جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
به من كمي تا قسمتي برخورد!!!(يكي نيست بگه به تو چه)

امپراطور مشهور شما هم شمشير داره! نداره؟! از طرفي رول شواليه ما طوريه كه قدرتش ميشه گفت چيزي از امپراطور كم نداره...اگرم داشته باشه مقدار كميه....ما ديديم دامبلدور نداريم...شواليه رو اورديم...قدرت شواليه رو هم ميتونيد از قلعه روشنايي واقع در كوچه دياگون بسنجيد...ميشه گفت همون امپراطور ولي از نوع سفيدش...پس اگه با يه شواليه شمشير باز نميشه كاري از پيش برد...با امپراطور هم نميشه! البته اين شواليه اينا رفتن مسافرت....و دسترسي به نت نداره....به محض اينكه بياد مياد داخل رول!

ميگم حالا امپراطور ناراحت نشه يه وقت....اسم كوچيكشو لويس گذاشتم شمشير قديميش فعلا دست شواليست... ,

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خب حميد جان معلومه واقعا زحمت كشيدي ولي اگه منابعشم مينوشتي بهتر بود.

خب ببينيد شماها ميايد از ما ايراد ميگيريد,درست.حميدم كه ماشاالله خودش فيلسوفه و احتمالا ميدونه كه يك انسان بسيار بزرگوار كه من نميدونم كيه گفته:((عزيز دل شما اول خودتو اصلاح كن بعد بيا از ديگران ايراد بگير))
خود افراد محفل من واقعا رولهاي خوبي ازشون نديدم,البته رول ققي ديشب انصافا بد نبود,منم كه هميشه رولام چرت و افتضاح بوده براي همينم تا الان از كسي ايراد نگرفتم وگرنه خداوكيلي تو اين سايت به غير يه تعداد معدود بقيه واقعا خزعبلات به خورد سايت ميدن.
در كل اگه توجه داشته باشين ما در حمله ي اول(اون موقع كه ريختيم تو كل سايت,در وري نوشتيم)واقعا بد كار كرديم.
توي حمله ي دوم يعني ديروز به وزارتخونه خيلي پيشرفت داشتيم.
و فكر كنم قبول داشته باشيد كه حمله ي ديشب ما خيلي بهتر از دفعات قبل بود و اين روند طي ميشه تا رولهاي ما به حد متوسط برسه.
پس به جاي اينكه از هم ايراد بگيريم بشينيم كلاهمون رو قاضي كنيم ببينم توي اين مدت عضويتمون چند تا رول خوب نوشتيم.
من حس ميكنم سايت داره دوباره جون ميگيره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 12:26
نمایش جزئیات
آفلاین
ولدي جان من بخوام برم نمايش نامه هاي افراد عدي که نمايش نامه هاي خاله بازي ميزنن که ديگه نقد نميشه چون ارزش نقد نداره اون نمايش نامه ها...هدف اين نيست که ما با هم سر اين قضه مشکل پيدا کنيم هدف همه ي ما بهتر شدن روله...که داره ميشه...اما ببين خودت چقدر نحوه برخورد کارش يه مدت خوابيد چون با نيومدن عده اي به رول کسي نبود نقد شه...و الان يه دسته بلدن بنويسن و يه عده اصلا بلد نيستن اونا هم تقصيري ندارن چون نتونست افرادي مثل حاجي گيلدي کرام...پس من نمي تونم اون عده رو نقد...اما کلا من اون جمله آخر رو سوالي کردم و حالت طنز داشت...خودتم ديدي خيلي چيزا سوژه شده که مي تونه تا n سال ديگه ازش استفاده شه من منظورم بود انقد منو اذيت نکنين اونم به شوخي وگرنه اگه اين سوژه ها نبود که نمايش نامه ها مسخره مي شد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 12:08
نمایش جزئیات
آفلاین
از اونجایی که من یادمه افرادی مثل بلاتریکس سابق هم از این روش استفاده میکردند و مورد تحسین واقع میشدند (پارسال فکر نکنم عنصری به نام ققنوس در جریان اون چیزها بوده باشند)
این تقصیر ما نیست که شما شخصیت یک پرنده به نام ققنوس رو برداشتید و به جای آواتار عکس یه پفک نارنجی گذاشتید.

و اینکه شما که این همه به نظرتون خوب نقد میکنید تا الان خواب تشریف داشتین؟ این همه چرندیاتی که در دیاگون و هاگزمید رد و بدل شد رو هم نقد میکردین.
نقل قول:

.روایت داستان بسیار طنز بود و جای تحسین داشت ولی شخصیت سازی در رول ها از ضعف بی عدالتی نسبت به طرف مقابل شدیداً رنج میبرد....به طوری که در طرفی قدرتی ما فوق تصور همچون شارزاس که با اینهمه توانایی ها ملحق شدنش به ولمورت کمی ابلهانه به نظر میرسه با تمامی هوش ذکاوتی که در شخصیت دامبلدور هم مشاهده نمشه در رول به تار و مار کردن افرادی سده...کودن و دارای روحیاتی متزلزل میپردازه و با شور و هیجانی خاص همچون فیلم های هالیوودی صحنه رو ترک میکنه!...و پشت سرش تلی از خاکستر به جا میزاره!....

اینو فکر میکنم تو یه کتابی خوندم!

به نظر من که توی کتاب هم مشخصه... لشکرهای قدرتمندی به ولدمورت پیوستن.... مشکل اینجاس که شما شخصیت ولدمورت رو دست کم میگیرین و فکر میکنین قدرتش در حد یه گرگینس! در حالیکه اون فرد باهوش و قدرتمنده.

این هم که ما پشت سر هم پست میزنیم یکی از چیزاییه که من خیلی خوشم اومده..
برای اینکه نشون بدیم توی این سایت مرگخوار وجود داره و اینکه اونا با هم یه اتحاد نسبی دارن مجبوریم یکجا حمله کنیم!
این اتحاد بهتر از حرفای صد تا یه غازه این محفل و سفیدهاست که یه تاپیک میزنن برای جمع آوری افراد سه ماه بعد میبینی تاپیکه پر از پیام شده ولی یه نفر هم نیست که یه دونه پست رول بزنه!

ایده پر ریختن هم خود ققی به ما دادن تو امضاشون.
دم سوختن هم من ساختم.. فکر میکنم اینجور چیزا یه مقدار لازمه

در ضمن‌!
اینکه لی جردن بیاد آواتار یه فرد سفیدپوست بذاره، و بتونه در مقابل افرادی مثل شارزاس بایسته آیا عدالته؟؟؟

(یه مشت شما چرت و پرت ردیف کردی.. یه مشت هم ما!)

ضمن اینکه این کارها بی هدف نبوده..
توی اون محفل در پیت سالی یه بار یه نمایشنامه رد و بدل میشه... حالا ما تصمیم گرفتیم فعالش کنیم... شما تازه یادتون اومده که محفلی هم وجود داره؟
بهرحال اگر دامبلدوری وجود داشت یا یکی که قدرت اونو داشت من ازش استفاده میکردم... ولی با یه شوالیه شمشیرباز نمیشه در مقابل اراده تاریکی مقابله کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 10:50
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا عالي بود...من تبريک يم گم به برادر حميد نقدش واقعا عالي بود...ببنيد دقيقا من اين نتيجه رسيدم که بايد خودخواره نباشيم و يه کم خود سوزي هم داشته باشيم اگه توجه کرده باشين نمايش نامه ها من هميشه به نفع خودمون تموم نشده درسته که مرگخوران چهره اي جاه طلب و خودخواه دارن ولي نبايد تو رول نوشتن انقد خودشون رو بالا بکشن هميشه ميشه در شرايط مساوي جنگيد و همون طور که برادر حميد هم گفت واقعا خوب شده که نمايش نامه از شکل چت خارج شده اون موقعه فضايي که پيش اومده بود فضاي ترس فضاي شادي فضاي غم هيچ وقت توصيف نمي شد و اين خودش يه پيشرفت بزرگ اما هنوز کامل نيست و مطمئن باشين هري جلو تر بريم اين وضع بهتر و حالت بهتري مي گيره الان خيلي از تازه وارد ها هم تو ايفاي نقش توصيف مي کنند فضا رو البت فضا سازي کاري نداره ولي بازم خوبه که جوري تونستيم به خورد نمايش نامه ها بديم که کم کم همه از اين روش استفاده مي کنند من کلا با همه حرف هاي برادر حميد موافقم ميشه هميشه جنگ تو هر جا به پايانم نرسه و نصف کار ول نشه مي تونه هميشه خونه ميزباني که مرگخوارها يا محفلي ها توش پا گذاشتن ويران نشه...ميشه اين دم من اخر هر داستان آتيش نگيره؟!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 05:47
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر ولدی با خوندم چند پیام قبلی و با برداشتی که من از اونها کردم شما تمامی نمایشنامه های خودتون رو سرشار از تنوع و خلاقیت فرض کردین...درسته؟....اگر درسته باید چند نکته رو در رول هایی که از مرگ خوارانتون دیدم ذکر کنم

1.فضا سازی که کلا کاری نداره و این مسئله هیچ ربطی به قدرت تخیل و نبوغ و از این حرفا نداره...آدم دو تا کتاب خونده باشه کافیه...
2.دیالوگ های این عزیزان به قدری که لایق اینهمه ستایش باشه نبود(بنده هیچ ادعایی ندارم و تنها با در نظر گرفتن نوشته های قدرت هایی چون سوسک و حاجی و آموشو حتی خود شما به این نتیجه رسیدم) تا جایی که بعضی از دیالوگ های تاپیک های خاله زنکی همچون پارک از قدرت خلاقیت بیشتری بهره میبرد
2.روایت داستان بسیار طنز بود و جای تحسین داشت ولی شخصیت سازی در رول ها از ضعف بی عدالتی نسبت به طرف مقابل شدیداً رنج میبرد....به طوری که در طرفی قدرتی ما فوق تصور همچون شارزاس که با اینهمه توانایی ها ملحق شدنش به ولمورت کمی ابلهانه به نظر میرسه با تمامی هوش ذکاوتی که در شخصیت دامبلدور هم مشاهده نمشه در رول به تار و مار کردن افرادی سده...کودن و دارای روحیاتی متزلزل میپردازه و با شور و هیجانی خاص همچون فیلم های هالیوودی صحنه رو ترک میکنه!...و پشت سرش تلی از خاکستر به جا میزاره!....
4.نوشتن پشت سر هم تنها مفهومی که در خودش داره نوعی حس بچگانه رو به نمایش مگذاره که می خواهد اسباب بازی هاش فقط پیشه خودش باشه و با اینکه با اونها بازی نمی کنه اون ها رو به کسه دیگه ای نده!!!...این کار چیزی از خاله بازی کم نداره!...
5.من موندم که چرا فقط شما دارین حمله میکنید و ما بیکار نشستیم و فقط در پی دفاع کردنیم!....اگر مبنی کار بر اینه که هر دفعه شما با روش های استراتژک خنده داری به ما حمله میکنید و هر دفعه دم ققنوس رو میسوزونید و بقیه رو هم میسپرین به سایه های شارزاس تا بلعدیه بشن و کمی تا نیمه به حالت کشتگی میل کنن!!...در این حالت تنها حالتی که پیش نمیاد تنوع هست که خود جناب ولدمورت شدیداً بر روی این فاکتور حساس هستند!...
6.ندارد!
7.در کل باید گفت که راهی رو که شما دارین به طرفش میرین هیچ توفیق جدیدی نخواهد داشت و حتی در خاله بازی شاهد تحولات بس شایان توجه تری خواهیم بود!!...کمی به خود بیاین و اگر میخواین که رول رو متحول کنید کمی هم خودسوزی کردن لازم داره....در کل اینکه حال و هوای کلی رول رو از حالت چت وار به حالت نمایشنامه در آوردین جای تقدیر و تشکر داره ولی استفاده ی غیر اصولی و ابزاری از این شیوه با اینکه حق ایده دهنده هست ولی به دور از مشتی گری و کمی خودخواهی و عدم توجه به کل جادوگران هم هست....شما اگر خواهان فراگیر شدن این سبک(که در حقیقت سبک صحیح و کاملترین سبک است) در کل سایت هستید با این حرکات و بی هدف کردن رولپلینگ حتی از کیش خاله زنک بازی هم صدمات بیشتری به رولپلینگ خواهید زد....
=================================
زیاد حرف زدم پس برای سلامتی چشماتون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 04:46
نمایش جزئیات
آفلاین
پيشنهاد لرد تقريبا يه تيكه از پيشنهاد من بود.ولي به هر حال همينشم خيلي عاليه!درسته كه خيليا نميتونن به اونجا راه پيدا كنن ولي خيلي ها هم ميتونن.
ولي خب به جنبه منفيشم فكر كنين كه سايت رو دو دسته ميكنه و اين يه كم ميتونه عواقب بدي داشته باشه.(حوصلمون سر ميره فقط با چند نفر بگرديم بابا! )(خوبه حالا پيشنهاد خودم بود! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 04:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اتفاقا تون پست همه ديدن خنديدن خودم حال کردم بعد از يه مدت يه پست خيلي ارزشي بود...حالا من گفتم با اين روش مشکلي ندارم که يه گروه پشت سر هم پست بزنن و نتيجه ش رو ديدم امشب خيلي حال داد تو محفل...اصلا حمله رو بايد بزاري اين موقع که خاله بازيا نيان پست بزنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 02:00
نمایش جزئیات
آفلاین
ققنوس و سام عزیز... من نمیتونم راه به راه بیام توی این تاپیکای خاله زنکی مثل پارک و مغازه و آموزش شیرینی و اینا پست بزنم.. (اونوقتی که مرلین بودم راهی بود) اما الان که لرد ولدمورت هستم باید یه مقدار خشنتر و غافلگیرانه تر عمل کنم.. اون باری که به اون تاپیکای خاله زنکی رفتیم واسه خودشون بستن رفتن یه تاپیک دیگه (آخر ننربازی) وقتی هم که ما لشکرکشی میکنیم به نقاط مهم مثل وزارتخونه شما درمیای میگی ما دلسرد شدیم برامون مسخرس...

مخصوصا توی اتاق مرگخوارا گفتم محفل که در اون وقت شما رو غافلگیر کنم در وزارت.. تا اونجایی هم که یادمه قبلا گفته بودم هول و هوشه ساعت 3 به بعد.

اونم از نمایشنامه مزخرفی که از لی جردن انتظار نداشتم... فکر میکردم بیشتر از اینا حالیش باشه.. یا اون واکنشی که توی شکنجه گاه نشون دادی ققی... واقعا بچه گونه...

حالا تازه بروبچزتون یادشون اومده دارن نمایشنامه میزنن!! تو وزارتخونه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 18 شهریور 1384 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
ققي جان باور كن يه كلمه از حرفاتم نفهميدم,امروز من و لرد و لارا و شارزاس حملرو به گفته ي قبلي ولدمورت شروع كرديم حالابه محفل نه به وزارتخونه,شماها با اينكه ميدونستيد هيچ واكنشي نشون نداديد و اين براي من جاي تعجب بود,چون كه شما همش داشتين براي ما خط و نشون ميكشيديد كه فلان ميكنيم و فلان ميكنيم ولي به غير لي جردن كه يه پست زد من هيش واكنشي از سفيدا نديدم و اين برام جاي تعجب بود.
بايد بهت بگم كه اين حمله ي ما خيلي بهتر از حمله ي قبليمون بود البته من مثل هميشه خوب ننوشتم ولي بقيه خوب كار كردن.نميدونم شما با كدوم قسمت از رول ما مشكل داشتي اگه بگي سعي ميكنيم توضيح بديم.
حالا براي اينكه از اين حال وهوا در بياين يه چيز باحال بگم:
وقتي ما داشتيم تو وزارتخونه ميجنگيديم,يكيي از سفيدا داشت يهپ رول رمانتيك براي يه تاپيك ميزد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?