جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: یکشنبه 23 مهر 1385 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
منحل شدن گروه اسلایترین.
گزاراشات رسیده ار مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز حاکی از آن است که گروه اسلایترین(یکی از گروه های این مدرسه) منحل شد.از مدیر لین مدرشه در این باره جویا شدیم اما با این جمله مواجه شدیم: حقشونه (واقعا هم حقشونه).امیدواریم در آینده ای نه چندان دور از جزئیات این خبر آگاه شویم.
................
Finish

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرین دشمنی که نابود میشود مرگ است
ارسال شده در: یکشنبه 23 مهر 1385 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.
بر اساس گزارشات اخیر که به دست ما رسیده اعلام شده است که اسلیترین و نو چه هایش متشکل از کسانی مانند بارناباس کاف و دراکو مالفوی و ... به جمع انسان ها پیوسته اند. البته ما میدانیم خوانندگان عزیز از این خبر متعجب گشته اند اما مطمئن باشید طولی نخواهد کشید که این خبر از طرف زیبارویان و عزیزان هاگوارتز هری پاتر و هرمیون گرنجر و ... تکذیب خواهد شد. اگر کسی را به خواندن این مقاله تشویق می کنید بدانید و آگاه باشید که خون اون به گردن شماست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما بدون امضا هم معتبریم
ارسال شده در: یکشنبه 23 مهر 1385 12:38
نمایش جزئیات
آفلاین
ریتا اسکیتر گزارش می دهد:
آخرین خبر ها از هاگوارتز نشان می دهد تیم کوییدیچ گریفیندور از هم پاشیده شده و اعضای این تیم در تمرین این تیم با یکدیگر درگیر شده اند که حال رونالد ویزلی وخیم گزارش شده است.
این درگیری زمانی شکل گرفت که رون ویزلی از 10 ضربه جینی ویزلی 10 تا گل خور و کاپیتان تیم هری پاتر الفاظ زشتی رو به کار برد .رونالد ویزلی هم وقتی دیده که هری جلوی هرمیون هر چی از دهنش دراومده گفته خون جلوی چشماشو میگیره و ...
طبق آخرین خبر مدیر مدرسه تیم رو منحل کرده و بازی امروز اونها با تیم اسلایترین با حضور نیافتن تیم پاتر به نفع تیم اسلایترین اعلام شده.
دراکو مالفوی بازیکن تین اسلایترین در رابطه به ما گفت:
من می دونستم اینا میترسن بیان در هر صورت این پیروزی برای ما ارزشی نداره .

با تشکر ریتا اسکیتر . ساعت 84:35 دقیقه به وقت دیاگونا استریت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بارناباس کاف ::..:: سردبیر روزنامه پیام امروز ::..::

ارسال شده در: یکشنبه 23 مهر 1385 09:50
نمایش جزئیات
آفلاین
امتیاز منفی برای اسلایترین.
طبق گزارشات رسیده از مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز از گروه اسلایترین (یکی از گروه های این مدرسه) 10 امتاز کم می شود.اکنون دانش آموزان این گزوه در حال افسوس خوردن هستند(بسوزند ایشا ا..).
از جزئیات این خبر اطلاعاتی نداریم و فقط منتظریم که دلیل این کار معلمان را زودتر بفهمیم.
............................
اینم از شایعه امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 23 مهر 1385 00:31
نمایش جزئیات
آفلاین
اين يك شايعه نيست!
باور كنيد...

زبانه هاي عشق در دل نيكلاس استبنز!!
(ملقب به نيك، سورس اسنيپِ چندي پيش و نيك بي سر قديم!)

نيك كه پس از تغيير چند شناسه، مجددآ به شناسه نيكلاس استبنز خود بازگشته. به نظر ميرسد اثير دام عشق يك دختر گشته!
نيك كه اين روزها در تالار هافلپاف اوضاع و احوال خوبي را پشت سر نميگذارد... به طور مداوم در خوابگاه به سر ميبرد و تنها به گوشه اي چشم دوخته و سخني نميگويد!
طي تحقيقات متخصصين، نيك دچار بيماري لاعلاج *عشق* گشته....

جالبتر ميشود وقتي بدانيد كه منابع آگاه نام اين دختر را فاش كرده اند...!
اين دختر كه خورد و خوراك را از اين جوان معصوم ستانده، كسي نيست جز...
جز... پرفسور اسپروات!!!!

جزئيات بيشتر در شمارگان بعدي همين مجله به چاپ خواهد رسيد... .

-------------------------------
آيا نبايد چاره اي انديشيد؟
آيا اين جوان بي گناه بايد اينچنين قرباني "عشق" گردد؟

آيا دوستان اين فرد بايد دست روي دست بگذارند؟
------------------------------

منتظر خبرهاي بعدي باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1385/7/23 21:18:08
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: جمعه 21 مهر 1385 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
ریتا اسکیتر گزارش میدهد:
دیروز بعدظهر هرمایونی گرنجر در حضور همه بچه های کلاس تغییر شکل در حین بی شرمی از پسرک خوش پوش و مودب گروه اسلایترین یعنی دراکو مالفوی خواستگاری کرد . دراکو که از این حرکت بی شرمانه شوکه شده بود با شدت تمام پاسخ منفی خود رو به گرنجر اعلام کرد بماند که چه کلماتی بین او و هرمیون گرنجر ردو بدل شد ( خون لجنی ناخالص و ...) در پی این جواب کوبنده هرمیون گرنجر 24 خود رو در دستشویی دخترا حبس کرده

ملونیا دایلر دانش آموز سال 4 هاگوارتز : می دونین هرمیون از دراکو خیلی خوشش میاد اما خوب دراکو از هرمیون حالش به هم میخوره و این کارو مشکل تر کرده /

در پی این خبر رونالد ویزلی مو قرمز رسما اعلام کرد ه :
آهای هرمیون دیگه دوسم نداری؟؟؟

هری پاتر خل وضع در این مورد نظره خاصی نداره ولی به ما گفت به پنسی پارکینسون سلام منو برسونید

از قرار معلوم هری عاشق و دلباخته پنسی هست اما خوب پنسی میگه من به هر جک و جوادی مثه پاتر بله نمیگم

در انتهای خبر به صحبت های دراکو مالفوی گوش میدیم:
راستش می دونین من انتظار همچین چیزیو داشتم اما نه به این وقاحت البته از یک گریفیندوری اونم از نوع خون لجنی بیش از این توقع نمیره در ضمن من همینجا به همه دخترای گریفیندور اعلام میکنم که می خوام ادامه تحصیل بدم و مثل پدرم به مراتب عالی جادوگری راه پیدا کنم در ضمن یه پیغام برای پاتی دیوونه دارم اونم اینه که بهش بگید زیاد طول نمیکشه نسلش رو منقرض کنم.

در آخر از همه ممنونم ریتا اسکیتر خبرنگار روزنامه پیام امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارناباس کاف در 1385/7/21 20:01:36

ارسال شده در: جمعه 21 مهر 1385 15:44
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض سلام خدمت ملت.
شایعه جدید:
بر اساس شایعات اخیر گریفیندور قرار است اسلیترین را از هاگوارتز بیرون کند. هری پاتر شاگرد ال هفتم دار حالی که یقه مالفوی را گرفته و یکی از دستانش تا بازو در حلق مالفوی بود با ذکر این خبر اعلام کرد: به علت توهین پاپ ( بارناباس کاف آفتابه دزد بوقی ) اینانب حال این ملت را خواهم گرفت. البته شایعه فوق چند دیقه بعد توسط هرمیون گرنجر به بیرون کردن مالفوی و برخی از اسلیترینی های دماغ گشاد بوگندوی حالی به حولی تقلیل پیدا کرد.
منتظر اخبار بعدی ما باشید.
با تشکر: سازمان حمابت از بوق های سوراخ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما بدون امضا هم معتبریم
ارسال شده در: جمعه 21 مهر 1385 09:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هرمیون گرنجر ربوده شده؟؟؟

دقایقی پیش بخش اطلاعات محرمانه روزنامه پیام امروز خبری رو روی میز من گذاشتن :

هرمایون گرنجر دخترک فضول و بد ترکیب دیشب زمانی که در حال برگشتن از کلاس معجون سازی بوده ناپدید شده و اطلاعی از اون نیست طبق آخرین گزارشات وی این اواخر با چند پسر دیده شده

مالفوی دانش آموز مودب سال ششم میگه : اون دختر اصلا مشکل اخلاقی داشته چند بار به منم پیشنهاداتی داده بود اما من زیر بار نرفتم اون یه خون لجنی کوچولو بود /

پنسی پارکینسون دانش آموز سال ششم میگه:اون دختر با اون دندوناش همیشه زیادی خودش رو بزرگ می دونست اما من آخرین بار با چند تا پسر دیدمش /

در هر صورت هرمیون گرنجر کجاست؟

رونالد ویزلی آخرین با چشمان گریان دیده شده که دنبال هرمیون می گشته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارناباس کاف در 1385/7/21 9:09:38

ارسال شده در: جمعه 21 مهر 1385 07:12
نمایش جزئیات
آفلاین
شایعه : در فیلم محفل ققنوس خبری از کوییدیچ نیست .

گزارشات ما حکی از آن است که دیوید یتس و مایکل گلدنبرگ تصمیم گرفته اند تا کوییدیچ را از فیلم محفل ققنوس حذف کنند. ظاهراً گفته شده که کوییدیچ به داستان اصلی مربوط نمی شود و می تواند حذف شود.
ضمن اینکه یک سایت ایتالیایی ادعا می کند منبعی در دست اندر کاران فیلم محفل ققنوس دارد می گوید که طبق گفته منبع آنها زمین کوییدیچ هنوز به صورت قطعه قطعه در استودیوی لوسدن حضور دارد و مشخص نیست که آیا کوییدیچ در فیلم بعدی خواهد بود یا نه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 21 مهر 1385 04:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ازدواج هری با ریتا اسکیتر!!!
این خبر که همراه با عقدنامهء این زوج جوان بود هم اکنون به دست ما رسید!! طبق گزارش حاکی از این منبع خبری این زوج دیروز طی مراسم ساکت و بی سرو صدایی در لندن به عقد هم در آمدند. جینی ویزلی،رون ویزلی و هرمیون گرنجر از افراد حاضر در این مراسم بودند. جینی ویزلی احساس خود را نسبت به این ازدواج
اینطور بیان کرد:
" خیلی خوشحالم که هری بلخره راضی شد بزنه تو دهن این رولینگ و با عشقش ازدواج کنه!! درسته که من هم خوشگل ترم و هم سنم بیشتر می خوره اما خوب عشق عشقه دیگه!! پیر و جوون و زشت و خوشگل نمیشناسه!"
البته برادر دوشیزه ویزلی،رون ویزلی، نظر کاملا مخالفی داشت:
" من به زور اینجام!!! کلی دوای زد افسردگی بهم دادن تا حاضر شدم بیام!! چرا افسرده بودم؟! خوب معلومه!! از فکر این دختره، جینی، که مونده رو دستم !! حالا به کی می خوام بندازمش!!؟ آخرشم می مونه رو دستم و می ترشه!!"

در هر صورت ما هم ازدواج این دو گل نوشکفته را تبریک می گوییم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
hide your heart under the bed love is a demon