شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اینسری که تازه وارد نداشتیم. اگر فکر کردین قراره خودم یا ترزا رو تازه وارد حساب کنم، کور خوندین! ما از همه شماها هم قدیمی تریم. اصلا ما از درونِ زوپس متولد شدیم و از همون ابتدا وجود داشتیم. خیلی سخت بود خودمو با یه ماگل زاده جمع کنم ولی خب..همین سختی هاست که آدمو پرورش میده و بله اینگونه شد که من اومدم و گفتم حالا که به جز تری اسکرز آنچنان تازه واردی نداشتیم، کیا رو جزو تازه وارد ها باید حساب کرد؟! فکر کردم، فکر کردم و فکر کردم! و به این نتیجه رسیدم که از بین اشخاصی تازه وارد انتخاب کنم که هنوز درحال گذروندن کلاس های هاگوارتز هستن. از بین این افراد، من یه شخص خیلی سخت کوش دیدم. حقیقتش تنها ملاکِ بهترین بودن این نیست که همیشه باشی و پست های زیادی زده باشی، حداقل برای من که اینجوری نیست! و این شخص.. از نظر من درحال حاضر همه ملاک های مورد نیاز برای بهترین تازه وارد بودن رو داره. ایشون هم پشتکار داره، هم ناامید نمیشه، هم جادوگران رو فراموش نمیکنه و هم روز به روز درحال پیشرفت و بهتر شدنه از همه مهمتر دختر منه!
بله، من به نارسیسا بلک رای میدم و باشد که از این پس بیشتر در کنار خودمون ببینیمش، و افتخار آشنایی و همکاری بیشتری باهاش داشته باشیم.
هفتاد و یکمین دوره ترینهای سایت جادوگران برای انتخاب بهترینهای فصل پاییز 1403 آغاز شدهاست و از تاریخ 23 تا 26 آذر ادامه خواهد داشت.
برای انتخاب بهترین تازه وارد در ایفای نقش، ترجیحا با ذکر دلیل، نام فرد مورد نظر خود را بر اساس معیارهایتان از فعالترین عضو ایفای نقش جادوگران در طول این فصل بیان کنید.
هر عضو تازهواردی که توانسته است فعالیت خوب و پیشرفت قابل ملاحظهای را در ایفای نقش داشته باشد، میتواند انتخاب شما برای این عنوان باشد.
توجه داشته باشید که در این دوره ترین ها، هیچ کدام از اعضا نمی توانند به گابریل دلاکور در سمت مدیر کل، و الستور مون و اسکورپیوس مالفوی در سمت مدیران ایفای نقش این فصل رای بدهند.
موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Smile my dear, you're never fully dressed without one