شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
- نام :هدیه 2- سن:14 3- تاریخ تولد:1370 4- جنس:زن 5- تحصیلات :پروفسورم 6- رنگ چشم:مشكي 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) هافلپاف 8- مو :مشكي 9- ظاهر کلی : تو آواتارم ببینین 10- نام مستعار:ندارم 11- کوییدیچ :مهاجم 12- چوب جادو : ساخته شده از پر ققنوس 13- دسته جارو :نيمبوس 2000 14- علاقه ها: تمایل زیادی به سمت گروه سیاه دارم - توانمندیها : همه چي 16- معرفي كوتاه: من همون هدیه پاترم که وقتی کامپیوترمو عوض کردم دیگه نتونستم تو سایت لاگین کنم اگه میشه ما رو زود تایید کنین دلم برای هافلپاف تنگ شده تائید شد (کریچر)
من شخصیتی معرفی کردم که وجود نداشته نمیدونم چرا تائید نمیکنن.پس یه بار دیگه: نام:آلدرد نام خانوادگی:دامبلدور(درضمن دامبلدور محبوب شما پسر منه) تاریخ تولد:تا جایی که یادم میاد 1/7/1854 جنس:مرد سال:از ما دیگه گذشته رنگ چشم:آبی پر رنگ گروه:اسلایترین مو:تا کمر،با رنگ نقره ای درخشان ظاهر:بلند،با ردایی سفید و عصای جادیی با سر عقاب نام کامل:بئورثریک ساینولد آلدرد دامبلدور نام کامل:(beorthric cynewold ealdred dumbledore) کوییدیچ:علاقه ای نداشتم جوب جادو:چوب تاک سفت و غیر قابل انعطاف،دارای روده ی اژدها و 14.5 اینچ دسته جارو:استفاده نمیکردم مگه آپارات رو ازم گرفتن علاقه ها:یه زمانی دوست داشتم معلم دفاع در برابر جادوی سیاه باشم اما نشد، جنگ رو هم خیلی دوست دارم و در چند جنگ فرمانده بودم توانمندیها:هر چی که آلبوس میدونه از من یاد گرفته، در ضمن اینیکه میگن دیگه سنگ کیمیایی نیست دروغه،همین الان یکی توی یکی از جیبهامه <تایید گشت ای ول بابا نبودی ببینی پسرتو کشتن>
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1384/6/25 9:24:06
[i][size=large][color=0000CC][font=Georgia]Lord Voldemort: Come out, Harr
• نام: روفوس • نام خانوادگی : اسکریم ژوئر • سن: 85 • جنس: مذکر • شغل: وزیر جدید سحر و جادو • رنگ چشم: عسلی مایل به زرد • گروه: گریفیندور • مو: گندمگون یال مانند • ظاهر کلی: کما بیش به یک شیر پیر شباهت داشته ! با وقار و مقتدرانه راه می روم و در چهره ام نوعی زرنگی آمیخته به خشونت دیده میشود . • علاقه مندی ها: دستگیری مرگخواران– مبارزه با جادوی سیاه - کتاب و ... • محل زندگی : در حال حاضر لندن - وزارت سحر و جادو • چوب دستی: از چوب درخت زبان گنجشک است و ماده ی جادویی میانش پر یک ققنوس آفریقایی میباشد
نام:لرد تاریکی ها نام خانوادگی :ندارم سن :از وقتی که تاریکی به وجود امد جنس:فراتر از انسان مشخصات ظاهری:تیره و تاریک هر جا وارد شوم سیاهی و ترس وارد می شود با دیوانه سازها نسبت دارم. لغب:لرد تاریک ها توانمندی ها:من وارد انسان ها می شوم و همه چیز را از آنها می گیرم و آنها را به کارهای سیاه می کشم.مثلا وارد بدن تام ریدل شدم و او الان مدیون من است.من هیچ وقت از بین نخواهم رفت.
تائید نشد , گروه رو ننوشتی و علاوه بر اون شخصیتت تکراریه
نام:دیوید نام خانوادگی:گری بک سن:44یا شاید بیشتر جنس:مرد مشخصات ظاهری:مو مشکی،قد185Cm با ظاهری خشن مثل برادر مضخرفم فنریر متسفانه،با چشمانی قهوه ای لغب:ljght prince(پرنس روشنایی) گروه:یه زمانی ریونکلا توانمندی ها:تغییر شکل ودفاع دربرابر جادوی سیاه البته یکمی علاقهمندی ها:کشتن برادرم و یه هفت هشت تا از رفقاش