نقل قول:
آناکین جان نظر جدیدت اشکال داره دامبلدور گفته شنلو جیمز بهش داده اونوقت بعد از مرگ لیلی جیمز کدوم جیمز اومده شنلو به دامبلدور داده
خودت میگی دامبلدور اینو گفته . اگه خوب دقت کنی توی همون کتاب متوجه میشی که دامبلدور گفته: هری پدرت قبل از مرگش شنل رو به من داد . ولی خوب اون نظر من در مورد پیتر بشتر یه حدس بود و مدرکی در موردش ندارم فقط گفتم مطرحش کنم شاید کسی بتونه چیزی بهش اضافه کنه
نقل قول:
آناکین جان فرضیه دومت رده چون چون اگه به کتاب محفل ققنوس مراجعه کنی می بینی که برای ذهن روبی احتیاج به نگاه کردن به چشم طرف داره
2.اگه حمله به آرتور رو یادت باشه مار در نگاه اول چیزی ندید ولی تو نگاه دوم آرتور رو می بینه و یک مورد دیگه اینکه آرتور تو اون لحظه خواب بود پس اصلا ممکن نیست!!!!!!
منتها در گرانبها بودن شنل شکی نیست!!!
اولا که ما از ولدمورت صحبت میکنیم نه کل ملت دوما ولدمورت به خوبی میتونه احساسات قوی رو تشخصی بده و نیاز به نگاه مستقیم نداره
من نگفتم که ولدمورت بره تو ذهن طرف ببینه چه خبره فقط گفتم حظورش رو تشخیص بده
مثلا توی کتاب 4 جایی که مرگخوار ها جمع شدن ولدمورت میگه بوی گناه میاد و ... و ترس مرگخوار ها به خوبی قابل درکه و ولدمورت اون رو حس کرده
نقل قول:
((به هر حال معتقدم اون شب جز ولدمورت کس دیگه ای در خانه پاترها بوده....کسی که عضو محفل بوده.....وگرنه ملت از کجا فهمیدن که ولدمورت با حمله به هری قدرت خودش رو از دست داده؟))
واقعا همین منو گیج میکنه اگه یه نفر محفلی اونجا بوده ولدمورت چطور اون رو تشخصی نداده ؟ اصلا ولدمورت میتونسته اون فرد رو اگه شنل پوشیده بوده از زیر شنل ببینه یا میتونه حس کنه کسی اونجاست که خیلی نگران یا ناراحته؟
اگه شنل دست دامبلدور بوده باز هم میگم که دامبلدور اون رو برای غیب شدن نمیخواسته وگرنه میتونسته از افراد دیگه ای که کمتر در خطر بودن بگیره
در ضمن اگه یکی از اعضای محفل اونجا بوده و زیر شنل بوده چه دلیلی نداشته شنل جیمز رو که جونش خیلی در خطره بگیره میتونسته شنل دوم مودی رو بگیره ( تو کتاب 5 محفلی ها استفاده میکردن)