جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 5 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
قلم‌پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 15 اردیبهشت 1387 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

قلم پر تند نویس ، قلمی است که ریتا اسکیتر ، خبرنگار سابق پیام امروز ، از آن برای مصاحبه های جنجالی خود استفاده میکند . ما اولین بار در جلد اول جام آتش ، فصل ارزیابی چوبدستی ها با این قلم آشنا شدیم ؛ خود قلم پر تند نویس درباره خودش میگوید :
قلم پر مهار ناپذیری که باد بسیاری از افراد معروف را خالی کرده است !

برای جنجالی تر شدن مصاحبه ها و همینطور داغ تر بودنشون ، نیاز به قلم پر تند نویس هست ! امتحان میکنم قلم رو ... من پرسی ویزلی یکی از اعضای جادوگرانم .

همزمان با جاری کردن هر کلمه ، قلم پر کش و قوسی به خود میداد و چیزی را روی کاغذ مینوشت : پرسی ویزلی جذاب موهایی سرخ رنگ دارد و عینک چهار گوشش بیش از پیش چهره او را با وقار و متین کرده است !

بیست و ششم دی ماه 86 تاپیکی با عنوان صندلی داغ در انجمن خصوصی گریفیندور ایجاد شد ، تاپیکی غیر رول که در اون با اعضای گروه مصاحبه میشه ؛ با توجه به فعالیت اون تاپیک و استقبالی که ازش شد ، بعد از صحبت با مدیران تصمیم گرفته شد تا چنین تاپیکی در خارج از گروه و در محدوده کل انجمن ها ایجاد بشه ، تاپیک صندلی داغ منتقل نمیشه به خارج از انجمن ، چون شامل سوالاتی از اعضا هست که ممکن هست تمایل نداشته باشند تا مصاحبشون در دیدرس عموم باشه و در صورتی که مایل بودند میتونن به من اطلاع بدن ، تا مصاحبشون در صندلی داغ ، در پستی مجزا در این تاپیک هم ارسال بشه !

نحوه کار این تاپیک به این صورت هست که مهمانی رو معرفی میکنم ، مهلت زمانی مشخص میشه و همه اعضا تا اون زمان میتونن هر سوالی که از مهمان مورد نظر دارند ، بصورت پست در این تاپیک ارسال کنند و بعد پست سوالات نهایی توسط من زده میشه و مهمان برنامه فقط باید به اون پست نهایی پاسخ بده که البته سوالات اعضا هم جزوشون هست .

سوالات به دو دسته کلی ، سایت جادوگران و خارج از سایت تقسیم میشن که در دسته سایت جادوگران ، سوالاتی مربوط به سایت و انجمن ها و ایفای نقش و در دسته خارج از سایت ، سوالاتی خارج از محدوده سایت از اعضا پرسیده میشه . مهمان ها ، بر خلاف صندلی داغ ، بصورت درخواستی انتخاب نمیشوند ! مهمانی که انتخاب شود ، بصورت پیام شخصی به وی اطلاع داده میشود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1392/3/16 12:40:52
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/23 0:51:22
ویرایش شده توسط کوین کارتر در 1405/2/30 20:27:18
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری