جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  192 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سامانتا ولدمورت سالم است

به گذارش گود نیوز سامانتا ولدمورت سالم است و حتی یک خراش هم برنداشتهاست...
او پس از سقوط از موه بر داخل گودال سالم است...
زیرا آن پایین هم نمک است و سامانتا ولدمورت در اصل بر روی تپه از نمک به نرمی پر قو افتاده و به گفته ی خودش هم خیلی به او حال داده!!!
برای همین همه ی دوستان به غیر از یک نفر خود را به پایین پرتاب کردند و پس از یک بازی خوب و تفریحی سالم به کمک دوستشان در بالای کوه به آن جا باز گشتند..........
حال همه ی آنها خوب است و آن روز را یکی از بهترین روزهای زندگیشان می دانند...........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/21 15:46:41
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
افراد فمن از رويارويى با روفوس اسكريم جيور ميترسند(مخصوصأ مرى تات)

اين خبر را 1 نفر از نوجه هاى او براى من اورده و كفته ان را جاب كنم

متن ييام به شرح ذيل است:
بابا من كدوم يكى از اينا رو بزنم من تو اون جلسه ى دادكاه هم كفتم من حالشونو ميكيرم حالا ميكن من دجار جنون شدم اخه من به اين سالمى ؟(اخه وقتى كم ميارين جرا فحش ميدين؟)

بله متن ييام بالا را ا هم خوانديم و دجار عذاب وجدان شديم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا توسط مدیر برداشته شد
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:19
نمایش جزئیات
آفلاین
بلیز زابینی سر خود را به دیوار کوبید!!!!!

در پی ضایع شدن بلیز زابینی در برابر خبر پخش شده در مجله ی شایعه سازی وی پس از زدن چند پست غیر ارزشی از این که کسی به وی محل نگذاشت سر خود را به دیوار کوبید.........
خبرنگار ما خود پزشکان وی را در حال پچ پچ و صحبت دیده است که در باره ی باز گشت ناپذیری سلامت عقلی وی صحبت می کردند.........
هنوز وی پشت درهای بسته به سر می برد و پزشکان می گویند او به خاطر ضربه ی مغزی اش حال خوبی ندارد و در حال خوردن مشت مشت نمک است.........!!
پزشکان از قول وی گفتند که بلیز زابینی گفته :((دوست دارم مانند سامانتا نمکی شوم!!))
پزشکان هنوز از بهبودی وی سخنی به میان نیاورده اند....!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/21 15:27:11
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!

-------------
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین
به خبرى كه همين الان 1 كفتر برام اورد كوش كنيد:خودكشى بليز زابينى 1 دروغ محض ........

اين خبر را 1 نفر از اعضا جاب كرده و تعدادى ان را باور كردند(به غير از من)
خود بليز كه اكنون در بغل من نشسته و از ان جغد نيز سريعتر به من رسيد ميكويد:بابا به خدا اين 1 توطئه است كى ميكه من خودكشى كردم من مكه ديوونم و .............(جندين فحش ناسزا كه از درج ان معذوريم)
اخه به من جه كه 1 نفر جايزه ميكيره هركى زحمت بكشه جايزه ميبره من از شما خواهش ميكنم كه اينكونه خبرها را جاب نكرده و باعث ابروريزى من نشويد از شما نيز تشكر ميكنم كه اين خبر كذب را درست كرديد

با تشكر از خواندن اين مطلب روفوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا توسط مدیر برداشته شد
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سقوط سامانتا از بالای کوه نمک !!!

آخرین گزارشات رسیده حاکی از آن است که سامانتا ولدمورت دارنده عنوان با نمک ترین ، گوله نمک ترین ، کوه نمک ترین و.... و.... و..... در یه ورزش همگانی و نمک دوستانه تلاش خودشونو برای فتح قله نمکی که همش حاصل دسترنج خودش و پستهای نمکین خودش بود رو آغاز کرد .

در طی آخرین گزارشات رسیده سامانتا ولدمورت همراه با عده ای از تیم کوهنوردی از امروز صبح تلاش خودشونو برای فتح کوه نمک آغاز کردند .

لازم به ذکر است که این کوه نمک با داشتن 9000 متر هم بلندترین کوه نمک جهان است و هم بلند ترین کوه سنگی جهان .

سامانتا ولدمورت در مصاحبه ای با خبرنگار ما اعلام داشته که میخواهد با فتح کوه نمک که همش حاصل شایعه های نمکینش میباشد بام دنیا را فتح کند تا به همه نشان بدهد که چیزی از سارا کم نداره و اگر سارا دارنده عنوان خفنترینه او هم دارنده عنوان با نمک ترینه .

خلاصه اینکه سامانتا ولدمورت از صبح امروز مصادف با زمان امتحان شیمی بلیز مرحوم اقدام به بالا رفتن از کوه نمک کرده بود . اما متاسفانه همین چند لحظه پیش این خبر به گوش ما رسید که پای سامانتا از روی یکی از قلوه نمک ها لغزیده و به درون دره نمک پرتاب شده .

سامانتا کسی بود که دفترچه زندگیش با به دام افتادن خودش در حاصل دسترنج خودش به پایان رسید . اسم او نیز مانند کسانی از جمله مادام کوری ( بخاطر کشف مواد پرتو زا ) ، ادیسون بخاطر برقگرفتگی . در ردیف اشخاص برجسته ای قرار گرفت که در راه خدمت به جامعه بشری جان به جان آفرین تسلیم کردند .

من به نوبه خودم یاد این گوله نمک رو گرامی میدارم و به خانواده ایشون تسلیت میگم .

اکنون کوه نمک واقع در مجله شایع سازی تنها یادگار به جا مانده از این ساحره نمکین است .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/3/21 15:16:10
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
روفوس اسکریم جیور دچار جنون شد و ادریان پیوسی را مصدوم کرد!!!

در پی دستگیری روفوس اسکریم جیور او که از کار خود بسیار پشیمان بود پس از چند روز زندانی کردن خود در اتاقش که دست کمی از آزکابان ندارد(!) وقتی که دوستش ادریان پیوسی او را از پشت در صدا می کرد.......(( روفوس جونم......روفوس جون (!) ....نمیای بیرون...رفتم حال فمنی ها........................ بوم!! و ظاهرا پس از این سرخوشی الکی ادریان پیوسی ناگهان روفوس اسکریم جیور با شنییدن نام فمن دچار جنون شده و در را باز کرده بود و طلسمی به سوی ادریان پیوسی فرستاده بود.............
حال ادریان پیوسی به گفته ی پزشکان بیمارستان صحرای نمنه...بسیار وخیم گزارش شده است................
پزشکان تیمارستان همین صحرا نیز به خبرنگار ما گفته اند به احتمال زیاد او از ترس شدیدی که از فمن داشته است به این صورت دچار جنون شده است.............

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری تات در 1385/3/21 15:11:44

-------------
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 14:42
نمایش جزئیات
آفلاین
بليز زابيني به قطار ابدي پيوست!!!

بازگشت همه به سوي اوست!!!

در پي كسب جايزه نوبل آكادمي سوئد توسط ماروولو گانت , بليز زابيني طاقت نياورد و خود را حلق آويز كرد.
اين خبر كه دقيقا 43 ثانيه پيش به دست ما رسيد تاكيد كرد كه تنها يك نامه در كنار جسد بي جاني كه خود را با كابل برق دار زده است پيدا شده و ما اكنون اين نامه را براي شما مي خوانيم!!
با سلام
من بليز زابيني هستم. من. ...........واقعا نمي دونم در اين لحظات چي بگم . مارولوو.......اوه خداي من مارولوووووووووو
چه دوراني رو ما گذرونديم با اين موجود!!
چه پست هايي كه من به طرف داري از اون تو مجله شايع سازي نزدم...چه نوچه گري هايي كه در نيوردم...من با صداقت كار كردم و او در آخر حق مرا دزديد!!
به خاطرش با اين بچه خفن سايت سارا اوانز در افتادم و چه كتك هايي كه نخوردم.
اوه.........اوه..........لعنت بر اين زندگي!!!
فقط مي خوام يه جمله به مارولوو بگم:
نه همون يه جمله رو هم نمي گم ...همين كه از سقف آويزون منو ببينه و قاه قاه بخنده واسم كافيه...آره دل تو شاد شه ماروولو...تو بخندي انگار من خنديدم...تو جيغ سارا اوانز رو در بياري انگار من در آوردم....تو غلط املايي بگيري انگار من گرفتم.
در پايان:
فقط مي خواستم بگم از خودم خجالت مي كشم براي دروغ هاي بزرگي كه بر ضد ساحره هاي محترم گفتم!

آوريل رياست سازمان آداس اعلام كرد:
_خوب شد كه خودش رو كشت ....و گرنه مي خواستم دستور بدم ..........

و اما مارولوو گانت با ديدن جسد حلق آويز بليز گفت:
راستش نوچه خوبي بود اما دست و پا گير بود . اصلا مي دونيد چيه ؟ انرژيه منفي بود ...هي خوشش مي يومد گير بده... .

سامانتا ولدمورت رئيس بخش جنايي به ما گفت:
_براي من سخته وقتي فكر ميكنم بايد حقايق رو تو مجله شايع سازي بزنم ....مارمو گانت آره همين بود؟ خوشش مي ياد يه جوري خودش رو سر گرم كنه و به اين و اون گير بده!

يك نفر كه خواست نامش فاش نشود ابراز وجود كرد و بيان كرد:
_هيچي نگيم بهتره...بعضيا اشكشون در مياد.....من طاقت اشك بعضيا رو ندارم تا همين جا هم مرگ بليز سياهي شومي رو بر روابطمان گذاشت!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از دفتر خاطراتم :

از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سامانتا ولدمورت ؛ مدافع حقوق ساحره ها

سامانتا ولدمورت ، در حالی که در بین ساحره ها ، شایعاتی رو مبنی بر فعال بودن ساحره ها پخش می کرد و در خفا ، از فعالیت های خیلی زیاد (!) خود خوشحال بودند ، به خبرنگار محترم شایعه سازی ، در مورد فعالیت های ساحره ها ، جواب دادند !

گزارشگر : لطف کنید خودتون رو معرفی کنید !
!! : من سامانتا ولدمورت هستم ، یک ساحره !
گ : ولدمورت ؟ شما با ایشون نسبتی دارید ؟
!! : بله ، من خواهر ایشون هستم !
گ : خب ، در مورد فعالیت ساحره ها حرف بزنید . آیا نسبت شما با ولدمورت ، باعث نشده که توی رابطه تون با ساحره ها به مشکل بر برخورین ؟!
!! : نه ، اونا دقیقا به خاطر اسم من از من خوششون میاد . شاید دلیل دیگه ای که داشته باشه ، اینه که من یک آواتار خیلی خشن هم دارم که با این آواتار هیچ جادوگری ، جرات نداره به ما نزدیک بشه !
گ : خب ، در مورد ماروولو گانت گفته بودید ، میشه کمی توضیح بدید ؟
!! : خب ، همون طور که همه ی شماها می دونین ، من اسم ایشون رو بلد نیستم . من همیشه و همه جا به ایشون میگم : مارولوو گانت ! حالا از بحث اسم ایشون که بگذریم ، این جادوگر ها فکر کردن ما ساحره ها خیلی ضعیفیم . نه ، ما با فعالیت زیاد و پشتکار خود می تونیم اون ها رو شکست بدیم .
گ : خب ، شما به خودتون میگید فعال ؟ ما که جز دو تا پست ، اون هم با غلط املایی چیزی از شما ها ندیدیم ! تازه این دو تا پست هم سوژه ش قدیمی بود ، چرا میگید ما فعال هستیم !
!! : خب ، شما فکر کردین ما فعال نیستیم ؟ نه ، ما فقط به دلیل امتحاناتی که در پیش رو داریم ، چند روزی کم فعالیت کردیم . و گرنه ما جز بهترین و فعال ترین گروه ها هستیم !
گ : در مورد اون حرفی که همه جا اعلام کرده بودید ، در مورد رقابت بلیز و ماروولو . بنده فکر می کنم ، شما معنی تالار خصوصی رو نمی دونین . اگر می دونین ، چرا صحبت های تالار رو به بیرون اوردین ؟ اصلا شما از بحث بین بلیز و ماروولو چیزی فهمیدید ؟
!! : خب ، راستش نه ! من از بحث چیزی نفهمیدم ، ولی فکر می کنم ماروولو به بلیز حسادت می کنه !! در ضمن ، من معنی تالار خصوصی رو می دونم ! ولی فکر کردم حالا که چیزی برای گفتن ندارم ، بهتره که بی ربط یه چیزی بگم !
گ : خب ، در مورد غلط های املایی . قبول کنین که فقط ساحره ها دارن بحث غلط املایی رو ادامه میدن . همون طور که اگر برین و ببینید ، ساحره ی گل ، دیانا مالفوی ، در زیر پستش نوشته که برید و املا یاید بگیرید . در همون پست هم ایشون غلط داشتن ! نظرتون چیه ؟
!! : من همه چی رو تکذیب می کنم ! این جادوگر ها بودن که ما رو به ادامه ی دعوا ترغیب کردن ! در ضمن ، ما از سوژه های قدیمی استفاده نمی کنیم ! همه ی سوژه هامون جدیده !
در همین جا ، جا داره که برای سارا اوانز ، این منبع خفنیت ، در مبارزه با ماروولو گانت ، آرزوی موفقیت بکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماروولو گانت در 1385/3/21 14:15:03
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 14:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اعتراض گروهی از ساحره ها به داوران آکادمی غلط گیری

بعد از دریافت جایزه نوبل غلط املايي توسط ماروولو گانت گروهی از ساحره های آداسی در مقابل این مرکز فرهنگی ارزشی تجمع کرده و با دادن شعار های بیناموسی به عملکرد این مرکز اعتراض نمودند

آنها معتقد بودند آنیتا دامبلدور اولین نفری بود که موفق به غلط گیری گردید و در مرکز ارزشی نحوه ی برخورد به این موضوع اشاره کرد

ولی آکادمی به دلیل اینکه این پست در خارج از دنیای رول زده شده آن را بی اعتبار تشخص داد

ولی سارا اونز خفنز (یگانه خفن سایت) که رهبری این جمعیت را به عهده داشت در مصاحبه ای خشن با خبر نگار ما اعلام کرد که داوران این آکادمی تماما جادوگر بوده و رای آنها خلاف واقع است و در آن حق ساحره ها رو خورده اند
این ساحره ها برای نشان دادن اعتراض خود به آکادمی آناکین مونتاگ یگانه غلط نویس سایت را به همراه خود آورده بودند

مونتاگ در حالی که از سقف آویزان بود(به این شکل ) به خبر نگار ما گفت: آقا به جونخودم اینا دارن راس میگن اولین کسی که غلط املایی گرفت آنیتا کفی بود

مونتاگ در ادامه افزود: تو رو خدا منو از دست اینا نجات بدین اینا منو از بیمارستان ربودن آوردن اینجا

کمممممممممممممممممممک

sos

از سرنوشت مونتاگ و خبر نگار ما اطلاعی در دست نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 21 خرداد 1385 13:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سامانتا ولدمورت برنده جایزه نمک طلایی !!!

به نام آنکه گوله نمک را آفرید .

در ساعاتی پیش سامانتا ولدمورت توانست با گفتن شایعه ای ارزشی ملت رو به شدت بخندوند . به صورتی که گفته میشود چند نفر از شدت خنده همانجا جان به جان آفرین تسلیم کردند .

همچنین عده ای هم هم اکنون در کما به سر میبرند که ما برای تمام این عزیزان آرزوی سلامتی میکنیم و امید داریم که دوباره به آغوش گرم خانوداه خود برگردند .

بر طبق آخرین آمار از خبرنگار ما در دفتر وزارت سحر و جادو این شایعه خسارات مالی زیادی را نیز در پی داشته است . و به اندازه سه روز بر اقتصاد ملت جادوگر ضرر زده . چرا که این شایعه کار تمام ملت رو مختل کرده .

وزیر مردمی در طی مصاحبه ای بر این موضوع تاکید کرد که سعی میکند وضعیت رو به حالت عادی بازگردوند .

بارتی کراوچ از آزکابان میگوید :
- کاراگاهان فعلا سامانتا ولدمورت رو بخاطر شایعه بی نهایت بامزش گرفتند . چرا که پیش بینی میشود این شایعه از قبل برنامه ریزی شده بوده و در واقع یک حمله تروریستی بوده تا به جامعه جادوگری لطمه وارد کنند .
لازم به ذکر هست که خود بارتی نیز از کسانی بود که از شک این شایعه خنده دار مدتی هزیون میگفت .

در حال حاضر سامانتا ولدمورت ضمن این که توانسته رکورد نمکین ترین گوله نمک قرن را بشکوند و لقب ساحره با نمک را ازآن خودش کند و همچنین در کتاب رکورد ها نام خودش رو به ثبت برساند اما با این حال این گلوله نمک ما به طرز آستکبارانه ای برای تحقیقات فعلا به طور موقت در آزکابان بازداشت میباشد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/3/21 14:00:13