شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دوستان توجه كنند! چند مسئله كوچيك رو بايد روشن بكنم:
1-وروديه براي شركت در جشن تولد سايت فعلا مشخص نيست!ولي اينو بگم كه آنقدر نيست كه كسي بخواد به خاطرش خانوادش رو از نون خوردن بندازه!(اشاره به پست سدريك ديگوري!)
2-آمدن گروه مديريت جشن تولد سايت به جشن قطعيه! مگه ميشه كسايي كه جشن رو راه ميندازن به جشن نيان؟(اشاره به پست دابي!)
3-دوستان! در اطلاعيه ي اوليه اين تاپيك مشاهده نموديد كه گفته شده اگر ميخواهيد شخصي را به جشن بياوريد اعلام نماييد. ولي منظور اين نبوده كه بيست نفر رو با خودتون بياريد! اين براي كسايي بوده كه احيانا با پدر و مادرشون و يا حالا برادر و خواهر يا يك عدد دوست به جشن تولد سايت ميان!...نه 4 نفر از دوستان...اون هم با پژو 206 خوشگلشون!!!(اشاره يه پست مايك لوري!)
4-دوستاني كه اينجا اعلام ميكنن بايد منتظر دعوتنامه از طرف گروه مديريت جشن تولد دوسالگي سايت باشند. از بين دوستاني كه اعلام ميكنند اعضاي تثبيت شده و خوب سايت به جشن دعوت ميشوند كه البته بستگي به اوضاع داره!
اگر برادر سدريک و الستور در جلوي درب پيتزا ويلا ما را موردعنايت قرار بدن(يعني يه قراري بزارن)ما هم مي يايم...کلا من ميام من تو اين چند ماه شديدا چاق شدم سالالزار جون واسه من چند تا جا بگير...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
اين رون ويزلي مشكوكه ها من چه نسبتي با شما دارم؟اصلا حالا كه مياي من ديگه نميام (شوخي) خب راستش منم بدم نمياد دوباره دوره هم جمع شيم ولي لطفا هزينه شو بگيد چون من نون آور خانواده ام,12 تا داداشيم كي خرج اينارو بده؟در كل منم ميام اميدوارم كه بهمون خوش بگذره,رونالد جان ايشالله همديگه رو ميبينيم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
امیدوارم به تمام دوستان خوش بگذره بازم مثل سال قبل منتظر اخبار و خبرها هستیم این دوری وطن و دوری از هموطنان و همچنین دوری از بچه های جادوگران عجب سخته بدونید اونایی که هر جای ایران باشن یا خارج کشور باشن همیشه به یادتون هستن و همیشه یاورتون هستن امیدوارم بتونیم جادوگران رو سالهایه سال داشته باشیم به همراه همه ی اعضاش چه قدیمیا چه جدیدا
گزارش-عکس(با کیفیت)-فیلم یادتون نره اگر می شه فیلمشو بگیرید و بزارید برای دانلود یا جایی از سایت پخش کنید تا ما که نیستیم ببینیم
گفته بودید پست بی خود نزنیم ببخشید اگر بی ربط زدم تنها به این دلیل زدم که بگم منم همراهتونم و به یادتونم و یادتون بیارم که عکس و فیلم بگیرید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید