با سلام
redwolf عزیز و سایر دوستان، خواهشا به این نکته توجه کنید که داستان فانتزی، چه از نوع هری پاتری باشد و چه غیر هری پاتری، بایستی در انجمن فن فیکشن قرار داده شود. بنابرین redwolf جان به زودی صفحه شما رو در بخش فن فیکشن باز می کنم تا در اونجا اقدام به نوشتن داستان خودتون کنید.
با تشکر
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
خیزش RESURRECTION جلد اول از دوگانه آخر الزمان
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
خوب موفق به خوندنش شدم!
به نظر خیلی جالب میاد. قبل از خوندن فصل پنج در نظر داشتم به این که یه نویسنده ایرانی چرا شخصیتاش خارجین، اعتراض کنم. ولی با فهمیدن این که یکی از سه قدرت به یه ایرانی میرسه، پشیمون شدم.
قلم خوبی داری و موقعیاتو رو خوب توصیف کردی، فقط امیدوارم در آینده درمورد دو قدرت دیگه بیشتر صحبت بشه!
به نظر خیلی جالب میاد. قبل از خوندن فصل پنج در نظر داشتم به این که یه نویسنده ایرانی چرا شخصیتاش خارجین، اعتراض کنم. ولی با فهمیدن این که یکی از سه قدرت به یه ایرانی میرسه، پشیمون شدم.
قلم خوبی داری و موقعیاتو رو خوب توصیف کردی، فقط امیدوارم در آینده درمورد دو قدرت دیگه بیشتر صحبت بشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/05/29
آخرین ورود: سهشنبه 12 فروردین 1393 10:27
پستها:
288
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/05/28
آخرین ورود: پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 21:23
پستها:
633
جزئیات کاربر
سلام . امیر رضا هستم 14 ساله .
بعد از سه سال کتاب خوندن تصمیم گرفتم یه موضوعی رو که چند وقت بود تو فکرش بودمو بنویسم .
میدونم اشکالات زیاد داره و لی لطفا تمام انتقاداتتون رو راجع به اسامی و... بگین و لطفا تا آخر فصل بخونین .
اسم جلد اول خیزش از دوگانه آخر الزمان است .
هیچی دیگه دان کنین .
خلاصه داستان :در 3000 هزار سال پیش شیاطین به زمین هجوم آوردند . پس از سالها ویرانی بالاخره آتیس محافظ زمین از خواب برخاسته و با کمک اجنه به مقابله با انان شتافت و آنان را شکست داد . پیش از مرگش پیشگو پیش بینی کرده بود که در چند صد سال آینده شیاطین مجددا با نیرویی بسیار قوی تر به زمین باز میگردند . پس آتیس سه قدرتش را : آب ، آتش و زمین را به اجنه سپرد و به خواب ابدی فرو رفت .
پس از 3000 سال رهبر شیاطین به زمین باز گشت و قدرتش را به مترسکی که بررای انتقام از انسان ها هرکری میکرد اهدا کرد . از سمتی دیگر اجنه به دنبال پیدا کردن صاحبان سه قدرت اند ...
ویلیام مارکو جلد اول این حماسه را رقم میزند ...
کاور :

----------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود فصل اول
دانلود فصل دوم
دانلود فصل سوم
دانلود فصل یک تا سه در یک pdf
فصل چهارم ( ویرایش شده توسط smajids )
فصل پنجم
بعد از سه سال کتاب خوندن تصمیم گرفتم یه موضوعی رو که چند وقت بود تو فکرش بودمو بنویسم .
میدونم اشکالات زیاد داره و لی لطفا تمام انتقاداتتون رو راجع به اسامی و... بگین و لطفا تا آخر فصل بخونین .
اسم جلد اول خیزش از دوگانه آخر الزمان است .
هیچی دیگه دان کنین .
خلاصه داستان :در 3000 هزار سال پیش شیاطین به زمین هجوم آوردند . پس از سالها ویرانی بالاخره آتیس محافظ زمین از خواب برخاسته و با کمک اجنه به مقابله با انان شتافت و آنان را شکست داد . پیش از مرگش پیشگو پیش بینی کرده بود که در چند صد سال آینده شیاطین مجددا با نیرویی بسیار قوی تر به زمین باز میگردند . پس آتیس سه قدرتش را : آب ، آتش و زمین را به اجنه سپرد و به خواب ابدی فرو رفت .
پس از 3000 سال رهبر شیاطین به زمین باز گشت و قدرتش را به مترسکی که بررای انتقام از انسان ها هرکری میکرد اهدا کرد . از سمتی دیگر اجنه به دنبال پیدا کردن صاحبان سه قدرت اند ...
ویلیام مارکو جلد اول این حماسه را رقم میزند ...
کاور :

----------------------------------------------------------------------------------------------
دانلود فصل اول
دانلود فصل دوم
دانلود فصل سوم
دانلود فصل یک تا سه در یک pdf
فصل چهارم ( ویرایش شده توسط smajids )
فصل پنجم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج