جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

27 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
27 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آینده‌ی سایت جادوگران؟ (همه مي‌دانيم كه سرانجام روزی هری پاتر به پایان مي‌رسد)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1385 00:55
نمایش جزئیات
آفلاین
می تونیم مثلا" درباره ی شخصیت های فرعی داستان بنویسیم . مثلا" برای مادر و پدر هری
یا مثلا" برای زندگی پس از مرگ شخصیت ها...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مهم نیست ولدمورت چی
Re: آينده ي سايت جادوگران؟؟( همه ميدانيم كه سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1385 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
اول سلام

خوب هرچیزی یه پایانی داره ولی به نظر من انکه این سایت تموم بشه خیلی مونده تا سال دیگه گیر کتاب هفت هستیم بعدش تا چهار سال گیر فیلم هاش هستیم بعدش خودمون هری رو ادامه می دیم و مسابقات و پیشنهادات و نظریات می زاریم فکر خوبیه نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 دی 1385 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم با ارگ کثیف موافقم ما می توانیم تمام کارهایی که اون گفت رو بعد از تمام شدن و به پایان رسیدن هری پاتر انجام دهیم البته من پیشنهاد های دیگری هم دارم اما حالا وقتش نیست به موقش اون ها رو می گم.
پس بهتره همه بدونن که این سایت حالا حالا ها هست و باقی خواهد ماند البته اگر همه با من موافق باشن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 دی 1385 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
این سایت باقی میمونه.به این شرط که کتاب 7 بیاد و ما بعد سوژه از اون کتاب پیدا میکنیم و نویسندگان محترم سایت داستان مینویسند و ما میخونیم بعد رو سرنوشت افراد بحث میکنیم بعد اگه خوشمون نیومد کل کتاب ها رو مطابق میل خودمون مینویسیم و..............

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ببین در مورد دیشب.
دعا رو اگر دوست
ارسال شده در: دوشنبه 18 دی 1385 16:19
نمایش جزئیات
آفلاین
اين كه ميدونيم بالأخره هرى هم مثل خيلى هاى ديكه تموم ميشه ولى با اين جيزى كه من دارم ميبينم(فعاليت اعضا) سايت بسته نميشه
من با يرسى موافقم اكه ما نخوايم بستنه نميشه

يس اكه هرى تموم شد ما هم اين سايت را خواهيم داشت

به اميد خدا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا توسط مدیر برداشته شد
ارسال شده در: یکشنبه 17 دی 1385 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اگر ما بخوایم جادوگران هیچ وقت بسته نمیشه !
شاید هری پاتر تموم شه و بره ولی میتونیم در کنار هری بحث های دیگه ای اضافه کنیم !

هرمیون گفت :
یه موضوع جدیدا برای بحث پیدا می کنیم. مثلا در مورد آواتار آنی مونی. یا در مورد امضاهای ایگور. یا در مورد چیزهایی که ملت می نویسن
شاید هم مثل همیشه برای دل خودمون بنویسیم

واقعا کسی دلش میاد این اعضا رو ول کنه رو بره پی کارش ؟
من که بعید میدونم !
در واقع با اینکه خیلی وقته با جادوگرانم ولی احساس میکنم تازه دارم بهش وابسته و دلبسته میشم !

ما نمیزاریم سایت بسته شه !

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مهر 1385 18:11
نمایش جزئیات
آفلاین
هری که حالا حلا ها ادامه داره قراره نوه و نتیجه های بنده هم کتاب های هری رو بخونن

سایت هم که ماشا الله چشم نزنمش موندگاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مهر 1385 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
اما انصافا داستان هری پاتر داستانی نیست که تموم بشه من از الان تو فکرم یک سری کامل کتابهاشو برای فرزندم که قراره در آینده بیاد :d بخرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بارناباس کاف ::..:: سردبیر روزنامه پیام امروز ::..::

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مهر 1385 14:58
نمایش جزئیات
آفلاین
خب که چی؟
حرف سایر ملت: میذاریم میریم این سایت هم تعهطیل میشه میره پی کارش.
حرف ما: خیلی سادس یه موضوع جدیدا برای بحث پیدا می کنیم. مثلا در مورد آواتار آنی مونی. یا در مورد امضاهای ایگور. یا در مورد چیزهایی که ملت می نویسن. شاید هم بیایم و فحش ناموسی بار هم کنیم
. شاید هم مثل همیشه برای دل خودمون بنویسیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما بدون امضا هم معتبریم
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مهر 1385 11:59
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا ... شما هم چه فکرهایی می کنید ... هری پاتر تموم بشه ... یه چیز دیگه شروع می شه... اینقدر ناراحت نباشید ... هیچ چیز ابدی نیست ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فرمانده نیروی ویژه لرد سیاه
تی را هابی سن سا کنت لرد سابی سورامی سان سیس