شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آقا من ميام.خيلي جالب ميشه نه؟الان دارم از خودم لحظه شماري در وکنم.احتمال اينکه کسي با من باشد 50% است. ولي خودم حتما ميام.چه شود. با تشکر از مديران محترم سايت. ------------------------------------------------------------------------- خواهش مي کنم که مرا دعوت کنيد.اين تجربه خيلي خوبي برايم خواهد شد.اينکه ساير اعضاو مسولان سايت را ببينم خيلي بريم جالب است. خواهش مي کنم.
ويرايش شد!(پست پشت سر هم ممنوع!..لطفا ويرايش كنيد!....(ناظر انجمن-دامبلدور)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/4 20:10:02
بعد از جلسه اي بين مديران برگزاري جشن تولد دو سالگي سايت جادوگران مكان و زمان جشن سايت به صورت قطعي(صددرصد!)مشخص گرديد!
مكان:بعد از بحثهاي فراوان بين مديران جشن سايت و همچنين با رجوع به پيشنهادات ، نظرات و خواسته هاي شما عزيزان جشن سايت به مركز شهر انتقال يافت! مكان قطعي جشن سايت در حوالي ميدان توحيد خواهد بود!
زمان:زمان شروع جشن سايت به صورت قطعي از ساعت 16:30 دقيقه خواهد بود!
نكته 1:عزيزاني كه در اين تاپيك ثبت نام نموده اند منتظر پيام شخصي اي با عنوان ""دعوتنامه"" از طرف مديران جشن سايت باشند! اين دعوتنامه به زودي براي شما ارسال خواهد شد و شما موظف خواهيد بود بر طبق نكاتي كه در دعوتنامه ذكر شده است عمل نماييد.
نكته 2:حدالامكان از آوردن همراه اضافي خودداري نماييد و فقط در صورت لزوم همراه يا همراهاني را با خود همراه سازيد!
نكته 3: وروديه به ازاي هر نفر 2000 هزار تومان خواهد بود.
نكته 4:كساني كه هنوز ثبت نام نكرده اند سريعتر اقدام نمايند!...اين تاپيك امروز بسته خواهد شد!
*در ضمن بنا به درخواست شما عزيزان بعد از جشن سايت گزارشي از تمام رويدادهاي قبل از جشن و خود جشن توسط كاربران گزارش نويس در سايت قرار خواهد گرفت!*
منتظر حضور گرم شما عزيزان خواهيم بود! با تشكر! **مديريت برگزاري دومين سالگرد سايت جادوگران**