جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

42 کاربر(ها) آنلاین هستند (22 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
42 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: شنبه 5 شهریور 1384 23:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب چوچانگ تو مدیران راجب گروه گفت...ببین تو مطمئن باش تو یه گروهی باش که شرایطی رو که واسط داره توضیح میدم ببین چقد دوام میاری اونجا...1 ناظر داری که ماشالله بزنم به تخته هقته ای 1 بار میاد خوب...بعد یه ناظر جدید میاد کنارش اون می گه چون این یکی خیلی کم فعالیت می کرد منو گذاشتن...حالا جالب اینه که اونم فعالیت نمی کنه خودت باید کارت رو انا بدی خودت باید همیشه جواب بدی
هماهنگ نمیتونی هیچ وقت باشی...پشتیبان نداری یه ناظر نیست که راهنماییت کنه من گروه خودمون رو نمگما هر گروهی دارم یه همچین شرایطی رو مثال میزنم...بعد خودت رو بری جلو یه مدیر ضایع کنی بکوبی به درو دیوار آقا جون عزیزت بیا تو تالار ما نگاه کن...بازم می گم خودم رونمی گم دارم یه تالاری رو مثال میزنم...مثال!!...بعد مدیر بهت بگه باشه ببینم چی میشه فکر کنم با رییس جمهور صحبت کنم...به زودی یه کاری می کنم...یعنی اون لحظه تو باید دوتا گوش داشته باشی بلا نسبت شما به گلاب به روتون اندازه خر این مثال یه گروه گمنام بود...حالا یه گروه پر طرفدار بازم برای مثال میگم آقا میاد تو سایت می گه ما ناظرمون خوب نیست یه ناظر دیگه میاد در عرض 3 سوت...تازه 3 سوت هم نمیشه زودتر از اونی که فکرش رو بکنی حالا اون تو اون گروه کل هزار نفرشون رو جمع کنن به استعداد بچه های اون گروه گمنام نمیرسن اونا خیلی بیشتر می دونن ولی چون آدم با فکر و دلسوز و بالیافت بالای سرشون نیست باید فکرشون بسوزه باید خراب شه اسمشون...بعد شما انتظار داری یه بنده خدا بیاد بازم واسه این گروه دلسوزی کنه ببخشدا ولی این فرد خودش رو ممکنه جر داده باشه که گروهش به یه جایی برسه ولی چون گروهش افرادش زیاد نیستن و معروف نیستن باید تو سری بخورن...اینا همش مثال بود جدی نگیر پس به همین دلیل من هیچ وقت واسه همچین گروهی دلسوزی نمی کنم و ترجیح می دم برم یه گروهی که تا سوت زدم 3 نفر پستم باشن که سوت بزنن امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: جمعه 4 شهریور 1384 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
هومم
یه پیامی بود دادیم!
خواستم یه حالی داده باشم.
فعلا همه افراد کارمند جی تی وی کشته شدند بنابراین راه برای شاغل شدن افراد جدیدتر باز شده... (به قول واق فری) بفرما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: جمعه 4 شهریور 1384 16:53
نمایش جزئیات
آفلاین
یه انتقاد داشتم از لرد ولدمورت بابا یعنی چی شبکه رو اشغال کردیم...منم وقتی این کارو با EDNSکردم امپراطور کلی ما رو توپید گفت حداقل باید بیای رو فرکانس ما اینجوری که نمیشه بریزید تو شبکه شبکه رو تسخیر کنید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 03:29
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا حالا من یه چیزی گفتم خودمم نفهمیدم!
اینقدر گزر نده دیگه!
اون موقع اعصابم داغون بود نفهمدم چی نوشتم!
مهم نیست.روش تامل بکنی میفهمی من چی گفتم
من یه انتقادی دارم از ققنوس جان اینکه خیلی گیزر میده!
روی این فکر کن ققنوس جان!
ببخشید دیگه باید خودتون بفهمین من چی گفتم!ولی خودمم نفهمیدم چی شد.یعنی الان یادم نمیاد اون موقع میخواستم چی بگم
نه شوخی کردم.جدی نگیرید.حالا اشتباه شد ببخشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 03:10
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من میدونید به حرف زاخی چی میگم اعتراف
نقل قول:
حالا ققنوس جان میگه من پستام هر روز ارزشی تر میشه نظر لطفشه!

نه من حقیقت رو گفتم واقعا پستات ارزشی و قشنگه

نقل قول:
ازتون میخوام یه پستی که فکر میکنین ارزشی نیست رو بهم نشون بدین.من اونو ببینم و دیگه اون شکلی ننویسم.

نه زاخی جون تو پستی که ارزشی نباشه نداری همه پستات ارزشیه

آقا من از مدیران تقضا دارم این تاپیک رو به روز کنن...چون خیلی ها با 700 تا پست معنی ارزشی رو نمی دونن...پس فردا همه تو سایت راه میرن می گن ما ارزشی هستیم...
این تاپیک فرهنگ اصطلاحات فروم...اینو به روز کنید...تا ارزشی رو هم همه بدونن...در ضمن پیشنهاد می کنم همه اعضای تازه وارد بخونن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نه برادر من آمپرم بالا نیست آمپرم از اینکه بقیه آدمو درک نمیکنن بالا میره!
آخه شماها هی میاین میگین زاخی فلانه زاخی بیساره....چه میدونم خب.
ببین برادر من انتقاد پذیرم.از نوع خوبش ولی اینکه شما داری کاری رو که نکردم رو به من میپسبونه خب آدمو ناراحت میکنی.
ببخشید اگر به قول شما آمپرم رفت بالا.!
ممنونم که انتقاد خوبی ازم کردین.ولی خب بعضی مواقع انتقادها هم جواب دارن!
مثل اینکه به برانکو ایوانکوویچ بگن چرا مهدوی کیا رو برای بازی با ژاپن نیاوردی بگه چون بازی قبل کارت قرمز گرفته بود!
خب برادر منم جوابتونو دادم.
در ضمن مگه الان رنکی وجود داره که من بخوام برای رنک پستامو ببرم بالا؟؟؟
گفتم که من چون که به همه جا سر میزنم و همه چیز رو زیر و رو میکنم برای همین پستای بالا رفته!تقصیر خودم نیست!
در ضمن فکر نکنین میخوام پز بدم! ولی من دستمم تنده!
مثلا تویه یه تاپیکی بود همین پنج دقیقه پیش!تاپیک معرفی کتاب در هر ضمینه ای!آره فکر کنم اسمش همین بود!
دو تا کتاب باحال داشتم سریع معرفی کردم.5 ثانیه هم نکشید پنج شیش خط نوشتم و کتابو معرفی کردم!
خب همین شد یه پست!
دیگه نمیدونم باید تویه تاپیک معرفی کتاب چی بنویسم به غیر از معرفی!
شما خودت بگو مثلا من اونجا چی بنویسم؟؟
خب بعضی جاها آدم باید کم بنویسه!
حالا ققنوس جان میگه من پستام هر روز ارزشی تر میشه نظر لطفشه!
ازتون میخوام یه پستی که فکر میکنین ارزشی نیست رو بهم نشون بدین.من اونو ببینم و دیگه اون شکلی ننویسم.
در کل من سعیمو میکنم که ارزشی بنویسم.
و همچنین رویه نمایشنامه هام فکر میکنم.شما که فکر منو نمیبینین!میبینین؟؟؟
یه نمایشنامه هم نشون بدین که از همه نمایشنامه هام بدتر بوده تا دیگه اون شکلی ننویسم.
قربون فوضولای محترم برم من!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشین برادر من اگه میدونستم شما اینقده آمپرتون بالا(یعنی ضرفیت یه انتقاد کوچولو رو هم ندارین) اصلا فکر بحث کردن با شما رو نمیکردم!.......چه برسه به اینکه بخوام با شما تازه اونقدر هم محترمانه حرف بزنم!....شما که کلا دست ما رو هم از پشت بستی!....باشه برادر ...شما اینقدر پست بزن تا سیر شی!....من برا این ناراحت نیستم که...من برا این ناراحتم که چرا شما نمی تونید بیا آرامش جواب کاربر رو بدین!....یک کلوم بیا بگو دوست دارم می زنم ...دیگه تهدید نداره که....من با مدیر مدرسمون از این راحت تر حرف میزنم!....شما میگی این چه طرز حرف زدنه!....بابا بی خیال!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:45
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا اسمش نحوه برخورده اینجا...چرا ناراحت میشی...بنده اصلا اشتباه کردم شما باید به عنوان بهترین زننده پست در ایفای نقش و غیر ایفای نقش انتخاب می شدی...وسلام نامه تمام...دیگه کش ندید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:38
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا هی من هیچی نمیگم شماها پررو میشین!!!!!!!!!!!
برادر حمید خان دوست داری از سایت بلاک بشی؟؟؟خب پس بازم بگو!
یعنی چی؟؟؟مگه من مسخره دست شمام منو مسخره میکنی.
آقا جان شما لیاقت یه چنین جوابایی رو ندارین.من جلوی خودمو گرفتم اون شکلی پست زدم.میفهمی؟؟؟
حالا که اینقدر پررویی جواب اصلیمو بهت میگم:(سرژم قبلا گفته بود!)
میتونم میزنم!
شما مشکلی داری میتونی به مدیرا گزارش بدی و بگی ایشون پست زیادی میزنه!مسخره!فکر کردی کی هستی؟؟؟
یه بار دیگه ببینم که به من بی احترامی کنی من میدونم با تو!
فهمیدی؟؟
حالا فهمیدی نحوه برخورد چه شکلیه؟؟؟(تاپیک نحوه برخورده اینجا!)
در مورد اون پیشنهادم تویه تاپیک امتحان سمج هم برای این زدم چون که بیشتر کسایی که تویه کلاسای این ترم فعال بودن پستاشون بالای 200 تا بود.اینو غیر مستقیم گفتم تا فقط بچه هایی که تویه این ترم بودن بتونن امتحان بدم.فهمیدی؟؟؟؟
اینو حتما میگم اونجا.نگران نباش!!!!!
برو بچه پررو!دیگه از این حرفا از دهنت درنیادا!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 شهریور 1384 01:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب زاخی جون یه انتقاد ساده بود خیلی ها بیشتر از تو آن هستن...من نمی گم زحمت نشیدی...ولی پستات خیلی خدایی دیگه ارزشی شده...منم شاید به اندازه تو آن باشم ولی اول فکر می کنم پست می زنم در هر صورت پستام جالب نمی شه ولی دیگه ارزشی هم نیست...مشکل اینه پست می زنی ولی الکی می زنی ...ببخشیدا ولی به جرئت می گم همش برای بالا بردن پسته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!