به نام خدا
با سلام ضمن تشکر از کسانی که سوال پرسیدن و تشکر از ریگولوس. خب بریم سراغ پاسخ دادن به سوالات:
1- سلام. حالت خوبه ؟ توی قبر، زیر خاک، پیش خدا، خوش میگذره ای روح کبیر ؟ :دیآره خوبم
2- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و سکونت؟ مقطع و رشته تحصيلي ؟ چند تا برادر و خواهر ؟حسین ، 16 ساله ، متولد 7 تیر 74 ، سلماس ، دوم دبیرستان رشته ی ریاضی فیزیک ، یه خواهر
شاخه سایت جادوگران3- پیش از اینکه وارد محدوده ی خود سایت جادوگران بشم، میخواستم که برای ما توضیح بدی برای اولین بار چه زمانی بود که با کتاب های هری پاتر آشنا شدی ؟ به نظرت این کتاب چه ویژگی هایی داشت که تو رو جذب کرد ؟ اصلا تو رو جذب کرد ؟ آیا اصلا شما جذب می شوید؟ :دی آیا روح بزرگوار شما به جذب اعتقاد داره ؟ :دیهمیشه اسم هری پاتر برام آشنا بود ولی توجه نمی کردم تا زمانی که یکی از فامیلامون فیلم هری پاتر 2 رو خریده بود اونم از روی جذابیت قابش و هیچ شناختی نداشت و بعدش من خیلی خوشم اومد و تو نت دنبالش گشتم و فهمیدم هری پاتر کتاب داره و تمام کتاباش رو از نت پیدا کردم و دانلود کردم و خوندم.

خب کتاب هری پاتر به نظرم بهترین داستانی هست که خوندم البته اولین داستانی بود که تو عمرم خوندم و ممکنه اغراق باشه اما بازم بر این عقیده هستم که هری پاتر یه چیز دیگه بود.
4- اولین بار چه زمانی بود که وارد/عضو سایت جادوگران.او.آر.جی شدی ؟ قصه ی نخستین ورود و عضویتت در این سایت رو برای ما بگو. ماه آبان سال 88 با اینجا آشنا شدم و توش عضو شدم و در اولین ورودم خیلی تنها بودم و هیچی نمی دونستم.
5- اگه قبل از این شناسه فعلی ات، شناسه ی دیگه ای داشتی، میخوام که اونو معرفی کنی ! همچنین بگو چرا شخصیت گودریگ گریفیندور رو انتخاب کردی ؟ گریفیندور شخصیت هزاران سال قبله و روح و اثری هم ازش باقی نمونده ! شناسه اولم فرانک لانگ باتم بود که باهاش با ایفا آشنا شدم و بعدش شناسه نیکلاس استبنز رو برداشتم و رفتم هافل و با این شناسه رول زدن رو یاد گرفتم و قصد تغییر دادن این شناسه رو نداشتم چون خیلی خوب بود اما یه بار تو خونه همینطوری فیلم پنجم رو نگاه کردم و دلم برای گریف تنگ شد و تصمیم گرفتم شناسم رو تغییر بدم. می خواستم یک شناسه رو انتخاب کنم که زیاد معروف نباشه و بتونم هر آواتاری که خواستم بزارم و هر وقت خواستم مرگخوار بشم و یا محفلی بشم برای همین سه تا شناسه رو مدنظر قرار دادم و به طور شانسی انتخاب کردم و از شانس خوبم این گودریک در اومد.
6- یه بحث جالب در مورد ایفای نقش ! ایفای نقش سایت جادوگران در حقیقت ایفای نقش هری پاتر و لرد سیاه باید باشه. مال اون دوران یعنی. مثل کتاب. اما خب اعضا ترجیح دادن برای جذابیت و خندیدن دو چندان آش درست کنن و همه چی رو قاطی پاتی ! شخصیت های هزاران سال قبل (مثل گودریک گریفیندور، سالازر اسلیترین و ... ) رو بیارن با شخصیت های دوره هری پاتر در یک محدوده، قاطی شخصیت های اصلی و فرعی رول ها قرار بدن. همینطور شخصیت های آینده مثل (رز ویزلی و اسکور مالفوی و آلبوس پاتر و ...) . آیا خودت دوست داری به خاطر خنده و جذابیت محدودیتی قائل نباشی برای شخصیت ها و شخصیت باستانی خودتو قاطی شخصیت های معاصر هری پاتر کنی ؟ یا نه و سعی میکنی کمتر شخصیت باستانی گریفیندور رو قاطی شخصیت های اصلی رول کنی و بیشتر بنویسی در مورد سایر شخصیت های درون رول ها ؟من موافق اینکارم چون اگه اینکار رو نکنیم چنر ماه دیگه تمام اعضا خسته می شن ولی یه اشکال داره اونم اینه که اعضای تازه وارد رو گیج می کنه که من هم از اونا بودم.
7- شما نظارت یکی از سوت و کور ترین انجمن های سایت جادوگران، یعنی انجمن "گریفیندور" رو بر عهده گرفتی. من شخصا شاهد نظارت شما بودم. پیش از نظارت هم دائما در تلاش بودید تا با رول زدن در تاپیک های مختلف ، انجمن گریفیندور رو فعال نگه دارین اما هیچکسی همکاری و همیاری نکرد. حتی خود من هم متاسفانه وقت و حوصله اش رو نداشتم خیلی. سوال من اینه که چرا به جای تالاری که حتی ممکنه تابستون هم فعال نباشه و به زور چند تا پست بخوره، نظارت یکی از انجمن های ایفای نقش رو تقاضا نمیکنی ؟ در بالا گفتم که به خاطر گریف برگشتم و می خواستم تو تالار فعالیت کنم و از شانسم شدم ناظرش و قصد دارم فعالش کنم اما نمی دونم فعال می شه یا نه ولی به هر حال دوسش دارم و به انجمن های دیگر ترجیحش می دم.
8- در حال حاضر شما فعال ترین عضو محفل ققنوس به حساب میاین اما عملا محفلی در سایت وجود نداره. حتی کار یکی دو نفری که ماه به ماه ممکنه یه تقاضای عضویت بدن، روی هوا می مونه. شخصا جدی ترین مشکل محفل رو چی میدونی ؟ نداشتن دامبلدور ؟ نداشتن هری ؟ نداشتن راهکارهای درست جذب کردن اعضا ؟ کلا فقدان چه چیز یا چیزهایی ؟خب نداشتن یک رئیس قوی بزگترین مشکله اما برای جذب اعضا رئیس قوی داشتن مهم نیست بلکه فضا موجود در ایفا مهمه که اعضا رو جذب کنه مثلا الان مرگخوارا بیشتر هستن و بیشترشون هم تو امضاشون نشان از سیاهی می زنن و اعضا ی تازه وارد هم به این چیزا جذب میشن ، چیزایی که محفل نداره
9- به نظرت رول هایی که مینویسی، چه نقاط ضعف و چه نقاط قوتی داره ؟ چقدر روی نگارش و سوژه پردازی رول هات وقت میذاری ؟ فکر میکنم رول هام خوب هستن ولی هیچ وقتی برای پیشرفتشون نمی زارم
10- آقای ویکتور کرام می پرسن که : آیا از محفلی بودن خودتون رضایت کامل دارین ؟ به چه دلیل ؟ نمیخواین روزی جبهه روشنایی رو به تاریکی تغییر بدین برای خودتون ؟از محفلی بودن راضی هستم ولی خب دوست دارم روزی انجمن خصوصی مرگخوارا رو هم ببینم ولی هنوز قصد اینکارو ندارم
11- هفته ای چند ساعت برای سایت جادوگران وقت میذاری ؟ از این زمان چقدرشو مفید میدونی و احساس رضایت و لذت میده و کلا حس میکنی سرگرم بودی و جای یک تفریح رو برات پر کرده ؟هر روز سر می زنم و بعضی وقتا رول هم می زنم و خیلی خوشحال می شم ولی بعضی چیزا هست که نمی زارن وقت زیادی رو بگزرونم مثل درس ها و بعدش بازی ها مثلا امروز تصمیم داشتم بترکونم ولی الان حوصله ندارم
12- یاکسلی می پرسه که: چه انگیزه ای داری از خرابکاری گاه و بیگاه در سوژه های همکاران من ؟کی؟ کجا من؟ خرابکاری؟
13- آیا فقط بخش ایفای نقش و رول نویسی سایت جادوگران رو می پسندی ؟ یا نه و سایر بخش ها رو هم پیگیر هستی ؟ اگه هستی ترجیح میدی فقط یک طرفدار باشی یا اینکه در آینده از فعالان اون قسمت ها هم باشی ؟آره الان جادوگران فقط ایفاش زندست اما خب اخبارش هم هست ولی بخش های دیگر اصلا فعال نیستن و من هم رغبتی براشون ندارم
14- ویکتور کرام می پرسه: از کدوم مدیرای سایت بیشتر خوشت میاد و با کدوم بیشتر آشنایی داری ؟از آنتونین و استرجس خوشم می آد چون مثل بقیه نیستن و هر از گاهی میان و سری می زن ولی با هیچ کدوم آشنایی ندارم
15- در رول نویسی کدوم یکی از این سبک ها رو ترجیح میدی : الف) طنز ب) جدی ج) بی ناموسی د) انتقادی – مفهومی ؟ به چه دلیل ؟ طنز و جدی و گزینه د رو دوست دارم و طنز و جدی می تونم بنویسم ولی تا حالا گزینه د رو ننوشتم.
طنز رو به خاطر همون خندودنش
جدی رو به خاطر تاثیری که داره و احساسات عمیقی که توش هستش
گزینه د رو نمی دونم چرا دوست دارم
16- چه فرد یا افرادی کمک کردن تا فعالیت شما در سایت جادوگران پیشرفت کنه ؟ خیلی چیزا رو خودم یاد گرفتم اما رئیس الف دال خیلی کمکم کرد : رون ویزلی
17- یاکسلی: چرا سعی میکنی سرورم...ارباب عزیزم...لرد سیاه رو دور بزنی؟کی جرئت می کنه همچین کاری رو به ارباب ترسناک و کچلتان بکنه؟

18- تا حالا تاپیکی در سایت (ایفای نقش و غیر ایفای نقش) زدی؟ اگه زدی معرفیشون کن. همچنین بگو بهترین تاپیک از همه نظر برای تو کدومه ؟تو غیر ایفای نقش با شناسه اولم خیلی تاپیک زدم ولی با شناسه دوم و شناسه الانم فکر نکنم تاپیکی زده باشم ولی یادم می آد تاپیک خیابان گریمولد رو زدم و از نظر من بهترین تاپیک سایت هم ((هر چه دل تنگت بگو)) تو تالار گریف هستش
19- تا حالا شده پشت مانیتور، از دست سایت جادوگران جوش بیاری ؟ اگه آره، بگو به چه دلیلی ؟ آیا رفتارهای اعضا یا برخورد ها و واکنش های مسئولین (ناظران و مدیران ) ؟وقتی سایت ف***ر بود خیلی ناراحت بودم ولی هیچ وقت از دست جادوگران ناراحت نشدم
20- آزادی آقا ! :دی ! میتونی با هر گل واژه و ادبیاتی متنوعی نسبت به من اعتراض کنی که از محفل ققنوس استعفا دادم ! :دی ! حالا جدا از اعتراض، آیا میتونی بگی اگه همچنان شخصیت دامبلدور رو داشتم، محفل می تونست فعال بمونه ؟ یا نه و وجود من کاملا ایزوله بوده این وسط ؟! خلاصه خیلی ناراحت شدم محفل رو ول کردی اونم بدون هیچ دلیلی و اگه الان بودی جو سایت خیلی فرق می کرد
21- ویکتور کرام می پرسن که : اگه روزی بهت پیشنهاد مدیر شدن بدن، چه کار میکنی ؟ (لطفا تمام واکنش های جسمی و روحی و ... رو شرح دهید ! :دی )نظری در این مورد ندارم
22- بهترین و شایسته ترین اعضای تاریخ سایت (این هفت – هشت سال) رو در موارد زیر انتخاب کن از نظر خودت : بهترين نويسنده طنز : خودت ریگولوس
بهترين نويسنده جدي : الان کسی جدی نمی نویسه و من چون تازه واردم ، نمی تونم کسی رو بگم
بهترين نويسنده هر دو سبک : بازم خودت ریگولوس
بهترین نویسنده بحث های هری پاتر : ...
بهترين ناظر انجمن : ناظر تالار هافل
بهترين تاپیک : هرچه می خواد دل تنگت بگو در تالار گریف
بهترین انجمن : خانه ریدل
بهترين گروه (محفل – الف.دال – مرگخواران – گروه ضربت – اوباش و ... ) : الف دال زمانی که فعال بود
بهترین گروه هاگوارتز : همشون ولی من گریف
بهترین مدیر : آنتونین
بهترین عضو (از نظر همه نوع فعالیت) : خودت ریگولوس
23- آقا ! بفرما پشت تریبون ! تریبون آزاد ! هرگونه انتقاد، پیشنهاد، نظر، تشکر و درخواستی از تیم مدیریت سایت جادوگران داری، میتونی بدون تعارف بگی !
تشکر به خاطر باز کردن سایت و تشکر به خاطر ول کردن سایت به امان خدا
24- هنوز یک عضو خیلی خیلی قدیمی نیستید اما ممکنه خیلی از رول های قدیمی رو در سایت جادوگران خونده باشی. میخوام بپرسم که در همین حد رول هایی که مطالعه کردی، آیا رولی دیدی که به شدت برات خنده دار باشه ؟ اگه آره برامون معرفی کن نویسنده ی اون رول ؟ اگه ممکنه بخشی از اون رول رو که اوج خنده و ایناس رو هم بنویس ! باور کن یادم نیست

25- سایت جادوگران ! سایت تخصصی هری پاتر ! انجمن های جادوگران ! انجمن های تخصصی بحث هری پاتری و رول های هری پاتری ! به نظر شما صفحه انجمن های سایت جادوگران از اولین انجمن (انگلیسی) تا آخرین انجمن (قدح اندیشه) از نظر فنی، محتوایی، گرافیکی و ... ، چه مواردی کم دارن و چه مواردی از اونها خیلی خوب و مناسب به نظر میان؟ خیلی خوبن اما داخلشون کمی اشکال داره
26- تاريخ تولد يکي از اعضاي سايت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترين دوستانت در سايت چه کساني هستند و اينکه دوست داري به چه کساني آشنا بشي که نيستي ؟تارخ تولد رو نمی دونم ولی بهترین دوستم اسکورپیوس هست و دوست دارم با خیلی ها آشنا بدم و از همین امروز شروع خواهم کرد به آشنایی چون خیلی ها رو تو این سایت نمی شناسم
27- آیا با آزادی مطلق در ساخت و اعمال ویژگی های رفتاری و روحی برای شخصیت ها در بخش ایفای نقش موافق هستی یا نه ؟ منظورم اینه که مثلا دامبلدور رفتارهای شیطنت آمیز بروز بده، ولدمورت عجیب غریب و نرم رفتار کنه خیلی ! فلان شخصیت حسابی مست و هوس باز بروز بده و ... ! آیا با آزادی کامل در این موارد موافقی یا نه و اینکه معتقدی باید دقیق مثل کتاب باشن یا حداقل به طور نسبی ترکیبی از کتاب و خلاقیت منطقی از جانب ما ؟ (چون برخی شخصیت های کتاب ها طوری هستن که فقط ما در حد یک خط ازشون اطلاعات داریم... )از بعضی شخصیت ها مثل شخصیت من چیزی نمی دونیم و می تونیم هر طور خواستیم ازشون بنویسیم اما در مورد بعضی شخصیت ها مهم باید دقت کرد اما خب دیگه نباید زیاد هم افراط کرد
28- از نظر شما بهترین راه پیشرفت در رول نویسی چیه ؟ اینکه دائما برای هر پست یا یکی در میون تقاضای نقد کنیم ؟ یا اینکه بیشتر پست های برجسته دیگران را مطالعه کنیم و روشون فکر کنیم ؟ یا هیچکدوم و خودمون اقدام به خلاقیت و ابداع گونه ای خاص از نگارش و سوژه پردازی در رول ها کنیم ؟
نقد خیلی کمک می کنه برای پیشرفت و همینطور حوندن رول های دیگرون اما این ها تا حدی می تونن کمک کنن و بعدش آدم باید خودش هم یه کارایی بکنه
29- نام نمی برم . یکی از مدیران سایت جادوگران سال گذشته در جایی گفتند که : " قبول دارم که ما این اواخر کاری برای بهتر شدن سایت نکردیم اگرم کسی پیشنهادی داده ازش گذشتیم چون خودمون وقت رسیدگی بهشو نداریم" . شخصا شما این گفته رو چطور ارزیابی می کنید ؟ منطقی هست یا نه ؟ قابل درک و درسته یا اینکه شونه خالی کردن از مسئولیت به حساب میاد ؟ خواهشا نظر شخصی خودتو بگو. کاملا شونه خالی کردنه خب کسی که سایتو ساخته باید تا آخرش پاش وایسه و اگه نمی تونه باید یا کس مطمئنی رو جانشین کنه یا اینکه کلا تعطیل کنه
30- نظرت در مورد این افراد چیه ؟لینی وارنر: فعال فصلی یعنی دو هفته نیست اما دو روز میاد می ترکونه
لرد ولدمورت: فعال همیشگی اما ...

بلیز زابینی: عضو خوبیه اما چند وقتیه که نیست
مک گونگال: حرف های زیادی می زنه اما عمل نمی کنه اما خب گذشته ی درخشانی داره
رز ویزلی: بهترین عضو تازه وارد
لودو بگمن: خشمگین و بی سر و صدا
سیریوس بلک: دیوونه
ویکتور کرام: ایشون هم حرف زیادی می زنن اما حدودا یک ماه ازشون رولی ندیدم
آنتونین دالاهوف: بعضی وقتا آدم فکر می کنه قصد داره سایت رو بترکونه
آستوریا گرینگرس: ...
31- قالب های سایت جادوگران، قالب های خیلی قشنگی بودن و هنوز هم هستن. همشون از طریق لینک ویرایش ویژگی های فردی قابل انتخاب و تعویض هستن. اما خب مدت زیادی میگذره از طراحی آخرین قالب که هم اکنون به شکل پیش فرض در سایت قرار گرفته. میخوام برامون بگی اگه یک گرافیست و طراح وب باشی، قالب جدید برای سایت جادوگران را با چه ترکیبات رنگ، چه آیکن ها، چه نماد ها، چه لوگوها و چه تصاویر یا افکت های کم حجمgif از موارد هری پاتری و جادویی میسازی ؟ کلا برامون توصیف کن قالب ایده آل هری پاتری که در ذهنت ممکنه داشته باشی ؟ همین قالب خوبه اما اگه من می خواستم طراحی کنم عکس بالای همین قالب رو جذاب تر می کردم همین
32- ویکتور کرام : ترین های زیر رو انتخاب کن: الف) ارزشی ترین عضو سایت : نداریم ب) بهترین آواتور سایت : مال خودم

33- از نظر تحصیلی یا غیر تحصیلی، سایت جادوگران تا به حال بهت آسیب زده ؟ تا چه اندازه ؟ خب از وقتی که نت میام کمی افت داشتم مثلا تو امتحانات ترم اول همین سال تعدا رول هایی که می زدم خیلی زیاد شده بود و نتیجش رو دیدم
34- و اما اعضای سایت جادوگران ! انتظار نمیره که دقیقا اسم بیاری اما میخوام که از نظر رفتاری و فعالیتی در سایت، اگه انتقاد و نظری در مورد یک قشر خاص از اعضا یا گروهی از اعضا (مثل محفل، مرگخواران، گروه های هاگوارتز و ...) داری ، اونو بیان کنی ! هافلی ها و راونکلاوی خیلی قوی هستن و دوستانه هستن
35- ویکتور کرام می پرسه که : اگه بهت بگن توی جادوگران تنها یک کار دیگه میتونی بکنی، آخرین کارت چیه ؟(مثلا پست میزنی،توی چتر چیز میفرستی و یا توی گالری و اخبار عکس و خبر میفرستی و ... )
خب من مدتی قبل یه تاپیک زده بودم با نام (گفتگوی آزاد اعضا) و دوست داشتم تو اون تاپیک در یک پست از همه خداحافظی کنم و یا تو تاپیک (هر چه می خواهد دل تنگت بگو) یه پست خداحافظی می زدم
36- آرنولد میگه : گودریک ما تو تالار ریون به روونا ننه جون می گیم چون اون موسس ریون بود آیا تو گریف هم همچین چیزی مرسوم هست برای تو؟ اصلا دوست داری تو رو پدربزرگ صدا کنن با توجه به مسائل اقتصادی روز ؟ :دیتالار گریف اونقدر فعال نیست که بیان و به ما هم لقبی بگذارن اما در کل نمی خوام کسی بهم بگه پدربزرگ چون من هنوز جوون هستم
37- دراکو مالفوی می پرسه که : تعداد شناسه هایی که ریگولوس بلک فعلی تا حالا عوض کرده چن تاس؟ به ترتیب نام ببر!اول اینیگو ایماگو و بعدش AL4 و بعدش آلبوس دامبلدور بوده فکر کنم و حالا هم که خودت می دونی
شاخه هری پاتر
38- خنده دار ترین و گریه دار ترین قسمت های کتاب های هری پاتر از نظرت کدام قسمت ها بودند؟ مرگ سیریوس خیلی بد بود ولی یادم نیست کجاش خنده دار بود
39- شده تا حالا از اون زمانی که هری پاتر رو شناختی تا حالا، حس کنی که خیلی تنهایی و تنها دوستت صفحات کتاب های هری پاتره ؟ اگه شده، چیکار کردی ؟ نه نشده
40- شده تا حالا یکی یا چند تا از کتاب های هری پاتر رو چندین بار بخونی یا حداقل فصل هایی از اون رو چند بار متوالی بخونی ؟ نه نشده
41- بگو که هر کدوم از این شخصیت ها و موجودات چه حسی رو بهت منتقل میکنن.
تسترال: حیوانی خوب و با وفا
رون ویزلی: پسری شاد و عجیب
هدویگ : حیوانی مهربان
هری : شجاعت
ولدمورت : قدرت طلبی
دراکو مالفوی : حسودی
اینفری(مردگان متحرک درون غار) : ایششششش

42- به نظرت فیلم ها به اندازه کتاب ها قوی بودند؟ اگر قوی نبودند، علت ضعف در چی بوده ؟ عدم وفاداری کامل به کتاب ها یا سرعت بالای پیش روی فیلمنامه ها ؟ یا موارد دیگه ؟؟؟فیلم ها خیلی خوب بودن اما اول هاش خیلی خوب نبودن اما بهتر شدن اما خب به پای کتاب نمی رسن
43- آیا فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ: بخش اول" رو دیدی ؟ اگه دیدی با چه کیفیتی بودی؟ و اینکه قشنگ ترین و بهترین صحنه ساخته شده در این فیلم، کدوم قسمتش بود ؟ندیدم اما خیلی دوست دارم ببینم
44- ویکتور کرام می پرسه که : فکر میکنی روزی رولینگ هری پاتر رو ادامه بده ؟ چرا ؟فکر نکنم ادامه بده چون هری پاتر تموم شده
45- در این مجموعه از فیلم های هری پاتر که اکران شده تا حالا (این هفت فیلم) اگه قرار باشه یکیشون جایزه اسکار بگیره ( حالا توی هر شاخه ای مثلا جلوه های ویژه یا کاگردانی هنری و ...) ، از نظر تو، کدوم یکیشون از بقیه شایسته تره ؟ چرا ؟هری پاتر و محفل ققنوس
46- اولین تریلر فیلم آخر (یادگاران مرگ: بخش دوم) رو دیدی ؟ نطرت چیه ؟ میشه پیش بینی کرد که شاهکاره و بهترین فیلم در مجموعه هری پاتر ؟ یا نه و هنور نمیشه قطعی تصمیم گرفت ؟دیدم اما خب نمی شه از الان پیش بینی کرد اما مطمئنم از هر 7 فیلم گذشته بهتر خواهد بود
47- در کل مجموعه فیلم های هری پاتر موارد زیر رو از نظر خودت انتخاب کن:بهترین بازیگر مرد : سیریوس بلک
بهترین بازیگر زن : لونا لاوگد
بهترین کارگردان : دیوید یتس
ترسناک ترین صحنه : آخر های فیلم چهارم
هیجان انگیز ترین صحنه : جنگ های آخر تمام فیلم ها
خنده دار ترین صحنه : صحنه ای که توش آمبریج رو مواد مترقه دنبال می کنه
شاخه خارج از سايت
48- اصلی ترین تکیه کلام شخص خودت چیه ؟! پول بده
49- ویکتور کرام می پرسن که : توی چه سایت های دیگه ای فعالیت داری ؟ گابریل هولمز رو میشناسی؟ (اسمایل خنده :دی) فانتزی فنر و نوقلم - نه نمی شناسم
50- به غیر از هری پاتر، چه کتاب هایی در ژانرهای تخیلی خوندی ؟پرسی جکسون دو جلد اول و چند کتاب دیگر که تمومشون نکردم هنوز
51- بهترین کتاب (داستانی و غیر داستانی کلا) که تا به حال خوندی چیه ؟هری پاتر
52- بهترین فصل ؟ بهترین غذا ؟ بهترین عطر ؟ بهترین خوراکی ؟ بهترین گل ؟ خوشمزه ترین دارو ؟تابستون - کتلت همراه برنج - زیاد از عطر خوشم نمی آد - چیپس و پفک - رز - آمپول
53- فعالیت های جانبی و یا تفریحی که کنار درس خواندن داری، چی یا چیا هستن ؟ (هنری – فرهنگی – اجتماعی – تحقیقاتی – سرگرمی و ... )فقط پشت کامپیوتر یا گیم نت
54- اهل ورزش هستی ؟ چه ورزشی ؟آره یا فوتبال یا پینگ پونک
55- یاکسلی میگه : بادمجون بیشتر دوست داری یا آبگوشت؟هر دوش رو
56- زیبا ترین و تاثیرگذارترین جمله یا شعری که تا به حال شنیدی و خیلی بهش اعتقاد داری چیه ؟عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را / دزد دانا می کشد اول چراغ خانه را
آن چه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد / در میان خانه گم کردیم صاحب خانه را
دو بیت از شعر کعبه مخفی از زیب النسا متخلص به مخفی از زنان شاعر هند
57- آشپزی بلدی ؟ آیا به این فکر کردی که روزی جدا بیوفتی و مامانی نتونه غذا بذاره جلوت ؟! :دی اون وقت چی کار میکنی ؟ میری دیوار رو گاز میگیری ؟ :دی
آشپزی رو دوست دارم اما جز پختن تخم مرغ و سرخ کردن سیب زمینی چیزی بلد نیستم و اگه اون اتفاق بیافته تا یه سال ساندویج می خورم و بعدش غذا درست می کنم
58- یه صبحی داری پیاده از سمت خونه میری به سمت مدرسه. در راه با چهار نوع آدم در کنار پیاده رو رو به رو میشی که دارن گدایی می کنن یا حداقل فرم دستشون به گدایی نشون میده. از طرفی هم یک اسکانس اضافی بیشتر نداری و میتونی فقط به یه نفرشون بدی. کدومو انتخاب میکنی :
الف) پیرمرد کوری که ویولون میزنه
ب) زنی که بچه ای در آغوشش داره
ج) جنازه ای که چند ساعتیه نفس نمیکشه
د) پسر معلولی که دست یا پایی نداره
گزینه ب چون دیگر گزینه ممکنه بعد از پول دادن من هم دیگه به دردی نخورن و اگه بمیرن بهتره اما اون بچه می تونه زندگی خوبی داشته باشه
59- در حد دو بیت یا هر چقدر بیشتر با کلماتی که دادم داخل پرانتز ، شعر بساز (فرقی نداره چه سبک شعری :دی ):
سرما ، رستاخیز ، دسته گل ، برف ، استخوون ، موریانه ، نم نم ، تقویم ، گور
تقویم زمستان را نشان می دهد / همان فصل سرما و برف را
استخوون ها نم نم خنک می شوند / دسته گل موریانه را در گور یخ می کند زمستان
60- بهترين و بدترين خصوصيت اخلاقيت در زندگي واقعی ؟خوش اخلاقی - بد اخلاقی
61- از پشت اشاره میکنن ممکنه چشم و گوشت باز بشه ! :دی . ولی اشکالی نداره... بگو بینم دوست دختر داری ؟ آیا الان دنبالشی ؟ :دی . نکنه بعد مدرسه میری دم مدرسه دخترونه ؟ :دی
نه ندارم ولی یه مدت دنبالش بودم ولی الان رعبتی ندارم اما خب تابستون آدم رو دیوونه می کنه
62- بیشترین ظلم رو تا به حال در حق چه کسی انجام دادی ؟ آیا پشیمونی ؟ آیا میخوای اعتراف کنی ؟ صد تومن بده، بیا توی اتاقک، اعتراف کن، من گناهاتنو میخرم ! : دی یادم نیست اما بعضی وقتا دل بعضی ها رو شکوندم و پشیمونم
63- موسیقی مورد علاقه ات چیه ؟ چه سبک یا سبک هایی ؟ به نظرت موسیقی میتونه القا کننده احساسات خوب باشه یا بیشتر غم انگیز و معترض ؟موسیقی خوبه اما من زیاد گوش نمی کنم ولی در کل احساسات رو نشون می ده
64- بهت لینک دانلود یه قطعه موسیقی بی کلام میدم. دانلود کن. زیاد حجم نداره. میخوام بگی همینجا که این قطعه دقیقا چه حس یا احساساتی رو بهت منتقل میکنه و اینکه آیا میتونی حدس بزنی چه سازهایی توش استفاده شده ؟
لینک:http://s1.picofile.com/file/6647044264/high_hopes.mp3.html
برو بابا
65- یاکسلی میگه : روزی چند بار از سرویس بهداشتی استفاده میکنی و بهترین و تمیز ترین اونو کجا دیدی؟ روزی دو یا سه یا چهار بار و تمیز ترینش خونه خودمونه

66- علاقه یا علاقه هایت در زمینه های مختلف رو بگو...
خواننده: بابک جهانبخش
بازیگر: جانی دپ
فیلم: هری پاتر و دزدان دریایی کارائیب و ...
کارتون: شرک و عصر یخبندان و هر کدوم که خنده دار باشه
آهنگ : ...
شاعر : سهراب سپهری
نویسنده : رولینگ
کتاب : هری پاتر
ماشین : بی ام وه
کشور : فرانسه
اسم دختر و پسر : علی و مریم
مارک و برند : ...
ورزش : پینگ پونک
بازی رایانه ای : همه جوره دیوونشونم
گوشی موبایل : آیفون
67- بیشتر ترجیح میدی توی کدوم یکی از این محیط ها وبگردی کنی و وقتتو بذاری براش ؟الف) گوگل ب) فیس بوک ج) جادوگران د) یاهو و یاهو مسنجر
دو گزینه آخر
68- به نظر تو خدا چیه ؟ اصلا حسش میکنی ؟ چقدر ازش راضی هستی و چقدر ازش دلگیر ؟ فک میکنی اون چقدر راضی باشه و چقدر دلگیر ؟خدا کسیه که ما رو آفریده - آره حسش می کنم - راضی هستم ازش -فکر کنم راضی باشه
69- یاسکلی می پرسه: اسم و فامیل و سن و شغل مدیر سایت دمنتور چیه؟نمی دونم فقط می دونم اسمش امید هستش
70- دراکو مالفوی میگه : توی مدرسه مشنگ ها که درس می خونی، (بیرون از دنیای جادو رو میگم!) کلاس چندمی؟ از کدوم معلمت بیشتر حالت به هم می خوره و با اذیت کردن کدومشون بیشتر حال می کنی؟دوم دبیرستان - معلم شیمی - همون معلم شیمی
71- خب خب ! دیدگاه شماها هم باید جالب باشه ! به هر حال بچه های یه نسل دیگه هستین. میخوام برای ما بگی که زن رویاهات (همون سیندرلا خانوم یا اما واتسون :دی) باید چه ویژگی ها رو داشته باشه ؟ کتک خور باشه ؟ :دی باباش مایه دار باشه ؟ :دی عاشقش باشم و اون هم عاشق من باشه
72- دراکو مالفوی می پرسه که : شرورانه ترین کاری که در مدرسۀ مشنگی خودت انجام دادی چی بود؟معلم رو چزوندم
73- اگه واقعا یه چوبدستی جادویی داشتی، دوست داشتی باهاش چه کارهایی در زندگی واقعیت انجام بدی ؟ درسام رو وارد مغزم می کردم و کلا از درس خلاص می شدم کافیه
74- آقای یاکسلی می پرسن که : در صورت آتیش گرفتن همه ی لباسات ترجیح میدی از کدوم موارد زیر استفاده کنی ؟الف) برگ درخت موز
ب) لنگ
ج) سنگ
د) خیلی راحت میگردی انگار نه انگار{آزادی مطلق}
گزینه ی الف و اگه نبود گزینه ی د

75- خوشبختی چیست و خوشبخت کیست از نظر شما ؟رضایت خدا از آدم
76- ویکتور کرام : بزرگ ترین آرزوت توی زندگیت چیه ؟مرگ
77- چه سوالي دوست داشتي ازت بپرسم که نپرسيدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش !فکر می کنی مغزت درست کار می کنه؟
بعضی وقتا آره و بعضی وقتا نه
78- پیشنهادت برای مهمان بعدی چه کسی هست ؟ولدمورت یا سیریوس بلک
79- یه پیشنهاد و انتقاد و نظری اگه در مورد برنامه قلم پر تندنویس داری، بگو لطفا حالا !!! خیلی خوبه همینطوری ادامه بده
80- پایان ! هر چه از دهنت در میاد بگو ! :همر:آه ... خسته شدم