از اونجایی که من یادمه افرادی مثل بلاتریکس سابق هم از این روش استفاده میکردند و مورد تحسین واقع میشدند (پارسال فکر نکنم عنصری به نام ققنوس در جریان اون چیزها بوده باشند)
این تقصیر ما نیست که شما شخصیت یک پرنده به نام ققنوس رو برداشتید و به جای آواتار عکس یه پفک نارنجی گذاشتید.
و اینکه شما که این همه به نظرتون خوب نقد میکنید تا الان خواب تشریف داشتین؟ این همه چرندیاتی که در دیاگون و هاگزمید رد و بدل شد رو هم نقد میکردین.
نقل قول:
.روایت داستان بسیار طنز بود و جای تحسین داشت ولی شخصیت سازی در رول ها از ضعف بی عدالتی نسبت به طرف مقابل شدیداً رنج میبرد....به طوری که در طرفی قدرتی ما فوق تصور همچون شارزاس که با اینهمه توانایی ها ملحق شدنش به ولمورت کمی ابلهانه به نظر میرسه با تمامی هوش ذکاوتی که در شخصیت دامبلدور هم مشاهده نمشه در رول به تار و مار کردن افرادی سده...کودن و دارای روحیاتی متزلزل میپردازه و با شور و هیجانی خاص همچون فیلم های هالیوودی صحنه رو ترک میکنه!...و پشت سرش تلی از خاکستر به جا میزاره!....
اینو فکر میکنم تو یه کتابی خوندم!
به نظر من که توی کتاب هم مشخصه... لشکرهای قدرتمندی به ولدمورت پیوستن.... مشکل اینجاس که شما شخصیت ولدمورت رو دست کم میگیرین و فکر میکنین قدرتش در حد یه گرگینس! در حالیکه اون فرد باهوش و قدرتمنده.
این هم که ما پشت سر هم پست میزنیم یکی از چیزاییه که من خیلی خوشم اومده..
برای اینکه نشون بدیم توی این سایت مرگخوار وجود داره و اینکه اونا با هم یه اتحاد نسبی دارن مجبوریم یکجا حمله کنیم!
این اتحاد بهتر از حرفای صد تا یه غازه این محفل و سفیدهاست که یه تاپیک میزنن برای جمع آوری افراد سه ماه بعد میبینی تاپیکه پر از پیام شده ولی یه نفر هم نیست که یه دونه پست رول بزنه!
ایده پر ریختن هم خود ققی به ما دادن تو امضاشون.
دم سوختن هم من ساختم.. فکر میکنم اینجور چیزا یه مقدار لازمه
در ضمن!
اینکه لی جردن بیاد آواتار یه فرد سفیدپوست بذاره، و بتونه در مقابل افرادی مثل شارزاس بایسته آیا عدالته؟؟؟
(یه مشت شما چرت و پرت ردیف کردی.. یه مشت هم ما!)
ضمن اینکه این کارها بی هدف نبوده..
توی اون محفل در پیت سالی یه بار یه نمایشنامه رد و بدل میشه... حالا ما تصمیم گرفتیم فعالش کنیم... شما تازه یادتون اومده که محفلی هم وجود داره؟
بهرحال اگر دامبلدوری وجود داشت یا یکی که قدرت اونو داشت من ازش استفاده میکردم... ولی با یه شوالیه شمشیرباز نمیشه در مقابل اراده تاریکی مقابله کرد.