سلام
قلم پر تند نویس ، قلمی است که ریتا اسکیتر ، خبرنگار سابق پیام امروز ، از آن برای مصاحبه های جنجالی خود استفاده میکند . ما اولین بار در جلد اول جام آتش ، فصل ارزیابی چوبدستی ها با این قلم آشنا شدیم ؛ خود قلم پر تند نویس درباره خودش میگوید :
قلم پر مهار ناپذیری که باد بسیاری از افراد معروف را خالی کرده است !
برای جنجالی تر شدن مصاحبه ها و همینطور داغ تر بودنشون ، نیاز به قلم پر تند نویس هست ! امتحان میکنم قلم رو ... من پرسی ویزلی یکی از اعضای جادوگرانم .
همزمان با جاری کردن هر کلمه ، قلم پر کش و قوسی به خود میداد و چیزی را روی کاغذ مینوشت : پرسی ویزلی جذاب موهایی سرخ رنگ دارد و عینک چهار گوشش بیش از پیش چهره او را با وقار و متین کرده است !
بیست و ششم دی ماه 86 تاپیکی با عنوان صندلی داغ در انجمن خصوصی گریفیندور ایجاد شد ، تاپیکی غیر رول که در اون با اعضای گروه مصاحبه میشه ؛ با توجه به فعالیت اون تاپیک و استقبالی که ازش شد ، بعد از صحبت با مدیران تصمیم گرفته شد تا چنین تاپیکی در خارج از گروه و در محدوده کل انجمن ها ایجاد بشه ، تاپیک صندلی داغ منتقل نمیشه به خارج از انجمن ، چون شامل سوالاتی از اعضا هست که ممکن هست تمایل نداشته باشند تا مصاحبشون در دیدرس عموم باشه و در صورتی که مایل بودند میتونن به من اطلاع بدن ، تا مصاحبشون در صندلی داغ ، در پستی مجزا در این تاپیک هم ارسال بشه !
نحوه کار این تاپیک به این صورت هست که مهمانی رو معرفی میکنم ، مهلت زمانی مشخص میشه و همه اعضا تا اون زمان میتونن هر سوالی که از مهمان مورد نظر دارند ، بصورت پست در این تاپیک ارسال کنند و بعد پست سوالات نهایی توسط من زده میشه و مهمان برنامه فقط باید به اون پست نهایی پاسخ بده که البته سوالات اعضا هم جزوشون هست .
سوالات به دو دسته کلی ، سایت جادوگران و خارج از سایت تقسیم میشن که در دسته سایت جادوگران ، سوالاتی مربوط به سایت و انجمن ها و ایفای نقش و در دسته خارج از سایت ، سوالاتی خارج از محدوده سایت از اعضا پرسیده میشه . مهمان ها ، بر خلاف صندلی داغ ، بصورت درخواستی انتخاب نمیشوند ! مهمانی که انتخاب شود ، بصورت پیام شخصی به وی اطلاع داده میشود .
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
5
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
قلمپر تندنویس
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج