هماهنگ نمیتونی هیچ وقت باشی...پشتیبان نداری یه ناظر نیست که راهنماییت کنه من گروه خودمون رو نمگما هر گروهی دارم یه همچین شرایطی رو مثال میزنم...بعد خودت رو بری جلو یه مدیر ضایع کنی بکوبی به درو دیوار آقا جون عزیزت بیا تو تالار ما نگاه کن...بازم می گم خودم رونمی گم دارم یه تالاری رو مثال میزنم...مثال!!...بعد مدیر بهت بگه باشه ببینم چی میشه فکر کنم با رییس جمهور صحبت کنم...به زودی یه کاری می کنم...یعنی اون لحظه تو باید دوتا گوش داشته باشی
بلا نسبت شما به گلاب به روتون اندازه خر
این مثال یه گروه گمنام بود...حالا یه گروه پر طرفدار بازم برای مثال میگم آقا میاد تو سایت می گه ما ناظرمون خوب نیست یه ناظر دیگه میاد در عرض 3 سوت...تازه 3 سوت هم نمیشه زودتر از اونی که فکرش رو بکنی حالا اون تو اون گروه کل هزار نفرشون رو جمع کنن به استعداد بچه های اون گروه گمنام نمیرسن اونا خیلی بیشتر می دونن ولی چون آدم با فکر و دلسوز و بالیافت بالای سرشون نیست باید فکرشون بسوزه باید خراب شه اسمشون...بعد شما انتظار داری یه بنده خدا بیاد بازم واسه این گروه دلسوزی کنه ببخشدا ولی این فرد خودش رو ممکنه جر داده باشه که گروهش به یه جایی برسه ولی چون گروهش افرادش زیاد نیستن و معروف نیستن باید تو سری بخورن...اینا همش مثال بود جدی نگیر پس به همین دلیل من هیچ وقت واسه همچین گروهی دلسوزی نمی کنم و ترجیح می دم برم یه گروهی که تا سوت زدم 3 نفر پستم باشن که سوت بزنن
امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج