شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
داوری مرحله ی اول تا سه شنبه شب ساعت 12 شب ! در آستانه ی چهار شنبه و اینا .
مرحله ی دوم جام آتش برای قهرمانان چهار شنبه شب ساعت 12 در آستانه ی پنج شنبه شب و اینا .
موفق باشید .
پ ن : داوری های خود را در تاپیک اصلی جام آتش بزنید . پ ن : قهرمانان پست های مربوط به مرحله ی دوم را در تاپیک مرحله ی دوم بزنند . پ ن : این تاپیک با تاپیک اصلی جام آتش ادغام خواهد شد .
امتیاز ها : فضاسازی : 10 پروردن سوژه ی مناسب : 20 انتخاب سوژه ی مناسب : 10 قواعد نگارشی و املا : 10
توجه هر داور باید تمامی 16 پست را داوری کند . حتی پست های مربوط به گروه خودش رو . در صورتی که داور به صورت غرض ورزانه و به صورت ملموس و مشهود مغرضانه داوری کند امتیازات داده شده به گروه خود حذف خواهد شد و تنها امتیازات داور های دیگر محاسبه می شود . خواهشا درست داوری کنید .
شخص شخیص بنده به داوری ها توجه میکنم . اگر مشکلی پیش اومد خود من به ایوان مدیر ایفای نقش اعتماد دارم . خودش مشکلو حل میکنه !
مرحله ی دوم جام آتش از امروز چهار شنبه آغاز می شود و تا چهار شنبه ی هفته ی آینده 12 شب در آستانه ی قرار گرفتن در روز پنج شنبه فرصت مرحله ی دوم به پایان می رسد و وارد مرحله ی فینال خواهیم شد .
مهلت مسابقه به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد .
تنها شرکت کننده ها به دلیل خداحافظی بلاک شدن می توانند جابه جا شوند و قبل از تعویض به طور حتم باید به مسئول برگزاری ( مک گونگال و مرلین ) خبر دهند .
در صورتی که شرکت کننده ای در مرحله ی اول شرکت نکرده باشد از گردونه خارج و همین روال در مرحله ی دوم نیز اجرا خواهد شد .
داوری مرحله ی اول :
داوران ( مک گونگال لسترنج ریپر کلاه گروه بندی ) موظفند تا روز یک شنبه 12 شب در آستانه ی روز دوشنبه داوری خود را در تاپیک اصلی جام آتش اعلام کنند .
به زودی قوانین داوری و امتیاز دهی در این تاپیک خواهد خورد .
پ ن : در پایان تاپیک اطلاعیه ها و تاپیک مرحله ی دوم جام آتش با تاپیک اصلی جام آتش ادغام خواهند شد .