شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
هوم مثل این که یه کم ای کیو تون نکشید خوب یه ساعتی قرار میذاریم کنفرانس میذاریم یا روم خصوصی میزنیم در یاهو فقط اون هایی رو که اینوایت میکنیم بتونن بیان چت باکس سایت هم بی خیال بشین گذاشته شده اونجا از پست های دو خطی نجات یافته بشیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي
منم میخوام.................. با ای دی buckbeak41 حالا تو رو خدا هکشون نکن گناه دارن شاید اشتباهی اومده باشن. ما باید هر کی اومد به جادوگری تشویقش کنیم نه اینکه با آواکاد...
سلام ممنون از همه من که گفتم اگه مزاحمی اومد هکش میکنم من همه کسانی رو که میخواست بیان add کردم تا موقع جمع شدن همه invite کنم فقط اگه دیگه کسی نمیاد زمان جمع شدن رو اینجا پست بزنید تا در صورت توافق همه من کارای لازم رو بکنم باز هم ممنون
ممنون بچه ها مانيا هم که روم رو زده البته کاش تو قسمت روم خارجي ها ميزد اون موقع اگه مزاحمي هم پيدا شه از حرفاي ما چيزي نمي فهمه خودش ميره با اينکه گفته بودم سعي کنيد اي دي تون حتما شامل اسمتون باشه ولي بازم بعضي ها رعايت نکرده بودن لازم نيست حتما يک اي دي جديد بسازيد کافي تو پروفايلتون يک اي دي به اين نام بسازيد و تو روم جادوگران با اون بيايد. هاگريد خيلي خيلي درست گفته و کاملا باهاش موافقم ولي قرار نيست تو روم به تاپيک ها جواب داده بشه يک بار ديگه هم ميگم هيچي سايت نميشه کسايي که تا حالا لطف کردن اي دي شون رو نوشتن : السامور پاراگات wake_up_to_die
آلبوس دامبلدور albvs_dumbeldore
جيمز پاتتر momo_28
ارني مک ميلان erny_macmilan
پادما پاتيل padema_patill
هري پاتتر modern_harry_potter
مانيا mania_just_harry_potter
کريچر creature1383
دوستان ديگه هم لطف کنن اي دي بسازن و معرفي کنن کسايي هم که اي دي شون شبيه اسمشون نيست ميتونن عوض کنن اي دي شون رو و دوباره بگن يک بار ديگه ميگم هيچي سايت نميشه و با يک روم زدن کسي سايت رو فراموش نمي کنه
منم هستم فقط آيديه من:wake_up_to_die باشه ولي من با حرف هاگريد موافقترم چون تمام كيف سايت به اينه كه منطزره پيام هايه همديگه باشيم ولي وقتي همه ميگن ميشه من كه نميتونم بگم نميشه