکه خیلی بهتر میشه اگه سوالاتت تک‌جمله‌ای باشه! و فقط مربوط به یه موضوع

(مثل سوال اولت) که خیلی قاطی بود!

هووم ، به نظرم اینطوری باشه بهتر هست ، موارد و سوالات زیادی هست و سعی میکنم در بیشتر مواقع اونها رو ادغام کنم ، چون اگر هر موضوعی رو در یک سوال بپرسم ، واقعا مصاحبه خسته کننده میشه ! همینطوری با چهل سوال مهمان ها خسته میشن و اونطوری با صد تا سوال یه مقدار ... !

ولی خوب ، سعی میکنم سوالات نا مربوط رو یکی نکنم با هم !

حسن مصطفی :
نقل قول:
به پرسي:شما مصاحبه ميكني تا نظر ديگران را نسبت به خودت بدوني؟
به مصاحبه هاي تالار گريفيندور يه نگاه دوباره بنداز،از هشتاد درصد(به بالا) افراد،نظرشان را در مورد پرسي ويزلي پرسيده اي.

اينجا هم همون روند داره تكرار ميشه.درسته كه زحمت ميكشي ولي اگر قراره نظر همه رو در مورد خودت بدوني،پيام شخصي و مسنجر خيلي كارت رو راحت تر ميكنه.

هووم ، شما چهل سوال میبینی اینجا ، فقط عبارت شناسه نمایشی من مشکل داره ؟ کلا توی هر مصاحبه من سوالاتی میپرسم که به عموم اعضای ایفای نقش مربوط میشه و یکی از اون افراد خودم هستم .

در مورد تالار گریفیندور هم ، در همه مصاحبه ها همینطور هست و شما که تسلطت به مصاحبه های اونجا خوب هستی ، میتونی مجددا پست های من رو در تالار خصوصی ؟! بررسی کنی و اونجا دلیل اینکه اسم خودم رو میارم وجود داره .

در هر صورت هر انتقاد و پیشنهادی رو همونطور که گفتم بشدت استقبال میکنم ازش ، ولی اگر بجا و از روی منطق باشه ، این مورد هم یک چیز سلیقه ای هست و تغییرش نمیدم ، چون نیازی به این کار هم نیست و خدشه ای به مصاحبه وارد نمیکنه .

استن شانپایک :
نقل قول:
به پرسی پرسی جوون .. یه پیزی .. به نظرم این که تو میای و بعد از هر مصاحیبه ای یه جوری به بعضی جواب ها جواب میدی .. کارو یه نمه لووس کرده . به نظر من بهتره اینکارو یه خورده جدی تر دنبال کنی !

ممنون از نظرت استن عزیز ، لطف داری ... در مورد نظر خودم ، اگر منظورت طنز بودن یکسری از حرفا هست ، مشکلی نیست ، بیشتر رعایت میکنم . ولی پستی که به عنوان مصاحبه هست جدی هست و پستی که من بعد از مصاحبه میزنم ملاک تائید یا رد حرف مهمان نیست و فقط یه نظر شخصی هست مثل سایر نظراتی که داده میشه و عموما مربوط به من و اون مهمان هست مواردی که شامل میشه پستم . ولی ممنون بازم ، بیشتر رعایت میکنم

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 28 اردیبهشت 1387 00:05
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی .. واقعا زحمت میکشی و داری عالی نتیجه میگیری

به پرسی و حسن با هم :

نقل قول:

انتقاد
به مصاحبه هاي تالار گريفيندور يه نگاه دوباره بنداز،از هشتاد درصد(به بالا) افراد،نظرشان را در مورد پرسي ويزلي پرسيده اي.

اينجا هم همون روند داره تكرار ميشه.درسته كه زحمت ميكشي ولي اگر قراره نظر همه رو در مورد خودت بدوني،پيام شخصي و مسنجر خيلي كارت رو راحت تر ميكنه.

به حسن .. خوب درسته که تو بعضی سوالا شخص مصاحبه گر در مورد خودش میپرسه ...ولی این دقیقا به این منظره که ذهن طرف مقابلو بریزه رو کاغذ .. مثلا نمیتونه تو سوالاش هی بگه نظرت در مورد شخص ایکس چیه .. چون در اصل این نقل قول ها بین خودشون اتفاق افتاده !

به راجر :
مصاحبت خوب بود .. و از همه بهتر این بود که تو جواب دادن تفره نمیرفتی !

به پرسی

پرسی جوون .. یه پیزی .. به نظرم این که تو میای و بعد از هر مصاحیبه ای یه جوری به بعضی جواب ها جواب میدی .. کارو یه نمه لووس کرده . به نظر من بهتره اینکارو یه خورده جدی تر دنبال کنی !

کارت عالیه و ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1387 23:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به راجر عزيز خسته نباشيد ميگم...مصاحبه ي خوبي بود.

نقل قول:
حسن مصطفی: مشکوک!

نقل قول:
بزارین اینطوری فرض کنیم که کار مدیران اشتباه بوده! چیزیه که فکر کنم خیلیا باهاش موافقن!
عملکرد افراد در مقابل کار (اشتباه) مدیران، خلاف قوانین بوده! یه چیزی وجود داره به نام بلیت، و اینکه یوزر پسورد خودتون رو در اختیار دیگران ندین و کسی که بلاک شده به خاطر اینه که از اون به بعد پستی ازش توی انجمن زده نشه! وگرنه چرا بلاک کرده؟ حتی اگه غلط باشه!
به خاطر همین موضوعا! بقیه‌ی اتفاقا پیش اومد

بايد يه توضيح كوچيك بدم.اطلاعات بنده اينگونه ميگويد كه طبق قوانين بلاك سه روزه نداريم.در نتيجه اگر مديري ،فردي را بلاك كند و بگويد كه
" پس از سه روز شناسه ي شما باز خواهد شد"
آن مدير خلاف قوانين عمل كرده.

در نتيجه شروع حركت غير قانوني بوده(جدا از اينكه آيا حركت درستي بوده يا نه)

انتقاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1387 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

نقل قول:
ولی ضعفش: سوالای زیادشه و اینکه برای بعضیا مخصوصا تو گریف فقط هدفی برای بالا بردن پست شده... !

هوووم ، قبول ندارم این رو !

من سوالات رو تا اونجایی که ممکن بود کم کردم ! اینجا با هر کسی یک بار مصاحبه میشه و اون مصاحبه باید طوری باشه که وقتی فردی سه سال دیگه هم اون مصاحبه رو خوند ، ارزشش رو داشته باشه ! و گرنه میشه سوالات رو فقط محدود به یه بازه زمانی خاص کرد و با 15 تا سوال سر و تهش رو هم آورد !

در مورد گریف هم ، من خودم گفتم که این تاپیک ها برای اظهار نظرات آزاده و هر کسی هر نظری داره میتونه ارائه بده ، حالا چه سوال باشه و چه ابراز نظر در مورد مصاحبه و مهمان و این موارد ! چون این یه چیزه عادی هست و فکر میکنم باعث جذابتر شدن مصاحبه ها میشه ، چون اگر مثلا در صدا و سیما مصاحبه ای رو ببینیم ، بعد از اون مصاحبه با هر کسی که ببینیم صحبت و تبادل نظر میکنیم که مثلا اون مصاحبه رو دیدی ، حرفاشو شنیدی ، چه چیزایی گفت و ... ! اینجا هم دقیقا همونطوره و به نظرم چیزی هست که جالب تر کرده اینجا رو .

بعدا یه چیزی به ذهنم رسید، اونم اینکه خیلی بهتر میشه اگه سوالاتت تک‌جمله‌ای باشه! و فقط مربوط به یه موضوع

(مثل سوال اولت) که خیلی قاطی بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1387 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خوشحالم از اینکه شرکت کردی ، بالاخره فرصت شد که باهات بیشتر آشنا بشیم راج !

یه چیزی رو همین ابتدا بگم ، با این جوابایی که دادی به کلی اون قضیه ازدواج و این حرفا رو منحل کردی دیگه ، من شده برم سراغ پامفری ، سراغ تو نمیام دیگه

نقل قول:
هووی! کجاش شخصیت اصلی نیست؟ از پرسی که بهتره!

اگه راجر شخصیت اصلی بود من به کلی جادوگرانو هری پاترو ول میکردم ! خیلیم دلت بخواد ، باز پرسی چهار تا بحث و تبادل نظر داره و باز اسمش هست ! تنها چیزی که از راجر وجود داره اینجا غیر از تو یه شناسه نمایشیه که راجر دیویسته !

نقل قول:
کسی که مثلا! فاج بود البته فقط به اسم! واقعا سعی می‌کرد مثل وزیر باشه! شما الان جدا فکر می‌کنی دامبلدور الان دامبلدور

دقیقا ! دقیقا این حرفو قبول دارم ! قبلا اکثر شخصیت هایی که گرفته میشد ، طوری دارنده هاشون رفتار میکردن که تفاوتی بین اون شناسه و شخصیت در کتاب به ندرت دیده میشد ! الان فقط اعضا برای این میان توی ایفای نقش که دسترسی داشته باشن برای پست زدن توی ایفای نقش ! نه ایفا کردن نقششون ! دامبلدورم که اصلا هیچی ! مثلا دامبلدوره ، ولی ما هیچ جلسه خصوصی ای ازش ندیدیم

نقل قول:
و عید دو سال پیش، من دیدم که تنها مدیری که الان تو سایته خودمم به خاطر همین به خودم دسترسی دادم و شدم مدیر انجمن!

امیدوارم تابستون انقدر اعضای آنلاین زیاد باشن که ببینی آخرین مدیری هستی که تو سایتی و خودت همه دسترسی هاتو بگیری

نقل قول:
هیز! کسیه که دختربازه و اینا! خوشتیپ و ورزشکارم هست، و کلا دخترا باید براش بمیرن! البته همه‌ی اینا ساخته‌ی بچه‌های قدی

اول فکر کردم اینا رو به من داری میگی ، سوالو دوباره خوندم دیدم چیزی نگفتم که اینو بگی ! ولی ممنون از این توضیحت ، اگر زودتر میگفتی توی خوابگاه مختلط تو رو جایگزین ماندانگاس میکردیم !

نقل قول:
البته غیر از پرسی که به همون اندازه منفوره! باشد که آدم شود

نخیر ... پرسی یه سری خصوصیت دیگه داره غیر از منفور بودنش که اونا اهمیت بیشتری دارن ! در ضمن پرسی اواخر کتاب هفت آدم شد ، از کجا معلوم شاید اواخر کار ایفای نقش جادوگران ، پرسیم آدم شد

نقل قول:
دو سه سطر رول؟ من بلد نیستم تو سه سطر رول بنویسم

هووم ، اشکال ما هم همینه ! رول نویسی این نیست که شصت خط بنویسیم و یه سوژه ای بدیم و ادامه بدیم ! توی سه سطرم میشه نوشت و اونو اختصاص داد به فضاسازی و توصیف حالت و یک دیالوگ یا ... !

نقل قول:
پرفسور کوییرل: مدیره
مرلین مک‌کینن: بیکار
بارتی کراوچ: غرغرو
پرسی ویزلی: رو اعصاب

ایول ! واقعا لذت بردم ! بعد میگی من هنوزم رفتارم مثله قبله ! فقط اگه کوییرلو به غیر از مدیر چیزه دیگه ای مینوشتی کامل میشد ! در ضمن ، میتونی یه نظرسنجی بزاری و ببینی پرسی رو اعصاب تره یا خودت ! مطمئن باش شناسه های جدیدی برای شرکت توی نظرسنجی ساخته نمیشه و یه راست خودت رنکشو میگیری

نقل قول:
قلم پر تندنویس: خسته کننده! دستم درد گرفت دیگه

برای مهمان خسته کنندست مصاحبه ! حالا چه قلم پر باشه ، چه صندلی داغ و چه مثلث شیشه ای ! ولی چیزهایی که میگه مسلما برای سایرین با ارزشه و جالب ... البته این حرفو به خودت نگیر

نقل قول:
سوالم از تو: چه هدفی داشتی که بحث نحوه رو پیش کشیدی؟

هووم ، اون قضیه یه چیزی بود که اگر به عنوان مدیر انجمن دقت کنی میبینی که هنوز هم اثراتش در سایت وجود داره ! و همینطور برای هر کسی جالبه که نظر مدیران و اعضا رو در مورد این اتفاق بدونه و به دلیل اصلیش برسه ! البته بهتره بگم برای افرادی که به من پیشنهاد کردند این سوال رو بگذارم توی مصاحبه ها بیشتر!

نقل قول:
ولی ضعفش: سوالای زیادشه و اینکه برای بعضیا مخصوصا تو گریف فقط هدفی برای بالا بردن پست شده... !

هوووم ، قبول ندارم این رو !

من سوالات رو تا اونجایی که ممکن بود کم کردم ! اینجا با هر کسی یک بار مصاحبه میشه و اون مصاحبه باید طوری باشه که وقتی فردی سه سال دیگه هم اون مصاحبه رو خوند ، ارزشش رو داشته باشه ! و گرنه میشه سوالات رو فقط محدود به یه بازه زمانی خاص کرد و با 15 تا سوال سر و تهش رو هم آورد !

در مورد گریف هم ، من خودم گفتم که این تاپیک ها برای اظهار نظرات آزاده و هر کسی هر نظری داره میتونه ارائه بده ، حالا چه سوال باشه و چه ابراز نظر در مورد مصاحبه و مهمان و این موارد ! چون این یه چیزه عادی هست و فکر میکنم باعث جذابتر شدن مصاحبه ها میشه ، چون اگر مثلا در صدا و سیما مصاحبه ای رو ببینیم ، بعد از اون مصاحبه با هر کسی که ببینیم صحبت و تبادل نظر میکنیم که مثلا اون مصاحبه رو دیدی ، حرفاشو شنیدی ، چه چیزایی گفت و ... ! اینجا هم دقیقا همونطوره و به نظرم چیزی هست که جالب تر کرده اینجا رو .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/2/27 12:40:33
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1387 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه عالی بود.

خب این مصاحبه خداقل برای من نکاتی داشت :
که مثلا راجر آن اخلاقی رو نداره که فکر میکردم.
با روحیاتش آشنا شدم.
و...
امیدوارم بازم تنها بشی تا به خودت دسترسی های بیشتری بدی:دی

واین نه تنها آشنایی رو در بر میگیره میتونه مورد ضمنی برای فعالیت در سایت باشه.
از پرسی برای ایجاد چنین تاپیکی ممنون و از راجر هم متشکر که شرکت کرد.
فکر میکنم بهترین گزینه مهمان بعدی هم شخصی باشه که راجر گفت.

متشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: پنجشنبه 26 اردیبهشت 1387 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟
رضا، 20، 22 دی 1366، لاهیجان، فعلا تهران در خدمتیم، کارشناسی و مهندسی کامپیوتر گرایش فن‌آوری اطلاعات

مسائل مربوط به سایت جادوگران

2- چه زمانی ، چطور و توسط چه کسی با هری پاتر و سایت جادوگران آشنا شدی در واقع دلیل این آشنایی چی بود ؟ و اینکه فکر میکنی چقدر جادوگران و هری پاتر توی زندگیت تاثیر داشته ، ارزشی داشته برات و اینکه الان پشیمون هستی از این آشنایی یا نه ؟ فکر میکنی جادوگران و هری پاتر تا کی ماندگار و پا بر جا هستند ؟
در مورد زمان، اول یه تیکه از فیلم یک (وقتی در مورد اژدهای هاگرید حرف میزنن) رو از شبکه‌ی باران دیدم، و کلا حال نکردم! نمیدونستم وسط فیلمه و بعدش دوستام در موردش حرف میزدن! و من فحش میدادم بهش! بعد! یه تیکه از فیلم یک رو باز از تلویزیون دیدم! قسمتی که هری وارد سکوی 9 و سه‌چهارم میشه! و خوشم اومد تابستونی که میخواستم برم سوم! بعد از آخرین امتحان رفتم یک تا سه رو خریدم! پولم نرسید 4رو بخرم! و بعدش به ترتیب خوندم و چهارو خریدم و از 5 انگلیسی خوندم! البته اون موقع انگلیسیم در حد بوق بود! و...
اولش همه توی بُعد هفتم جمع شده بودن، ولی کم‌کم یه گروه جدا شد و hp-forum رو روی یه سرور مجانی تاسیس کرد، و اونجا عضو شدم! و یه مدت فعالیت داشتیم و با علی اونجا آشنا شدم! بعد از تموم شدن امتحانای ترم اول که برگشتم دیدم نیست! و کلی دنبالش گشتم و از صاحابش پرسیدم که گفت منحل شده و jadoogaran.com رو یکی دیگه ساخته
خیلیی... بهترین دوستامو من از اینجا پیدا کردم، و اصلا هم پشیمون نیستم!
دامبلدور گفته بود تا زمانی که کسی به من وفاداره من هستم و اینا! یا شایدم برعکس! من وقتی میرم که کسی به من وفادار نباشه!
حالا مهم نیست! ولی تا زمانی که کسی باشه! جادوگران فعال می‌مونه! در مورد هری پاتر، چیزی مثل اون بوجود نمیاد! شاید یه کتابی بیاد که چند برابرش فروش داشته باشه، ولی هری پاتر نمیشه، همون طوری هم که هری پاتر، جای ارباب حلقه‌ها رو نگرفت!

3- راجر دیویس ! کاپیتان کوییدیچ و عضو راونکلاو و همینطور همراه فلور دلاکور در جشن یول بال ! چطور شد و چه دلیلی داشت که خواستی وارد ایفای نقش بشی و به چه دلیل این شخصیت رو انتخاب کردی ؟ زمانی که عضو ایفای نقش شدی ، شخصیت های اصلی زیادی آزاد بود و میتونستی اونها رو انتخاب کنی ، ولی چرا این شخصیت که در رده شخصیت های اصلی هم قرار نمیگیره رو انتخاب کردی ؟ چه مدیری برای ورود به ایفای نقش تائیدت کرد و چقدر سختگیری کرد برای تائید کردنت ؟
خب من اول عضویتم شناسه‌م رضا بود، وقتی که کینگزلی پیشنهاد داد که شناسه‌ها هری پاتری بشن
بعد من فلیت‌ویک شدم، و به بعد به خاطر تدریس درس تاریخ جادو، یه مدت بینز بودم! بعد از اون شدم راجر دیویس!
که البته همه‌ی اینا در یه یوزر بود!
دلیل خاصی نداشت! من خودم به خاطر اینکه راجر دیویس، مسن‌ترین فرد در ریون‌کلاو بود اونو انتخاب کردم، حوصله‌ی شخصیت‌های اصلی رو نداشتم، به دردسرشون نمی‌ارزید و البته، ریون رو می‌خواستم! هووی! کجاش شخصیت اصلی نیست؟ از پرسی که بهتره!
هری بهم دسترسی داد، اون موقع تاییدی نبود و البته الان اگه بری نگاه کنی، پستی از من نمی‌بینی، یه موقع هم که به خاطر کنکور نبودم و برگشتم، کریچر تاییدم کرد! سخت‌گیری هم نبود اصن!

4- این سوال رو از مهمان ها نمیپرسم ، ولی تو یکی از اعضای قدیمی سایت هستی و مسلما از اوایل کار ایفای نقش هم حضور داشتی ، میخوام بگی که جو ایفای نقش اون زمان چطور بود ، چقدر فعالیت داشت ، چه شکلی بود بخش های ایفای نقش و هر چیزی که خودت در این زمینه لازم میدونی بگی .
جو ایفای نقش همه‌ش دعوا بود، و کل‌کل! و خب ملت بیکار زیاد بود و صمیمی هم بودن! ساده بود! و بسیار خنده‌دار!
یادمه یه سری میومدم که یه جا پست بزنم، ذخیره میکردم و پست‌های قبل رو می‌خوندم و وقتی آن میشدم که پستم رو بفرستم، میدیدم یه صفحه‌ی دیگه اضافه شده... خیلی ضدحال بود

5- کل سایت نسبت به اوایل عضویتت جو و جذابیت و کارآییش چطور هست ، حالا چه از لحاظ ظاهری ، انجمن ، مدیران ، اخبار ، موضوعات و کلا فعالیت ها ! چند فرق کلی قبل نسبت به الان رو بگو ، فکر میکنم برای افرادی که در گذشته نبودند جالب باشه .
قسمت انجمن‌ها جو مسخره‌ای داره، سیاسی شده! ظاهرش خیلی جیگره، مخصوصا این تم آبی! مدیران هم هستن سلام میرسونن! اخبار هم که ترکوندن دیگه! چی میخوای!؟
قبلاً میتونستی خیلی راحت یه پی‌ام توی مسنجر به مدیرا بدی و کارت راه بیفته، ولی الان اینطوری نیست! کلا وقت نمیشه!

6- بهترین و بدترین اتفاقی که راجر دیویس در سایت تجربه کرده چه چیزی بوده ؟
بهترینش دوستام! و بدترینش این که مجبور شدم ملتی رو بلاک کنم! خودم خوشم نمیاد ولی بعضی وقتا آدم مجبوره... !

7- بهترین بخش حاضر سایت کدوم بخش هست ، بخشی که به خاطر بروز بودنش به دیدنش نری و هر زمانی که آنلاین شدی تمایل به سر زدن به اون بخش رو داشته باشی و فکر میکنی دلیلش چی هست که از نظرت بهترینه ؟ همینطور بهترین تاپیک سایت از نظرت چه تاپیکی هست ؟
تالار ریون‌کلاو، چون تمام زندگیم اونجاست!
اخبار! که معلومه!
بهترین تاپیک سایت الان رو نمیدونم! اگه هم چیزی باشه دست مرگ‌خواراست!
ولی قدیم تاپیک محفل به روایت فتح(؟) فک کنم! توی محفل ققنوس! غیر قابل تصور بود! چن وقت پیش، وقتی که دوباره برای محفلیا باز شد و به صورت محل تمرین در اومد، برای بار چندم پستاشو خوندم، هنوزم جالب بودن

8- در حال گرفتن بک آپ از کل اطلاعات دیتابیس هستی و در کنارش سعی داری یکی از مقالات سنگین انگلیسی در زمینه هری پاتر رو ترجمه میکنی برای بخش مقالات ، پیامی از طرف یکی از مدیران در مسنجر برات فرستاده میشه که از تلاش هایی که در سایت کردی تشکر کرده و گفته که دیگه نیازی به فعالیتت در سایت به عنوان مدیر نیست و اگر تمایل داشته باشی میتونی مثل یک کاربر عادی به فعالیتت ادامه بدی ، عکس العملت چی هست ، به مدیر مذکور چی میگی و چه کاری میکنی ؟

غیر از بک‌آپ که وظیفه‌ی منم نیست (فقط قسمت مقالات به من مربوطه و اونم 2 مین بیشتر طول نمیکشه) کاری نمی‌کنم که حتما به دسترسی مدیریت نیاز داشته باشه!
میگم ممنون خیالم رو راحت کردین! و می‌تونم با خیال راحت به بقیه‌ی کارام برسم

9- اولین عضو راونکلاو هستی ، همونطور که به اعضای راون هم پوشیده نیست ، زحمات زیادی برای انجمن مذکور کشیدی و توی ساخت و رونق گرفتنش تلاش زیادی کردی و میتونم بگم که الان راونکلاو وجودش رو مدیون تو هست ، مدت ها هم به عنوان ناظر راون فعالیت کردی ، چی شد که بی مقدمه ! به عنوان مدیر انتخاب شدی و دسترسی بهت داده شد ؟ کار خاصی کرده بودی یا ... ؟ چه مدیری باهات در مورد مدیریت صحبت کرد و پیشنهاد این کار رو به تو داد و اینکه چطور شد که بعد از مدتی مدیر انجمن شدی ؟ و اینکه از مدیریت خودت چقدر راضی هستی و فکر میکنی اعضا چقدر راضی باشند ؟
خود اعضای ریون میدونن که من اون چنان هم زحمت نکشیدم، ققنوس اونجا رو خیلی ترکوند، چند بار قهر میکرد، بعد با یه شناسه‌ی دیگه میومد!
بی‌مقدمه؟ این یعنی چی؟ برای مدیر شدن مقدمه میخواد؟ یا اینکه شما مثلا مقدمه‌شو نمیدونی؟
خب دیدن مدیر کم دارن و من رو مدیر کردن، فکر کنم اینطوری قابل قبول باشه! نه؟ در مورد اینکه چرا من؟ باید بگم که قبلا بعضی از مدیرا منو می‌شناختن و چندتا کار هم برای سایت انجام داده بودم!
کلا همه‌ی مدیران در این مورد یه دور حرف زدن با من!
و عید دو سال پیش، من دیدم که تنها مدیری که الان تو سایته خودمم به خاطر همین به خودم دسترسی دادم و شدم مدیر انجمن!
خودم از مدیریتم راضی نیستم، چون وقتم وحشتناک کم شده! نظر اعضا هم باید از خودشون بپرسی!
من تو کار ملت کم دخالت میکنم

10- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟
چه سوال سختی سامانتا ولدمورت 26 مهر!
دورادور خیلیا رو میشناسم، جیمز هری پاتر که الان هستش رو می‌خوام بیشتر بشناسم !

11- در رول نویسی از سبک های جدی ، طنز ، بیناموسی و تلفیق جدی و طنز کدوم رو میپسندی و اینکه نوشته های چه کسانی رو در این سبک ها بیشتر از سایرین میپردازی ؟ و خودت اگر قرار باشه بنویسی کدوم سبک رو ترجیح میدی ؟ اگر من همین سوال رو در مورد مقالات بپرسم چه جوابی داری ، چه بخشی از مقالات رو ترجیح میدی ، در واقع چه موضوعی ؟
طنز، کلا جدی رو نمی‌خونم! بی‌ناموسی، کپی‌رایتش بای اعضای ریونه، بقیه سایت رو به بوق تبدیل می‌کنن! ولی اعضای ریون، یه جوری می‌نوشتن که ...! نمیدونم ولی جنبه‌ی طنز داشت!
جدی رو نمی‌خونم ولی این قبرستان و کار بچه‌های هافل قشنگ بود!
طنز فرمانروای تاریکی، پیگوبجن قدیم! و گیلدروی!
بی‌ناموسی: آوریل و برادر حمید و ققنوس
من خودم طنز می‌نویسم!

مقالات تحلیلی و نقدی! اونم البته در صورتی که کپی‌پیست نباشه!

12- روز هفده آبان ماه سال هشتاد و چهار در سایت جادوگران عضو شدی ، مسلما هر کسی ، حتی مدیر سایت روزی با سایت مشکل داشته ، چیزی از بخش هاش نمیفهمیده ، بلد نبوده چه کاری باید بکنه توی سایت ، نمیدونسته چه بخش هایی وجود داره ، چطور باید پست بزنه و غیره و غیره و غیره ! چه کسی برای اینکه توی سایت راه بیفتی و بخش ها رو یاد بگیری کمکت کرد یا اینکه همش حاصل تلاش خودت بود ؟
من در روز 30 دی 82 عضو شدم، ولی یکی از مدیران زحمت کشید و وقتی استعفای خودمو از نظارت دادم، آیدیمو پوکوند، و در 17 آبان دوباره عضو شدم و بعداً هم هری شناسه‌هام رو به هم پیوند زد!
این واژه‌ی مسلما رو خودت اضافه می‌کنی ...؟ باید بگم قبل از جادوگران من تجربه‌ی استفاده از فروم رو داشتم! فقط یه سری چیزها مثل ناظر بودن، اونم فقط در حد قوانین! رو بلد نبودم!
ما اون موقع اینقدم بوق نبودیم، از اسامی سر درمیاوردیم! البته اشکالات رو از علی یا فرهاد یا مملی می‌پرسیدم!

13- انتخابات ترین ها ! انتخاباتی که از اوایل فعالیت انجمن ها به وجود اومد و در حال حاضر به نوزده انتخابات رسیده ، انتخاباتی که در گذشته نقش موثری در این داشت که از بین خیلی از بهترین ها ، بهترینشون انتخاب بشه ! اگر من بهت بگم که برای عناوینی که وجود داره ، ترین های این ماه رو انتخاب کن از نظر خودت ، برای هر عنوان چه کسی رو انتخاب میکنی ؟ و اینکه در کل نظرت در مورد برگزاری این انتخابات چی هست و اینکه ما میبینم در انتخابات ، افرادی که یک سال اثری ازشون در سایت دیده نمیشد ، لاگین کردند و رای دادند ، تا سال بعد چی هست ؟!
وقتی دوباره اومدم با این موجود مواجه شدم و کلا هم با ترین‌ها مخالفم! چون می‌بینین که سیاسیه باز!
و چون این ماه انجمن‌ها رو درست ندیدم، نمیتونم نظر بدم!

متاسفانه ماژول نظرسنجی امکانات خوبی نداره، که بخوای محدود کنی!

14- اطلاعی ندارم از اینکه از انتخابات قبلی وزارت سحر و جادو اطلاع داری و در جریان بودی یا نه ، ولی میخوام بدونم که نظرت در مورد وزیر چی هست و فکر میکنی که چقدر کار میتونه انجام بده و باعث ارتقای کیفیت سطح رول پلیینگ بشه ؟ میدونی که همیشه فشار بسیار زیادی روی وزیر بوده ، هر کاری که انجام داده زیر ذره بین رفت و بحث های زیادی سر وزارتش صورت گرفته ، فکر میکنی این موارد چه تاثیری روی وزارت یک فرد داره و این رو هم در نظر بگیر که تعدادی از وزرا به همین دلایل کنار کشیدند ؟
وزیر کاری نمیتونه بکنه، اون فقط صرفاً یه سوژه‌س! ولی خب سوژه‌ایه که خیلی میشه روش کار کرد
حدودا 3 سال پیش! کسی که مثلا! فاج بود البته فقط به اسم! واقعا سعی می‌کرد مثل وزیر باشه! شما الان جدا فکر می‌کنی دامبلدور الان دامبلدوره؟
چون تنها چیزی توی سایته که به انتخاب خود اعضاست، باری که روی وزیر میاد بیشتر از دامبلدور یا ولدمورته! به خاطر همین هم سریع میدون رو خالی میکنن! و البته همیشه کسانی هستن که فقط دنبال ایراد گرفتنن

15- مدتی مدیر بی حاشیه و میتونم بگم آرومی ! بودی ، خیلی کم توی بحث های عمومی نظر میدادی و به ندرت میشد دید که پستی با لحن تند بزنی ... ولی بعد از مدتی گویا قرار دادی بود و لغو شد ! زیاد در بحث های مربوط به انجمن ها و ناظرین و در کل انجمن ها شرکت میکنی و نظر میدی و پستهای کمی با لحن تند نزدی ؛ دلیلش این تغییرات چی بود ؟

چیزی لغو نشده، منتهی من به هر سوالی، مطابق همون پرسش جواب میدم!
من در چیزی که بهم مربوط نیست نظر نمیدم، مثل همین انتخاب وزیر و یا هاگوارتز که دست بقیه‌ی مدیران بود! یا قبل از مدیر انجمن شدنم، در مورد انجمن‌ها! ولی در مورد انجمن‌ها و ناظرین، همونطور که الان می‌بینی من عضو گروه مدیران انجمن هستم! به خاطر همین یکی از وظایفم جواب دادن به سوالاست و نظر من هم خواسته میشه

16- چند ماه گذشته تعدادی از اعضای ایفای نقش ، در بحث هایی که صورت گرفت در نحوه برخورد و گفتگو با مدیران ، شناسشون بسته شد بصورت همیشگی ! نظرت در مورد اون اتفاق چی بود و فکر میکنی چه کسانی مقصر بودند و اینکه به نظرت مدیران انجمن کار درستی کردند با بستن شناسه ایشان یا نه ؟ چه نظری در این باره داری ؟
به خاطر همین موضوعا! بقیه‌ی اتفاقا پیش اومد!

17- ملاک برتری یک عضو ، ناظر و مدیر نسبت به سایر اعضا ، ناظران و مدیران چی هست ؟ هری پاتر عزیز در مصاحبه ای که در صندلی داغ باهاش داشتم ، ازت تعریف کرد و مشخص بود که منظورش این هست که کلا خیلی ماهی ... میشه گفت ملاک برتری یک شخص این هست که اینطوری مدیر سایت در موردش نظر بده ؟
کم حاشیه بودن، فعال بودن، کار بیهوده انجام ندادن، موقعیت سنجی و ...! شاید هری یه سری تعریفات رو کلا خلاصه کرده و به نظرش من عیبی نداشتم! ها؟

18- مجددا میرسیم به نظارت ! خودت ناظر بودی و هستی ، میخوام در مورد این صحبت کنیم اول که ناظران حال حاضر رو با ناظران گذشته مقایسه کن ، مطمئنا در جریان هستی که قبلا ناظر تفاوت چندانی با مدیر انجمن نداشت و ارزش کار و حرفش هم خیلی بیشتر بود ولی در حال حاضر اینطور نیست . مورد دوم اینکه ، چرا انقدر کیفیت کار ناظرین پایین اومده ، چرا یه عضوی برای دریافت مجوز یه تاپیک ، یک هفته ، دو هفته یا بیشتر باید منتظر بمونه در یکسری از انجمن ها و اینکه فکر نمیکنی اگر هر کسی نظارت نهایتا دو انجمن رو داشته باشه کیفیت کارش بالاتر میره تا اینکه پنج تا انجمن رو داشته باشه و نه به کارهای معمولی انجمن برسه و نه اینکه بتونه فعالیت مفیدی از خودش نشون بده ؟
ناظر در خیلی قبل پیش، یه چیز فرمالیته برای پر کردن یه جا در ماژول انجمن‌ها بود!
بعد وظایفی بهش دادن و کلا قدرت رو در دستش گرفت! و بعد اعضا دیدن که هرچی بنویسن زارت پاک می‌شه و از ناظر می‌ترسیدن! بعد از یه مدتی، فکر کردن که ناظر باهاشون دشمنی داره به خاطر همین اعتراض کردن به وجودش و به خاطر همین سطحش پایین اومد! به نظر من
چرا تبدیلش نکردی به دو تا سوال؟
چون قسمت انجمن‌ها خوابیده و کتاب هری پاتر تموم شده، ملت مطالب مربوط به اون رو تموم شده میدونن، در قسمت رول هم تقریبا همینطوره! سوژه‌ها فوق‌العاده ضعیفن و کم پیش میاد که یه چیزی ازشون درآد، به خاطر همین ناظرا هم کم رسیدگی میکنن
نه اصلا هم چنین چیزی ممکن نیست، یه سری به بهانه‌ی نظارت فعالیت نمیکردن ولی فکر نکنم الان همچین چیزی وجود داشته باشه
ما یه مدت چیزی داشتیم به نام افراد بیکار! و البته وقتی سن پایینه همچین چیزی پیش میاد، ولی به خاطر نداشتن چیزی به نام جنبه، که اکثرمون وقتی سنمون کمه، نداریم! یا حداقل من نداشتم! نمیتونی 5 تا انجمن رو بهشون بدی! و اینطوری مجبوری از کسانی که دوم و سوم و پیش‌دانشگاهی هستن استفاده کنی، که در این صورت هم نمیتونن این همه بیکار باشن

19- یه سوال دیگه هم در مورد نظارت و مدیریت مد نظرم هست و از اونجایی که این مصاحبه رو همه اعضا میتونن ببینن ، مسلما براشون جالب هست که مدیر انجمن بگه که اعضا چه خصوصیت یا شرایطی رو باید داشته باشند تا به عنوان ناظر انجمن و یا مدیر انجمن انتخاب بشند و ممنون میشم که کامل در این مورد توضیح بدی که سوالی نباشه دیگه !
تعریفی که من سراغ دارم! اینه که نظارت پاک کردن انجمن از چیزهایی هست که نباید اونجا باشه، و مدیریت هم رسیدگی به ایرادات سایت و مشکلات اعضا! + وظایفی که ممکنه براشون تعریف بشه
و این هیچ ربطی به فعال کردن انجمن‌ها، (اگه توی وظایفشون گفته نشه) نداره!

کسی ناظر انتخاب میشه که
1- اسمش تو دید باشه
2- اخطار جدی دریافت نکرده باشه
3- قادر به اداره کردن یه جا باشه
4- فعالیت مناسب هم داشته باشه
و...
اینا البته ملاک‌های منه، بقیه‌ی مدیرا شاید به چیزهای دیگه‌ای اهمیت بدن
مدیر انجمن هم همینطوری انتخاب نمیشه و کلا وقتی که بهش نیاز پیدا کردن میرن دنبالش، نه اینکه هرکسی به یه شرایطی برسه مدیر شه

20- هر کسی که در ایفای نقش فعالیت میکنه و رول مینویسه ، یه شخصیتی به خودش میده توی ایفای نقش ، مثلا در رول هایی که مینویسه خودش رو یک فرد مهربون ، ترسو و ضعیف ، یا خشن و قدرتمند یا ... به تصویر میکشه ، با توجه به فعالیت گذشتت در ایفای نقش و بدون توجه به اینکه مدت زیادی هست که رولی ازت ندیدیم ، چه شخصیتی به خودت دادی توی ایفای نقش و الان راجر دیویس توی رول اگر قرار باشه حضور داشته باشه چه شخصیت و ویژگی ای داره ؟

هیز! کسیه که دختربازه و اینا! خوشتیپ و ورزشکارم هست، و کلا دخترا باید براش بمیرن!
البته همه‌ی اینا ساخته‌ی بچه‌های قدیمیه

21- شخصیت های زیادی در ایفای نقش انتخاب شدند ، میخوام بپرسم که به نظرت توی سایت چه کسی بیشتر به شخصیت ایفای نقشش شبیه هست و تونسته خودش رو با شخصیتی که در ایفای نقش داره مچ کنه ؟ این رو از رول های فرد مورد نظرت تشخیص دادی یا ... ؟
یه بلاتریکس در زمان قدیم داشتیم، که واقعا خودش بود! ولی الان کسی رو نمی‌بینم! البته غیر از پرسی که به همون اندازه منفوره! باشد که آدم شود

22- تعریفت از رول نویسی چی هست و رول جادوگران رو الان در چه سطح و حدی میدونی ؟ میخوام که همینجا ، دو یا سه سطر رول بنویسی برای ما با هر موضوعی که مد نظرت هست .
رول تعریف نداره! فقط چن چیز میخواد، آمادگی ذهنی، دونستن ماجرا، و نابود نکردن سوژه‌ی مورد استفاده
دو سه سطر رول؟
من بلد نیستم تو سه سطر رول بنویسم

23- یه توضیح درباره امضات بده ! تصویری که گذاشتی مربوط به چی هست و به چه دلیل گذاشتی اصلا ؟ همینطور نوشته عهه ! یعنی چی و برای چی ؟
این تصویره ققنوسه که رفتش فیلیپین و اینا! اونم قراره نشون بده من ناراحتم

24- نظرت در مورد این اعضا چی هست : حسن مصطفی ، پرفسور کوییرل ، مرلین مک کینن ، بارتی کراوچ و پرسی ویزلی ؟

پرفسور کوییرل: مدیره
مرلین مک‌کینن: بیکار
بارتی کراوچ: غرغرو
پرسی ویزلی: رو اعصاب

مسائل خارج از سایت

25- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

26- در تعدادی از میتینگ های رسمی و غیر رسمی سایت جادوگران حضور داشتی ، در بین سوال بگم که فوق العاده آروم و متین و مودب هستی ؛ این میتینگ ها رو چطور ارزیابی میکنی ، چطور هستن در کل و همینطور افرادی که توشون حضور داشتند ؟
ارزشی! ملت فکر میکنن کل اون محوطه رو خریدن و خیلی با خودشون حال می‌کنن! دنیای الکی‌خوشیه! خوشم میاد!

27- بهت الهام میشه که بیشتر از یک هفته زنده نیستی و بالاخره مرگ حق هست ! توی این مدت کم ، چه کارهایی انجام میدی؟ البته ، این رو هم لازم میدونم بگم که عده ای فقط حرف میزنن که من کاری نمیکنم و بالاخره حقه ، ولی وقتی پزشکی بهشون میگه شما قرار هست تا 5 سال دیگه ! بمیرید ، فردای اون روز سکته میکنن و میمیرن ! حالا شاید اصلا قرار نبوده که به دیار باقی بشتابند .
یه کاری میکنم که با اون ملت به یاد من بیفتن!
حالا یا بگن چه آدم خوبی بود، یا خوب شد مرد! راحت شدیم

28- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟ البته این رو هم در نظر میگیرم که خیلی از افرادی که به کتاب هفتم اعتراض کردند و اون رو به تمسخر گرفتند، حتی توانایی این رو ندارند که یک پاراگراف در مورد یکی از فصل های هری پاتری بنویسند !!
پایان خوبی بود، من اولش ناراحت شدم به خاطرش ولی بعد از این که از جو اومدم بیرون دیدم بهترین پایانی بود که میتونست وجود داشته باشه! همه چی داشت! مخصوصا دامبلدور! اون هم از هری پاتر به عنوان یه سلاح استفاده کرد، چیزی که از رفتارش مشخص بود، و هم میخواست صدمه‌ای نبینه! که بازم از رفتارش مشخص بود! هر کتاب روی یه چیزی مانور داده بود، که کتاب هفت هم در مورد چوب‌دستی بوده، که در آخر باعث مرگ ولدمورت شده، در مورد مرگ ولدمورت، مثل بقیه‌ی کتاب‌ها با روشی درست، به پایان رسوند! شما نمی‌تونی ایرادی بهش بگیری، حتی اگه هری می‌مرد، ولدمورت میرا بود و دیر یا زود کشته می‌شد، یا حتی مرگ طبیعی!

29- جمله بساز : نیمه شب ، تالار خصوصی راونکلاو ، مدیران سایت ، کنار شومینه !
جلسه‌ی روزانه‌ی مدیران سایت در نیمه‌شب در کنار شومینه‌ی تالار خصوصی راونکلاو تشکیل شد!

30- نظرت در مورد : یاهو مسنجر ، فوتبال ، دانشگاه صنعتی شریف ! ، چت باکس ، گوشی موبایل ، زوپس ، قلم پر تند نویس ؟!
یاهو مسنجر: My Love!
فوتبال: تیم ملی
دانشگاه صنعتی شریف! : میگذره
چت‌باکس: محلی برای خالی کردن عقده‌های خاله بازی!
گوشی موبایل: نوکیا 6060!
زوپس: پر از باگ
قلم پر تندنویس: خسته کننده! دستم درد گرفت دیگه

31- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟
توی یه فن‌فیکشن: With great power comes great responsibility نمی‌دونم از کی بوده

32- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت از نظرت خودت ؟
بهترین: آروم بودن
بدترین: انتقام

33- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟
متوجه نمیشم! کلا کامپیوتر و برنامه‌نویسی و بازی!

34- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟
بهترین فیلم: جام آتش، بهترین کتاب: یادگارهای مرگ، بهترین بازیگر: دامبلدور در فیلم یک! بهترین شخصیت: دامبلدور، بهترین کارگردان: کارگردان فیلم چهار، یادم نیست اسمش چی بود! بهترین بخش کتاب: کینگزکراس کتاب هفت! بهترین بخش فیلم: بازگشت ولدمورت فیلم چهار

35- دو مطلب مینویسم که جالب هست به نظرم ، بخون و نظرت رو در موردشون بگو :
اکنون کجايی ای خود ديگر من؟
ايا در اين سکوت شب بيداری؟
بگذار نسيم پاک
تپش و مهربانی جاودانه ی قلبم را به تو برساند.
کجايی ای ستاره زيبای من؟
تيرگی زندگی مرا در اغوش کشيده
و اندوه بر من چيره گشته است.
لبخندی در فضا بزن؛ که خواهد رسيد و مرا جانی دوباره خواهد داد!
از انفاس خود عطری در فضا بپراکن که حمايتم خواهد کرد!
کجايی ای محبوب من؟
اه ؛ چه بزرگ است عشق!
و چه بی مقدارم من! « جبران خلیل جبران »

ترجیح میدم سکوت کنم!

روزی چشم به دیگر یارانش گفت: کوهی پوشیده از ابر در پشت این درهها می بینم. براستی که چه کوه زیبایی!
گوش گفت: کجاست آن کوهی که تو می بینی؟ من صدایش را نمی شنوم!
دست گفت: من می کوشم تا آن را لمس کنم اما هیچ کوهی را احساس نمی کنم.
بینی گفت: من وجود او را درک نمی کنم زیرا قادر نیستم او را ببویم. پس وجود آن غیر ممکن است !
آنگاه چشم به سوی دیگری برتافت و با خود خندید در حالی که حواس دیگر درباره چنین خیالبافیهایی گفتگو می کردند و به این نتیجه رسیدند که چشم از راه بدر شده است ! « جبران خلیل جبران »

همون انا الحق...!

36- یه سوال چند منظوره ! چند مورد مطرح میکنم ، نظرت رو در موردشون بگو ، حالا کوتاه ، یا مفصل ! به شانس و تقدیر اعتقاد داری ؟ ، نظرت در مورد موسیقی و سبک پاپ ، چه نوع کتابی مطالعه میکنی ؟ ، وضعیت فعلی جامعه رو چطور میبینی ؟ ، پاریس رویاهات ؟ ، ساز موسیقی مورد علاقه ؟ ، کدوم نویسنده رو بیشتر دوست داری ؟

بله و خیر! اونقدر هست که باشه، اونقدر نیست که نشه کنارش زد!
زندگیه، سبک‌ها رو هم خوب نمیشناسم، پاپ در بعضیاش خیلی احساسیه
همه چی، غیر از رمان‌های ایرانی! اکثرا کتاب‌هایی که یه پایانی دارن
افتضاح
باید یه شهر بگم؟ لاهیجان! و اصفهان
ساز موسیقی نموندم چیه!
جی‌کی رولینگ!

37- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...
دستم درد گرفت دیگه!
جواب خیلی از سوالا رو نمیدونم چی بدم و رو اعصابن

38- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟
چرا مدیرا که دانش‌آموز نیستن و دغدغه‌ی امتحانای خرداد رو ندارن اینقدر کم وقت دارن؟
چون یا سر کار میرن، (کار تمام وقت) که یعنی دو برابر اون چیزی که ملت در مدرسه هستن، وقتشون مصرف میشه و البته تعطیلی هم نداره
یا دانشجوئن که حجم مطالب امتحانیشون چند برابره! و وقتشون هم کمتر!

سوالم از تو: چه هدفی داشتی که بحث نحوه رو پیش کشیدی؟

39- بهترین سوال مصاحبه ؟
نظارت

40- نظرت در مورد این برنامه که در واقع صندلی داغ گریفندور هست و به خارج از گروه هم منتقل شده چی هست ؟ نکات ضعف و قوتش چی هست ؟
قوت رو نمیدونم
چیز جالبیه، یه کار مفید توی جادوگران کرده باشی همینه!‌ ولی به این معنی نیست که ممکنه بلاک نشیا

41- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟
وزیر سحر و جادوی جدید، آلبوس سوروس پاتر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!