قال سوسك خطاب به اليشيا: مشكل با قيافه ي من رو تا حالا كسي گوشزد نكرده ولي همه به قيافه ي تو مشكل دارن! مخصوصا من! وقتي چهرت رو مي بينم ياد عزراييل مي افتم!
خب انگار سیاهی نمونده بود نه؟پس دوباره فعالیتمونو شروع میکنیم.اگه اشتباه نکنم(پیام قبلیا رو نخوندم)انگاری کل کل تو خودمونو شروع کردین نه؟
خب منم اومدم....اظهار وجودم که دیگه قدیمی شد...چه جوری بپریم وسط؟ خب سوسک:چطوره از اینجا شروع کنیم که من با ریخت تو مشکل دارم( )(؟؟؟)چطوره؟
به الیور:یادته اون موقع که کل کل داشت تموم میشد(بین خودیا)یه جواب به من بدهکار بودی؟(در شرایطی که کم اورده بودی گفتی بعدا جوابتو میدم) راستی پسر خوب تو که انقدر باهوشی بگو ببینم 4 فصل سالو بلدی بگی؟بگو که پیش من یه شکلات قورباغه ای جایزه داری. :mama: اگه جدید اومده کسی بگه که..::
به هورنباي بابا شاعر! اگه وقت كرديم و اين طرفداران پيف پاف به دستمون گذاشتن به مسنجر هم ميام و رويتان را كم مي كنيم! ولي اگه طرفداران بگذارن!
-----------
به ديپت: اين كه فكر مي كني نگارشو انشا از هم جدان نشون ميده چندكلاس سواد داري!
-------------
به آرتور: فعلا كه هر كي هر كيه... البته در اصل براي كل كله. همين ديگه. فقط داره ازش استفاده ي نابجا ميشه. در ضمن بازگشت غرور آفرنت به سايت رو به همه ي هم ميهنان تبريك ميگم.
---------------
به لاوندر: لاوندر جان اين تايپيك براي كل كل ساخته نشده. بلكه براي جاسوسي ساخته شده! به پيام ها ي اوليه مراجعه كن!
آرتور ویزلی نوشته: مثل اينكه اين تاپيك به كل از مسير اصليش منحرف شده يادمه يه زماني اينجا درباره تصميمات سياها بحث ميشد ولي حالا معلوم نيست چي به چيه
خوب ارتور ..من از قبلنا خبر ندارم و تا جایی که ( حد اقل من!) یادم میاد و طبق گفته ی پرفسور مک گونگال این تاپیک برای کل کل های داخلیه ! حالا نمی دونم شاید قبل از این که من به سایت بیام اینطوری بوده .
حاج آقا شيخ سوسك العظما نوشته: ديپت نگارشت رو در چند شدي؟ خودت فهميدي چي نوشتي؟ ما كه نفهميديم! ولي ما بر عكس شما حرف گوفري رو فهميديم. ايشان فرمودند كه همون كه گفتند ديگر.
ما که نگارش نداریم آمادگی و پیش دبستانی که نگارش نداره بعدم تا آنجایی که یادمه تو راهنمایی که بودیم نگارش داشتیم ولی به جمله بندی ربطی نداشت اون مال انشا بود آی کیو .
خوب اندرومیدا کل کل داخلی به پایان رسید چون خیلی ها مایل به ادامه ش نبودن . گوفری هوپرهم از سوسک معذرت خواهی کرد و سوسک هم متقابلا ! کل کل بین دو جبهه ی سیاه و سفید هم منتفی شد و اعضا قول یک کل کل درست حسابی رو در تابستون دادن ( البته سیاه ها! ) + چو چانگ