ستاد انتخاباتی جناب تراورز، به دلیل انصراف ایشان به نفع باروفیو بسته میشود.
با آرزوی موفقیت برای ایشان.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

لوئیس ویزلی نوشته:
سلام تراورز!
یه سوالی واسم پیش اومده اومدم خدمتت.
توی اولین اطلاعیه ای که دادی نوشته بودی که قراره مسابقات و... در سازمان بازی های جادویی و ورزش آرشیو و بایگانی میشه.
می خواستم بگم مگه اینطور کارها توی موزه وزارتخونه انجام نمیگیره؟

استخارت هم پوچ در اومد. 

I'm sick of psychotic society somebody save me

اتهامات میتونه دعواهای خونوادگی، دعواهای قبیلهای، خورده شدن کیکتون و مسائل جدی مثل توهین و تمسخر یا شکوندن قوانین رو تشکیل بده که قاضی محترم در آخر تصمیم گیری رو انجام میده و اگه فرد گناهکار شناخته بشه تحویل داده میشه به دست های مهربان زندان بان تا بوسه های دیوانه ساز ها لپش رو گلگون کنه.

خودم رفتم به چندتاشون گفتم بیان کاندید شن حتی ولی خب نشدن متاسفانه. یعنی اگه یکی از اون افرادی که رفتم بهشون گفتم بیان کاندید شدن کاندید میشدن، اون وقت من دیگه کاندید نمیشدم. 
راستش برای معاونت یا زندان بانی یا هر کدوم از این ها تصمیمی نتونستم بگیرم ولی افرادی که مد نظرم هستن افرادی مثل آرسینوس جیگر، وینکی، هاگرید، ریگولوس بلک، آریانا دامبلدور و امثال این جور افراد هست. کسایی که انگیزه دارن، فعالن و تجربیاتی هم دارن. اسم این افراد رو بدون هیچ گونه هماهنگی قبلی گفتم. شاید در ادامه تصمیمات به شکل قطعی گرفته بشه اما سعیم رو میکنم اول افراد کابینه رو انتخاب کنم و بعدا مسئولیت ها رو بین اونها تقسیم کنم.

چون چیزی نداشت...توضیح بیشتر!

من قبلا هم گفتم، فعال کردن هر بخش تو وزارت از خود انجمنش گرفته تا آزکابان و موزه وظیفه ی من هست و نه برنامه ی من. اینکه بخوام تو برنامه هام بگم من برنامه ها و طرحای وزرای قبلی رو ادامه خواهم داد چندان جالب نیست.
علاوه بر اون این همه پست و عکس تو گالری از قدیمیا موجوده، مطمئنا این کار عملیه!
سوال دیگهای هم داشته باشی در خدمتم.

) مرحوم هم این کار رو می کرد و این کار کلا وظیفه موزه است. بعد به نظر شما واقعا اضافه کردن یه انجمن فقط واسه آرشیو کردن کار درستی باشه؟ به نظرت از کار انداختن اون تاپیک نیست؟ البته ایراد کم نداره و به فراموش شدن اون قضیه (از اون جهت که کم هستن کسایی که برن سراغ آرشیو) و ایرادات دیگه هم داره خواستی برات پ.خ می نمایم و اون قضیه ایونت ها هم که گفتی...بله ولی به نظرت اعضا واقعا می رسن؟!
این هم فکر کنم مربوط به اون ها باشه و... قولی که فکر کنم نباید بدید.