چوب دستی: ۱۵ اینچ و پر ققنوش و موی اژدهای مجارستانی
چوب جارو: گلوله ی آتشین(جدید ترین مدلش)
گروه :گریفیندور
ویژگی ظاهری:قد بلند. لاغر٬ مو بلند ٬چشم هم قهوه ای روشن
اخلاق: بیشتر جدی هستم ولی بهضی مواقع هم شوخ طبع میشم
مهارت: سرعت عمل در طلسم کردن و افسون بالاست و عاشق ورد و جادو هستم و بهترین درس از نظر من دفاع در برابر جادوی سیاه هست و در کوییدیچم دروازه بانیم خوبه!
جون من این یکی رو قبول کنید!!!
این شخصیت جزو کتاب بود؟دنیس کریوی رو میخوای؟یا پیتر پتی گرو؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/26 13:06:43
نام : استن نام خانوادگی : شانپایک سن : 19 ساله قد : 175 سانتی متر گروه : گریفندور چوبدستی : 32 سانتی متر و دارای پر ققنوس همچنین انعطاف پذیر و ساخته شده از چوب درخت خاس شغل : کمک راننده ی اتوبوس شوالیه جارو : آذرخش 3000 توضیحات : لازم به ذکر است که بنده جادوگری خوش قیافه می باشم که علاقه ی شدیدی به هری پاتر دارم...
این شخصیت گرفته شده.لی اوانز رو میخوای؟یا مالی ویزلی؟یا پتونیا دورسلی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/26 13:01:57
دوستان، برادران، اجازه بدهید، بگویید ببینم بلاخره این شخصیتای ساختگی رو تایید میکنین یا نه دیگه؟ اینم یگه یه شخصیت واقعی جنتلمن! نام: اناگین مونتاگ گروه: اسلیترین سال تحصیل: هفتم مقام: کاپیتان تیم کوییدیچ چوب: تا حالا بررسی نکردم قیافه: چهارشانه، موی به هم ریخته ی سیاه
این شخصیت گرفته شده...در ضمن شخصیت های ساختگی بعضیاشون فقط ممکنه تایید بشن که اونم احتمالش خیلی کمه....از لیست شخصیت های گرفته نشده یک شخصیت رو بردارین لطفا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/6/26 17:41:06
نام:پانسی نام خانوادگی: مالفوی سن: 16(البته در کتاب) گروه:اسلیترین دسته ی جارو: پاک جاروی 1,25 چوبدستی: از چوب درخت طوبی،پر هما به همراه موی ابرش.22سانتيمتر دانش آموز سال هفتم مدرسه ی علوم و فنون جادوگری هاگوارتز(خراب بشه ایشالا!!!!!!!!!)
افتخاراتم: تنها دختر کوپه ی شرورترین دانش آموزان هاگوارتز هستم.زرنگ و درس خون و با هوش.(مقام ارشدیم رو بدون هیچ پارتی بازی و ترحمی از دامبلدور دریافت کردم) دوست صمیمی ریتا اسکیتر،سوهان روح گرنجر گند زاده،پوتی و ویزل.مرگ خوار لرد ولدمورت(البته عمرا اگر مثل بلا پاچه خواریش رو کنم.) نور چشمی پروفسور اسنیپ،فیلچ و مرحوم پرفسور کوییرل در سال اول(مگه نه پرفسور؟) بارون خون آلود از من حساب می بره ، بد عنق جاسوس من در برج گریفندوره . در آخر این که حرفهای رولینگ هم درباره ی من و دوستام اصلا صحت نداره!
واالله تویه کتاب پانسی مالفوی نداشتیم ولی پانسی پارکینسون داشتیم...پانسی پارکینسون رو میتونم بهت بدم...اگر میخوای یه بار دیگه پانسی پارکینسون رو معرفی کن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/6/26 17:35:08
نام : آرمینتا نام خانوادگی : ملی فلوا سن : 26 ساله قد : 177 سانتی متر گروه : گریفندور چوبدستی : 33 سانتی متر و دارای پر ققنوس و شاخ تک شاخ جارو : نیمبوس 2007 شغل : خودم هم نمی دونم شما زیاد گیرندین توضیحات : من دخترعمه ی مادر سیریوس بلک هستم
ببینید من ماریه تا اجکامب رو قبول کردم اما حالا می خوام آرمینتا ملی فلوا رو بگیرم آیا می تونم یا نه؟
این شخصیت تو کتاب بود؟؟؟میشه یه معرفی بکنی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/25 17:24:13 ویرایش شده توسط ماریه تا اجکامب در 1385/6/25 19:33:50 ویرایش شده توسط ماریه تا اجکامب در 1385/6/25 19:43:28 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/26 1:31:36